2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12851263 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Temmuz 2015, 23:15:44
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
abi sence remy mi yoksa van persie mi

Remy'i alırım çünkü onu da 1 sene sonra okutma şansımız çok yüksek :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Bu yanlış bir düşünce bence. Bunun için yapılmamalı transfer. Forvet almasalar da Cenk Tosun oynasa da seneye stad her türlü dolar. Biz bize en çok fayda sağlayacak olan oyuncuyu alalım. 1 oyuncu için gelecek taraftar da gelmesin :)

Tüm mesajlarımı oku kardeşim bende o tarz yıldız alalım milyon forma satılırcılardan değilim. Hayalim en optimum kadroyu izlemek.

Çevrimdışı Alparslan

yildiz sevdasi Van Persie gibi Oyuncu icin de gecerli'dir. Ronaldinho, Robinho yildiz sevdasi ni asmis bambaska bir sey ona söz bile bulmak zor.  :)

Mitroglu'ya zaten bonservis ödemeyelim diyorum. ancak yine de ikisi ayni fiyata gelse bile ben Mitroglu derim. cünkü Adam henüz tamamen doymamis. yasi 27. ve kendini göstermek isteyecektir. fizik olarak bitme asamasina gelmemistir henüz.

herseyi gectim. Van Persie bu saaten sonra kendini gösterse nolur? bir kere böyle bir Adam'in motivasyonu Türkiye gibi bir Ülkede ciddi derecede düser.

ha is yapar mi yapabilir. ama bize bu kadar fedakarlik yaptiracak kadar kesinlikle yapamaz.
Görkem şunu unutuyorsun. Mitro sadece yunan liginde başarılı olmuş bir oyuncu. Bana gelecek adam benden daha iyi bir takımda ve liglerde oynamış olacak. Üst liglerden aldığımız hiç bir oyuncuda hayal kırıklığı yaşamadık bugüne kadar.

Çevrimdışı Hamahakki

Hadi iki adamı anlarım da bi miktar para da ne? O kadar değerli mi bu adam? Şehir efsanesidir bence bu mevzu :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim fabrikanın veliahtı esk yönetim kurulunda olunca söylentiler yayılıyo hemen

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Temmuz 2015, 23:17:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ozan E.

Beck >>>>>>>> 1.7
Rhodolfo >>>>>>> 5
Douglas >>>>>>>> 5
Dzsudzsak >>>>>>5

Şu üçüne ba+atınç parasını harca free rvp al anca öyle herkesin kabul edebileceği kadroyu kurmuş olursun.
Stoperlere o kadar bonservis vermeyiz artik

Çevrimdışı Efe

Remy'i alırım çünkü onu da 1 sene sonra okutma şansımız çok yüksek :)
zaten ilk sıra remy nin kimse yanlış anlamasın o olmazsa persi alınsın diyoruz da  şimdi düşündüm fark etmez  alınsında biri sıkıntı bitsin remy öncelikli düşünülim yine :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı atalay

Çok ucuza gitmiş çok ucuza  :s20:

Adil Rami ve 3,5 milyon. Şaka gibi...

Çevrimdışı Hamahakki

Çok ucuza gitmiş çok ucuza  :s20:

Rami için 3,5 ucuz evet

Çevrimdışı Kadir G.

Stoperlere o kadar bonservis vermeyiz artik

Vermezsen yine 30 gol yer 3. olursun tarife bu.

Çevrimdışı Kadir G.

Dzsudzsak almanya'ya gitmedi mi daha?

Resmi bir şey yok. 5 milyona rahat bitebilecek transfer.

Çevrimdışı GÖRKEM

Görkem şunu unutuyorsun. Mitro sadece yunan liginde başarılı olmuş bir oyuncu. Bana gelecek adam benden daha iyi bir takımda ve liglerde oynamış olacak. Üst liglerden aldığımız hiç bir oyuncuda hayal kırıklığı yaşamadık bugüne kadar.

Van Persie bedavaya gercekten alinanabiliyorsa düsünmeye degerdir en azindan.

ancak benim Futbol anlayisima aykiri geliyor 32 yasinda doymus bir Oyuncu'ya bu kadar maas ödemek.

hele Takim da bu kadar acik varken.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

rhodolfo 3- 3.5 a bitebilecek bir transfer. 5 falan imkansız onun için.

Çevrimdışı Hamahakki

Ya bu adamın kontratı bitmiyor mu yakında?

Çevrimdışı ZEKI

Adil Rami ve 3,5 milyon. Şaka gibi...
Cidden cok ucuz ama gel Turkiye'ye dedigin zmaan o para artiyor bunu kimse dusunmuyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Temmuz 2015, 23:22:29
  • Beşiktaş / Bodrum

Bitiyor da kızın çok isteyeni olunca yüksek çekebiliyorlar fiyatı :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Ya bu erdal torunoğlulları hollanda da bilinen aktif bir beşiktaşlıymış, dernek başkanı falan. Kulağına üfleseler ya ziyech i.

Sabah çağrının dediği gibi 5 e falan alınabiliyorsa alınsın, sosa sola geçer, ziyech solda takılır, sosa satılır ziyech oynar yerine. Her türlü yatırımın dönüşü olacak bir futbolcu.

Çevrimdışı Kadir G.

Bitiyor da bizim o kadar bekleyecek durumumuz yok.

Çevrimiçi Savaş

Bu adam 5 milyondan daha ucuza kapatılabilir.  Sozlesmesi ocakta biticekti yamulmuyorsam. 3 - 3.5 civarı bitirilebilir.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Seneye Euro 2016 var.

Ucuz Avrupalı 1.sınıf santrafor bulamayız.

Planlamayı ona göre yapmak lazım.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Temmuz 2015, 23:25:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Ya bu erdal torunoğlulları hollanda da bilinen aktif bir beşiktaşlıymış, dernek başkanı falan. Kulağına üfleseler ya ziyech i.

Sabah çağrının dediği gibi 5 e falan alınabiliyorsa alınsın, sosa sola geçer, ziyech solda takılır, sosa satılır ziyech oynar yerine. Her türlü yatırımın dönüşü olacak bir futbolcu.

Ziyech solda da oynayabilir her türlü alınmaya değer sonra 5-6'ya Ajax Psv kapatıyor bunları Wijnaldum'da olduğu gibi lang diye kalıyoruz bizde iyi takip etmek lazım bazı fırsatları.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Fener Abdoulaye Ba ile ilgileniyormuş onlarda çöplere döndü :D

Ziyech solda da oynayabilir her türlü alınmaya değer sonra 5-6'ya Ajax Psv kapatıyor bunları Wijnaldum'da olduğu gibi lang diye kalıyoruz bizde iyi takip etmek lazım bazı fırsatları.

onu yazdım sabah, ajax psv nasıl bitirmedi hala. belki de bitirmişlerdir bilemiyorum tabi.

Çevrimdışı Tugay

KAP  yok moraller bozuk.2 stoper 1 sol kanat 1 forvet lazım.Umut 0.