2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12853235 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Temmuz 2015, 23:06:56
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Geçen gün sağ beke Rajtoral alınacaksa sol kanada Kono alınsa ne olacak demiştim.

Şimdi de diyorum ki stoperde Ersan olacaksa forvette RVP olsa ne olacak.

Kadroda bu kadar büyuk fark olmamali.

Aynısını Q7-Simao-Guti nin olduğu zamanda yaşamıştık.

Ön taraf ile arka arasında dağlar kadar fark vardı.

Bunun iki yolu var.

Ya Persie'yi alırsın Ersan - Rholodfo oynarsın -ki Remy de alsan Ersan yine oynayacak.

Seneye de stoperini değiştirirsin.

Ya da Remy'i alır dengeli kadro kurarsın seney üst düzey stoper alırsın.

Yani her türlü eksik olacak bölgeler olacaksa forvete neden en iyisini almayalım ben bunu anlamadım hala oyuncular arasında fark olmasın diye daha kötü oyuncu mu alalım iyisini alabilecekken?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hamahakki

Ben istemem Boffini olmaz ama Karcemarskası isterim bak :tabe:
Bu ligde Musleradan sonra Tartışamasız en iyi yabancı kalecisi Karcemarskastır :bandit:

Valla burda gökhan süzen+sezer öztürk+ bir miktar para boffin söylentileri var.

Çevrimdışı atalay

RVP'ye bonservis ödemeyeceğiz değil; ödemek istemiyoruz.

Şunu bir düzgün okuyun...   :D

Çevrimdışı Kadir G.

Aynen öyle bence olay basit.

Alacaklarsa her tarafa zaten persie de olsa Remy de olsa alacaklar.

Almayacaklarsa da almayacaklar bunun forvetle ilgisi yok. Ayrı değerlendirmek lazım.

Bence de 2 bölge de eksik başlayacağız.

Eksik başlamama adına en iyimser tahmini yazıyorum. Yönetim sadakat bonusundan kurtulmaları karşılığı rvp yi serbest alır 5 ten 3 yıllık imzalar. Bonservis paramızdan bu para kesilmez. Rhodolfo+douglası 10 milyona bitirir ya da toloi yi opsiyonlu kiralar. 5 milyona dzsudszakın bonservisi alınır. Rahat maç izleriz yoksa zor.

Çevrimdışı Easthanbool

Yalnız RVP'ye verdiğin 15 milyonun geri dönüşü yok, 34-35 yaşında kimse bonservis verip almaz, ya futbolu bırakır ya da bedavaya Hindistan'a ABD'ye gider. Ancak şampiyon yaparsa o para çıkar.

27-28 yaşında birine verilecek 15 milyonun en azından yarısını geri alırsın 2 sene sonra satarak. Tabi Mitro'dan bahsetmiyorum, ona kimse 30 yaşında 7.5 milyon bonservis vermez. Remy, Cisse vs. Araplara, Çin'e satılabilir.

Aynen bende böyle düşünüyorum elimizde Demba Ba örneği varken üstelik.RVP'nin bize üst düzey katkı sağlaması lazım ki helali hoş olsun diyebilelim  :bandit:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Tolga

Bunun iki yolu var.

Ya Persie'yi alırsın Ersan - Rholodfo oynarsın -ki Remy de alsan Ersan yine oynayacak.

Yani her türlü eksik olacak bölgeler olacaksa forvete neden en iyisini almayalım ben bunu anlamadım hala oyuncular arasında fark olmasın diye daha kötü oyuncu mu alalım iyisini alabilecekken?
Geçen sezon şampiyonluğu geri 5 liden dolayı kaybettik.

Burada kökten bir değişiklik şart olmazsa seneye de işimiz zor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı GÖRKEM

Bunun iki yolu var.

ben diyorum ki Mitro 1 Milyona kiralansa.

fazladan 1 Transfer daha yapilir.

Çevrimdışı Orhan_

Ne RVP ne Remy Ne Kostas abicim. Öncelikle kale ve stoperler çözülmeli. Sonra bir sol açık. Sonra golcüye sıra gelir. Bizim takımın bu seneki oyununu muhtemel kadrolar üzerinden düşünerek bi kafanızda oynatın. Kalecimiz vasat olursa (mevcut 3 kaleci), defansta bomba bir Ersan olursa, sol bekte Tosic oynarsa, sol açığımız Olcay ya da Kerim olursa (Kerim de potansiyel var gibi ancak temel hususlar konusunda da bir o kadar eksik), RVP gelse ne olur gelmese ne olur. Biz oyunu geriden öne doğru düzgünce kurabilelim önce. Ha sağ beke Beck'i aldık kanser biraz geriledi. Ama bizi tek stoper ve mevcut kaleciler kurtarmaz. Bence!

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

RVP'ye bonservis ödemeyeceğiz değil; ödemek istemiyoruz.

Şunu bir düzgün okuyun...   :D

e zaten gelirse, ödenmeden gelir. Gelirse, diye konuşuluyor ya burada.  :lol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sow yetmedi şimdi de Karce fetişistliğine başladı :D

Kardeşim sen Türkiye ligi izleme Beşiktaş maçı dışında boşver iyi gelmiyor psikolojine  :evillol:
Yok yahu , Boffini ister misiniz dediği için yazdım , Karce iyi kaleci yahu hiç izlemedin mi ??
Ben kaleye Karceyi alalım mı dedim ?? İyi okuyun yazdıklarımı !!
Kaleci alınacaksa NETO alınmalı NET ! Ama bu gidişte onuda elimizden kaçıracagız @Çağrı
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

RVP içinde yıllık 5 milyon euro sabit fiyat değil; başlangıç.

Pazarlıklar ile düşer o ücret.

Çevrimdışı Çağatay

Arda gs de sampiyonlar liginde oynarsa barca ile 2. tur ve otesinde oynayabiliyor mu

Oynayamaz diye biliyorum
uefa nin listesine bildirilmemesi kosulu ile barca verirse verir yani sadece ligde oynar
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Alper1903

Yalnız takım cidden vizyon kazandı. Konuşulan isimler; Van Persie, Remy, Hernandez, Ochoa...  :steamed:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Temmuz 2015, 23:11:58
  • Beşiktaş / Bodrum
Persie'ye bonservis ödeyip üstüne yıllık 5 verme gibi durum zaten olamaz :D

O zaman tek başına oynar , yerleri filan süpürür, Süreyya abiye de yardım eder :evillol:

Bunlar hep boşa çıkma üzerinden. Umarım olur, olursa da en az 2 hafta alacaktır daha.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Savaş

Valla burda gökhan süzen+sezer öztürk+ bir miktar para boffin söylentileri var.
Hadi iki adamı anlarım da bi miktar para da ne? O kadar değerli mi bu adam? Şehir efsanesidir bence bu mevzu :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Temmuz 2015, 23:13:03
  • Beşiktaş / Bodrum
ben diyorum ki Mitro 1 Milyona kiralansa.

fazladan 1 Transfer daha yapilir.

Seneye ne yapacaksın peki forveti :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

İşin iç yüzü nasıldır bilmem ama remy olmuyorsa rvp olsun. Mitroyla taraftar çekilmez stada.
Bu yanlış bir düşünce bence. Bunun için yapılmamalı transfer. Forvet almasalar da Cenk Tosun oynasa da seneye stad her türlü dolar. Biz bize en çok fayda sağlayacak olan oyuncuyu alalım. 1 oyuncu için gelecek taraftar da gelmesin :)

Çevrimdışı Kutay

Bunun iki yolu var.

abi sence remy mi yoksa van persie mi
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Alparslan

oyuncuya verdiğin para cok
o anlamda derdimiz yoksa maliyet aynı töre paketi fakat işte bir oyuncuya 5 diğer oyuncuların ortalaması 1.6 iken haylice bi fark oluyor
zaten oyuncu hakediyor orasında değiliz ama cok dengeci ya bizimkiler onemsiyorlarya o zaman boyle ucurum olmasın bi zahmet:)
O zaman messiyi alsak herkes onun kadar paramı isteyecek. İyide RVP top class bir oyuncu tabiki alacak o parayı. Bahsettiğiniz diğer hiç bir forvet adayı top class olmayacak. Bize bugüne kadar top class bir oyuncu geldimi hiç. Ben hatırlamıyorum.

Çevrimdışı Kadir G.

Beck >>>>>>>> 1.7
Rhodolfo >>>>>>> 5
Douglas >>>>>>>> 5
Dzsudzsak >>>>>>5

Şu üçüne ba+atınç parasını harca free rvp al anca öyle herkesin kabul edebileceği kadroyu kurmuş olursun.

Çevrimdışı Efe

rvp yi al seneyee 10 a okut beni dinlesin yönetim  :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ozan E.

RVP içinde yıllık 5 milyon euro sabit fiyat değil; başlangıç.

Pazarlıklar ile düşer o ücret.
Yillik 3e baglasak tamamdir :)

Çevrimdışı GÖRKEM

Seneye ne yapacaksın peki forveti :D

seneye ne olacagi belli mi Cagri. mutlaka Oyuncu satilir seneye. o parayla da iyi bir forvet alinir.

yeter ki aciklarin hepsini simdiden kapatalim.

Çevrimdışı brkntcnr

Ben manu nun RVP den bonservis konusunda fazla ısrarcı olacağını düşünmüyorum çünkü RVP elde kalırsa daha büyük bir para ödemek zorunda kalacaklar oyuncuya. Yani bizden 3 milyon almak istemezler bile. Çünkü bizle anlaşamayıp bir de elde kalırsa oyuncu 15-16 m civarı para ödeyecekler boş yere. 3 m için değer mi? Tabiki değmez. RVP yle anlaşılsın yeter ki, Manu ya para ödenmez. RVP yle de yıllık 3,5 - 4 m garanti bonuslarla vs. çözülmeyecek iş değil. RVP nin 100 bin formasını satsak 14 milyon tl yapıyor arkadaşlar. RVP alınırsa zararlı çıkmayız bence. Ayrıca 3 yıl anlaşıldı diye 3 yıllık parasını peşin vermeyeceğiz ya. Demba Ba gibi ilk sezondan da 14-15 m ye çine gönderebiliriz yine. RVP kesinlikle alınmalı.

Çevrimdışı Alper1903

Beck >>>>>>>> 1.7
Rhodolfo >>>>>>> 5
Douglas >>>>>>>> 5
Dzsudzsak >>>>>>5

Şu üçüne ba+atınç parasını harca free rvp al anca öyle herkesin kabul edebileceği kadroyu kurmuş olursun.

Dzsudzsak almanya'ya gitmedi mi daha?