2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12859188 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Nerde başladı o zaman çalışmalar ?

Çevrimdışı ZEKI

Ayrıca Transferlerde bu sene sampiyonlugu istedigimizin gostergesi. Beck tecrübenin dibi, Rhodolfo da 28 yaşında. Tosic de tecrübeli bir isim. Konoplyanka ve Josue gelirse Konop - Josue Töre 3 lüsü wonderkid lerimiz olur. Onların önüne de onları yönlendirebilecek bir Robin Van Persie gelirse kadroda harika bir uyum olur diye düşünüyorum.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende josue olmaz digerleirnin olmamasi icin bir neden  yok diyorum  :biggrinking:

Çevrimdışı ZEKI

75 gün sürecek deniyordu bitmiş olamaz yani tabi onun dışında tesislerin başka yerlerinde de tadilat yapılıyor.
B sahasinda yapiliyor dedi A sahasi bakimda ve turkiyedeki ilk hibrit saha olacak dedi. Vodafone arenadaki sahanin aynisi olacak dedi..

Çevrimdışı Kemal

B sahasinda yapiliyor dedi A sahasi bakimda ve turkiyedeki ilk hibrit saha olacak dedi. Vodafone arenadaki sahanin aynisi olacak dedi..

Teşekkür abi

Çevrimdışı Tolga

Nerde başladı o zaman çalışmalar ?
Hepsine aynı anda başlanmayacaktı diye biliyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Seneye takımın bu defansla şampiyon olması imkansız.Direkt 11 başlayacak 2 sağlam stoper gerekiyordu.Ersan,Pedro oynadığı sürece biz daha çok dizimizi döveriz.
Seneye geçen sezondan daha fazla gol yiyeceğimizi düşünüyorum.

Çevrimdışı Kutay

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, basının karşısına geçti. Transfer konusunda isim vermekten kaçınan tecrübeli teknik adam, stoper ve forvet arayışında olduklarını söyledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Güneş yeni sezonun ilk antrenmanı öncesi yaptığı açıklamalarda transferler hakkında konuştu.

Şenol Güneş, "Umarım bu sezon iyi bir oyunla, iyi skorlar alır ve ses getiririz. İlk kampta daha çok fiziksel dayanıklılığa yönelik çalışmalar yapacağız. Stopere ve forvete oyuncu bakıyoruz. Kamp sürecinde de takımın durumuna bakacağız. Demba Ba çok konuşuldu. Yönetim ve futbolcunun istekleri birleşince transfer gerçekleşti. Ersan'ın da durumu vardı ama kapandı. Tolgay Arslan ve Jose Sosa'nın gitmesi gibi bir durum yok" dedi.

Ntvspor

2 oyuncu alır kapatırız transfer sezonunu
sol kanatta olcay mı olacak yine yoksa  :bawling:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Tolga

Tamamdır :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı brkntcnr

Bende josue olmaz digerleirnin olmamasi icin bir neden  yok diyorum  :biggrinking:
Josue olur bence de ben yine de sosa gitmemeli diye düşünüyorum. Sosa tam kaptanlık yapacak adam. Çünkü bu sene ne zaman gole ihtiyacımız olsa sorumluluk aldı  ve puan da kazandırdı

Çevrimdışı brkntcnr

Bence şenol hocanın açıklamalarına fazla takılmayın arkadaşlar. Kendisi ısrarla sol kanat istiyor. Şimdi santrafor ve stoper arayışındayız demesi sadece bu iki mevki ye adam alınacak anlamına gelmez ki

Çevrimdışı JoseDemba

Kerim oynasın ben bir sezon daha Olcay izlemek istemiyorum
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Mehmet57

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Bunlara ek olarak A sahası hibrit çim, B sahası normal çim olacak deniyordu. İç sahadaki maçlardan önce hibrit çimde, dış sahadaki maçlardan önce normal çimde çalışacakmış takım.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Kutay

osvaldo serbest kalmış pektemeke 1.7 milyon euro vermeseydik onun yerine guidetti veya osvaldoyu alırdık çok iyi olurdu  :s20: :s20:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 11 İSTANBUL LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimiçi COB

Abi forum komple şaka. Fulham satmıyor adamı. Fulham'ın en önceliği lige çıkmak.

Mitrouglu'yu EPL'de kullanmak istiyor.

Forum komple saka demek... Iyi oyle olsun, yaziyorum bunu bir kenara birgun lazim olur.

Çevrimdışı Sedat C

bayernde ne para var imansızlar
@ahmetx abi Allianz Arena için çektikleri 20 senelik krediyi 9 senede ödediler. 11 yıl önce... Var git gerisini sen düşün  :o_o: :o_o: :o_o:

Çevrimdışı Sedat C

Beck transferi neden tamamlanmadı acaba. Demba Ba nın olduğu gibi iki gün sonra mı açıklanacak acaba.

@Armağan Bozkurt  Sağlık kontrollerinden geçtikten sonra açıklarlar, 1-2 güne gelir herhalde

Çevrimdışı Kadir G.

Psg için ffp kaldırılmış. İstedikleri kadar harcayabilecekler

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Kadir G.

Tamer Tunanın doğum günü kutlanmış. Bilin bakalım diplerinde hangi futbolcumuz var?

Çevrimdışı Hamahakki

Tamer Tunanın doğum günü kutlanmış. Bilin bakalım diplerinde hangi futbolcumuz var?

İsmail köybaşı?

Çevrimdışı Doğukan E.

Yok yok pastayı o yedirmemis yeni sezona farklı başladık hadi hayirlisi :D

Çevrimdışı Kutay

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Jose Sosa hakkında çıkan transfer iddialarına yanıt verdi. Çebi, Sosa'nın kesin olarak takımda kalacağını söyledi.

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Jose Sosa iddialarına son noktayı koydu.

Sezonun ilk antrenmanı sırasında basın mensupları ile sohbet eden Ahmet Nur Çebi, Sosa'ya teklifler geldiğini doğrularken, "Biz oyuncumuzdan memnunuz ve yollarımızı ayırma gibi bir düşüncemiz yok. Sosa, Beşiktaş'ta kalacak. Şenol hocamız da Sosa ile devam edilmesini istedi. Biz de bu isteğini uygulayacağız" şeklinde konuştu.

Çebi, Ersan Gülüm'ün Çin'in Shandong Luneng takımı ile anlaşmadığı söylerken, "Farklı bir takımdan teklif gelmesi halinde değerlendiririz" ifadelerini kullandı.

Transferi gündemde olan Kostas Mitroglou konusunda hem yönetim içinde hem de teknik kadroda fikir ayrılığı olduğunu söyleyen Çebi, farklı alternatifleri de değerlendireceklerini söyledi.

Görüşüldüğü borsaya bildirilen Andreas Beck'in Almanya kampına yetişebileceğini söyleyen Çebi, diğer transfelerin ikinci kamp döneminde takıma dahil olma ihtimallerin olduğunu belirtti.

Bir yabancı stoper alacaklarının altını çizen Ahmet Nur Çebi, teknik heyetin raporu doğrultusunda ikinci bir stoper de transfer edebileceklerini sözlerine ekledi.

:claps: sosa kesinlikle kalmalıydı çok iyi oldu bu
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 11 İSTANBUL LİGİ
 1 PAZAR LİGİ