2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12859163 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Evet Şota :)

İkinci sezon ortası son maçına çıkar diyorum. Var mı arttıran  :icool:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Baba1903

kaleye istediğimiz isim victor valdez 1 yıl kiralamak istiyoruz
Ciddi misin :akuma: :akuma:

Çevrimdışı Tolga

Aman eksik olsun. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

İkinci sezon ortası son maçına çıkar diyorum. Var mı arttıran  :icool:
Trabzon'daki futbol ortamında kim gelirse gelsin fazla kalamaz zaten :icool:

Çevrimiçi Kartal Ç

töbe de  :duman:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

"MALUM1903'ün edindiği bilgilere göre; dün Beşiktaş Yöneticileri'yle bir araya gelen Karanlık, sözleşmeyi karşılıklı olarak fesih etti.

Ertuğrul Karanlık'ın yerine Sarper Çetinkaya'nın göreve gelmesi bekleniyor."

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ZEKI

"MALUM1903'ün edindiği bilgilere göre; dün Beşiktaş Yöneticileri'yle bir araya gelen Karanlık, sözleşmeyi karşılıklı olarak fesih etti.

Ertuğrul Karanlık'ın yerine Sarper Çetinkaya'nın göreve gelmesi bekleniyor."

Bugun gorevdeydi ntvsğprda verdiler zaten

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Kartal Ç

Teknik Ekip

bakalım bu ekip her yıl iflahımızı kesen adale sakatlıklarına çözüm olabilecek mi

Çevrimdışı Doğukan E.

Teknik Ekip

Bilic varkende gördüğümüz en sağdaki sakallı dayı var benim bildiğim başka kim var bilen varmı ? Bir de bunun görevi adı neydi?

Çevrimdışı talha

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bilic varkende gördüğümüz en sağdaki sakallı dayı var benim bildiğim başka kim var bilen varmı ? Bir de bunun görevi adı neydi?

Onun yanındaki eleman da vardı yardımcı. Doğu'ydu galiba o sakallı, kondisyoner falandı :alala:

Çevrimdışı rawen54

Bu sene forvet alınmazsa işimiz iş Kırmızı gümüş  :biggrinking:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı brkntcnr

Sosa seneye bu takıma liderlik yapacaktır fakat 7-8 milyon civarında bir teklif yapılırsa satmalıyız. Yerine de Josue yi alırız. Sonuçta şenol hoca varken zorluk yaşamaz, üstelik paramız da cebimizde kalır. Josue de Sosa nın verdiği katkıyı bu sistemde rahatlıkla verir.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

Ayrıca Transferlerde bu sene sampiyonlugu istedigimizin gostergesi. Beck tecrübenin dibi, Rhodolfo da 28 yaşında. Tosic de tecrübeli bir isim. Konoplyanka ve Josue gelirse Konop - Josue Töre 3 lüsü wonderkid lerimiz olur. Onların önüne de onları yönlendirebilecek bir Robin Van Persie gelirse kadroda harika bir uyum olur diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Ersoy

Ayrıca Transferlerde bu sene sampiyonlugu istedigimizin gostergesi. Beck tecrübenin dibi, Rhodolfo da 28 yaşında. Tosic de tecrübeli bir isim. Konoplyanka ve Josue gelirse Konop - Josue Töre 3 lüsü wonderkid lerimiz olur. Onların önüne de onları yönlendirebilecek bir Robin Van Persie gelirse kadroda harika bir uyum olur diye düşünüyorum.

Kono olmaz ama diğer dediklerine katılıyorum.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı brkntcnr

Kono olmaz ama diğer dediklerine katılıyorum.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eğer biz böyle karlı devam edersek Kono olur, Kono olmazsa Dzsudzsak oluur

Çevrimdışı Baba1903

Hayırlı uğurlu olsun...

Çevrimdışı talha

http://www.transfermarkt.com.tr/zakaria-bakkali/profil/spieler/203378

Hani genç diyordum al sana en küçük kumar. Tutarsa 5-10M tutmazsa 1M masraf değer bence.  :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kemal

Ertugrul Karanlık gittiya Messiyi almış kadar sevindim .

Bu arada Nevzat Demir tesislerinde hibrit çim çalışması bitti mi var mı haberi olan ?

Çevrimdışı Erhan

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, basının karşısına geçti. Transfer konusunda isim vermekten kaçınan tecrübeli teknik adam, stoper ve forvet arayışında olduklarını söyledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Güneş yeni sezonun ilk antrenmanı öncesi yaptığı açıklamalarda transferler hakkında konuştu.

Şenol Güneş, "Umarım bu sezon iyi bir oyunla, iyi skorlar alır ve ses getiririz. İlk kampta daha çok fiziksel dayanıklılığa yönelik çalışmalar yapacağız. Stopere ve forvete oyuncu bakıyoruz. Kamp sürecinde de takımın durumuna bakacağız. Demba Ba çok konuşuldu. Yönetim ve futbolcunun istekleri birleşince transfer gerçekleşti. Ersan'ın da durumu vardı ama kapandı. Tolgay Arslan ve Jose Sosa'nın gitmesi gibi bir durum yok" dedi.

Ntvspor

2 oyuncu alır kapatırız transfer sezonunu

Çevrimdışı Tolga

Ertugrul Karanlık gittiya Messiyi almış kadar sevindim .

Bu arada Nevzat Demir tesislerinde hibrit çim çalışması bitti mi var mı haberi olan ?
75 gün sürecek deniyordu bitmiş olamaz yani tabi onun dışında tesislerin başka yerlerinde de tadilat yapılıyor.