2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12859235 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Mitroyla Almeida nın ne alakası var yahu .

abi örnekleme, bende diyorum dandik malıma öyle güzel videolar hazırlarım ki 10 numara 5 yıldız gibi gözükür, bu adam hiç anlatıldığı gibi süper forvet falan değil, huzursuzun biri.

Çevrimdışı aa1903

Yanıldığınız nokta bu tarz futbolcuların EPL ye uygun olmaması ama STSL için biçilmiş kaftan

abi benim için ingiltere'deki forvet performansı kalite ölçüsüdür. tabii ki türkiye'ye gelirse o kadar berbat bir performans geçirmez ama demba ba'nın da yanına yaklaşamaz. demba ba'dan eşek yüküyle para indirmemiş olsak tamam alalım mitroğlu'yu ama şu durumda attan inip eşeğe binmek gibi olur bizimkisi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Temmuz 2015, 17:17:22
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

sonuçta vermek istiyorlar. rezalet bir performans gösterdi fulham'da. ben bu adamı biliyorum, yeni bir kanser sebebimiz olur.

Adam Fulham'da oynayamadı ki nasıl rezalet olsun sakatlandı gelir gelmez :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sosyalkartal

atleticoyla maça çıkmadan inanmam gitmedi gidemez atletico töreyi istiyor  :halay:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı aa1903

Adam Fulham'da oynayamadı ki nasıl rezalet olsun sakatlandı gelir gelmez :D

nasıl oynamadı ben izledim adamı fulham'da

Çevrimdışı Necmi

mesaleleri yakiyormusunuz? :kop: :kop: :kop:
ben yaktım söndü uzun yanan meşale yokmu :D

Çevrimdışı ZEKI

ben yaktım söndü uzun yanan meşale yokmu :D
yok abi yok besiktasta transfer hic bitmez zaten

Çevrimdışı GÖRKEM

Remyi kiralayabilirsek kiralayalım seneye taksitle alırız. :)

Mitro kiralik oluyorsa olsun diyordum ama Remy de kiralik oluyorsa baska.

Çevrimdışı ahmetx

Mitroğlunu buradaki arkadaşların beğenmeme sebebi galiba Almeida gibi fizikli olması , Mitronun maçlarını izlemiş hiç kimse onun için kötü forvet diyemez ama huzursuz falan kısmını bilmiyorum neler yapıyor mesela?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Temmuz 2015, 17:22:17
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

nasıl oynamadı ben izledim adamı fulham'da
Abicim 3 maça çıktı adam sadece 3 maç ile mi yargılıyorsun :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

atleticoyla maça çıkmadan inanmam gitmedi gidemez atletico töreyi istiyor  :halay:
sendeki artık tarif edilemeyen bir aşk oldu,imza attıktan sonra bunalıma girmenden korkuyorum.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ZEKI

Atletico madrid 35 m euroya portodan Jacson martinezi transfer etmis. Ardanin parasi gitmis  :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı keremd

dembaba töre ve geri kalan oyuncular 2. yarı biliç in takımı iyi antrene edememesi nedeniyle dökülmüşlerdi.
şenol hocanın elinde demba bu ligde 25 gol atabilirdi netekim 13 milyona satılmasıda uygundu , şimdi onun boşluğunu nasıl dolduracağımız önemli

elimizde sadece cenk tosun var.  goldemek zaten  ölü .. umudu olan da kalmamıştır artık sanırım.  cenk in yanına mitroglu gelirse kulubeye eyvallah.  ama sorun çözülmüş olmaz sadece kulübe biraz oturaklılaşır. bize  ne yaptıgını bilen gerçek bir golcü lazım   ..

ersanın gitmemesi en büyük hayal kırıklıgı oldu benım acımdan.  hem böyle bir kazmadan kurtulup üstüne para kazansaydık inanılmaz bir iş yapmış olacaktık nasip.

seneye şenol hocayla beraber oğuzhan ve kerim in büyük cıkış yakalayacağını düşünüyorum.  oğuzhan atiba veli tolgay  olcay töre kerim gibi orta saha zenginliğinin yanında sosa gidebilir

Çevrimdışı ZEKI

Bayern 30 m euroya shakthardan douglas cotayi transfer etmis

Çevrimdışı can1903

Bugün Çarşamba gelecek haftasonuna kadar meşaleleri sonuna kadar yakıcam ben :)

Başkan çıldırdı YILDIZ istiyor  :biggrinking:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı aa1903

Abicim 3 maça çıktı adam sadece 3 maç ile mi yargılıyorsun :D

3 maç ile yargılamıyorum, toplasan en fazla 6-7 maçını izlemişimdir adamın. o da milli takım falan maçlarıyla birlikte. ama fikir vermesi açısından yeterli olduğunu düşünüyorum. çok fazla top eziyor, neyse gelirse beraber küfrederiz.

Çevrimdışı ahmetx

bayernde ne para var imansızlar

Çevrimdışı Tahsin Ç.

O kadar forvet adı geçtikten sonra sadece Mitro alınırsa Beşiktaş için pek hayırlı olacağını sanmıyorum, Remy gibi bir oyuncuyu küçükte olsa alabilme imkanı var iken Mitroğlunun peşinden koşmak anlamsız bir saçmalıktan öteye gitmez. :boxin:

Çevrimdışı MumbLe

@zafer19031969  8 dk.8 dakika önce
Bu arada Atleticonun gozu torede kono bir yere gidemez iciniz rahat olsun

Çevrimdışı ahmetx

atletico ardadan aldığı parayla hem töreyi hem konoyu alır.

Çevrimdışı ZEKI

atletico ardadan aldığı parayla hem töreyi hem konoyu alır.
jackson martineze 35 m euro verdiler bonservisine

Çevrimdışı TURKahvesi

Mitroğlunu buradaki arkadaşların beğenmeme sebebi galiba Almeida gibi fizikli olması , Mitronun maçlarını izlemiş hiç kimse onun için kötü forvet diyemez ama huzursuz falan kısmını bilmiyorum neler yapıyor mesela?
tek huzursuz oldukları bu @ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Tolga

Ne Kono'su arkadaş artık o iş bitti geçmiş olsun başka oyunculara yönelmek lazım. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...