2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12865752 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı GÖRKEM

veli nin şu anki değeri 6.75M (transfermarkt)
bu paranın altına satamazsın
bu parayı da veli için verecek klübü biraz zor buluruz
he ama bu parayı vereni buldun üstüne bi 2M daha koyup
Ozan tufanı alırsın amenna :)

Transfermarkt sadece Taraftarlin tahim ettigi deger yani gercekte daha düsük olabilir.

kendin de diyorsun kimsenin bu parayi vermeyecegini. yani satmak istiyorsan mecburen ucuza vereceksin.

Ozan Tufan zaten olmamali. yetenekli olabilir ama su anda bize seviye atlatacak kalitede degil. oraya daha güvenilir ve tecrübeli bir Adam lazim.

Çevrimdışı Anıl

Linklere tıklayınca bende direk resmi sitenin ana sayfası geliyor. :D
Çok ilginç şuan bende de ikisi de açılmıyo :D

Çevrimiçi Samet Ç

Çok ilginç şuan bende de ikisi de açılmıyo :D
Ben resmi siteye bile giremiyorum şu an  :D

Çevrimdışı Çağatay

Transfermarkt sadece Taraftarlin tahim ettigi deger yani gercekte daha düsük olabilir.

kendin de diyorsun kimsenin bu parayi vermeyecegini. yani satmak istiyorsan mecburen ucuza vereceksin.

Ozan Tufan zaten olmamali. yetenekli olabilir ama su anda bize seviye atlatacak kalitede degil. oraya daha güvenilir ve tecrübeli bir Adam lazim.

yine de veliyi en azından türk rotasyonu açısından göndermemek gerekir
ama yerine ilk adayım g.inler

ha bi de

shariki zu stoke  :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı can1903

Resmi sitede Beck ve Atınç kaplarına ulaşamıyorum..  :by2:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Anıl

Ben resmi siteye bile giremiyorum şu an  :D
Aynen site patlamış :D Beşiktaş'a hoşgeldin Robin van Persie görselleri hazırlanıyo heralde :evillol:

Çevrimdışı Yusuf

Ozan çok faydalı olur yalnız. Henüz 20 yaşında bu kadar olgun ve özgüvenli oynayan futbolcu çok azdır. Veli'yi gönderip Ozan'ı alsak 5 yıl daha orta saha aramamıza gerek kalmaz zaten ama Bursa 8m euro istemiş.

Çevrimdışı Serdkar

@MedyaBesiktasTV 6 Min.Vor 6 Minuten

BİLGİ | Yunan medyasına göre; Beşiktaş, Fulham'a 1.5 milyon Euro kiralama bedeli, Mitroglou'ya ise yıllık 2 milyon Euro ödeyecek.
8 Retweets 10 Favoriten

Çevrimdışı GÖRKEM

yine de veliyi en azından türk rotasyonu açısından göndermemek gerekir
ama yerine ilk adayım g.inler

ha bi de

shariki zu stoke  :D

ben Necip'in yerine Veli'yi gönderirim. o derece yani.

hem de Veli'nin aldigi para Necip'in iki kati neredeyse. yani maddi acidan da iyi olur.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Temmuz 2015, 16:46:43
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Haber çıkmıyor alacağımız oyuncularla artık pek bu iyi haber Beck de böyle oldu. Umarım Çat diye alırlar remy'i.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

Mitro tam tr lik santrafor göreceksiniz tüm kulvarlarda totalde 30 golün altına düşmeyecek.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Anıl

Haber çıkmıyor alacağımız oyuncularla artık pek bu iyi haber Beck de böyle oldu. Umarım Çat diye alırlar remy'i.
ÇAT diye Osvaldo'yu almasınlar da :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Temmuz 2015, 16:48:11
  • Beşiktaş / Bodrum

ben Necip'in yerine Veli'yi gönderirim. o derece yani.

hem de Veli'nin aldigi para Necip'in iki kati neredeyse. yani maddi acidan da iyi olur.

Sende ufaktan bir Necip sevgisi var zaten :D

Sanırım sert diri ve ara ara yaptığı dikine gidebilme özelliğinden ötürü seviyorsun veliye göre :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sosyalkartal

meşaleleri yakın  :halay: :ishock: :halay:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Kadir G.

Beck hala neden açıklanmadı.

Çevrimdışı Anıl

Mitro tam tr lik santrafor göreceksiniz tüm kulvarlarda totalde 30 golün altına düşmeyecek.
Aynen öyle :mj:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Temmuz 2015, 16:49:33
  • Beşiktaş / Bodrum

meşaleleri yakın  :halay: :ishock: :halay:

3 haftadır yaktırıyorsun sonunda ben komutu vereceğim seni yakacaklar :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Kadir G.

Gelen yok beyler çok gördük bu mesajları

Çevrimdışı GÖRKEM

Sende ufaktan bir Necip sevgisi var zaten :D

Sanırım sert diri ve ara ara yaptığı dikine gidebilme özelliğinden ötürü seviyorsun veliye göre :D

Necip'i sevmemin sebebi öncellikle tabi ki Besiktasin cocugu olmasi. bir de Karakteri ve Durusu. bana göre ona biraz haksizlik yapiliyor. Orta Sahamiz'da fena bir yedek olmayabilir. kendini hic gelistirmedi de diyemeyiz zaten. yalniz Bilic kullanmasini bilmedi hic.

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Baba1903