Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
veli nin şu anki değeri 6.75M (transfermarkt)bu paranın altına satamazsınbu parayı da veli için verecek klübü biraz zor buluruzhe ama bu parayı vereni buldun üstüne bi 2M daha koyup Ozan tufanı alırsın amenna
Linklere tıklayınca bende direk resmi sitenin ana sayfası geliyor.
Çok ilginç şuan bende de ikisi de açılmıyo
Transfermarkt sadece Taraftarlin tahim ettigi deger yani gercekte daha düsük olabilir.kendin de diyorsun kimsenin bu parayi vermeyecegini. yani satmak istiyorsan mecburen ucuza vereceksin. Ozan Tufan zaten olmamali. yetenekli olabilir ama su anda bize seviye atlatacak kalitede degil. oraya daha güvenilir ve tecrübeli bir Adam lazim.
Ben resmi siteye bile giremiyorum şu an
yine de veliyi en azından türk rotasyonu açısından göndermemek gerekirama yerine ilk adayım g.inlerha bi de shariki zu stoke
Haber çıkmıyor alacağımız oyuncularla artık pek bu iyi haber Beck de böyle oldu. Umarım Çat diye alırlar remy'i.
ben Necip'in yerine Veli'yi gönderirim. o derece yani.hem de Veli'nin aldigi para Necip'in iki kati neredeyse. yani maddi acidan da iyi olur.
Mitro tam tr lik santrafor göreceksiniz tüm kulvarlarda totalde 30 golün altına düşmeyecek.
meşaleleri yakın
Sende ufaktan bir Necip sevgisi var zaten Sanırım sert diri ve ara ara yaptığı dikine gidebilme özelliğinden ötürü seviyorsun veliye göre
Beşiktaş'tan Demba Ba'yı unutturacak transfer hamlesi - Süper Lig 2015-2016 - Futbol - Eurosporthttp://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2015-2016/besiktas-tan-demba-ba-yi-unutturacak-transfer-hamlesi_sto4803942/story.shtml