2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12859334 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Aykutt

Pektemek olmasa elde Guidetti'ye 1 ay önce imza attırırdık.

Yanlış imza doğru transferi bile engelliyor.
Gökdeniz Karadeniz'e twitterdan yazalım ikna etsin.Teklif varmış sanırım.

Çevrimdışı Ersoy

Twitter'da Van Persie , Chicharito iddaları dolaşıyor ne dersiniz bunlar için  :evillol:
RvP %20 felan da Chicharito imkânsız.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı murat

raheem lawal romaya gidiyormuş doğrumu bu haber?

Çevrimdışı talha

RvP %20 felan da Chicharito imkânsız.

Yav RVP %20 olup Çiko nasıl imkansız oluyor.  :kop: Asıl %80 Çiko RVP İmkansız.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı sosyalkartal

raheem lawal romaya gidiyormuş doğrumu bu haber?
giiyormuş değil gitti bile biz alsak fikret ormana dar ağacı hazırlanmıştı  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Mitro'ya ben varım ama satışı sıkıntı olabilir gibi geliyor. Avrupalılar bir kez yurtdışına çıkıp başarısız olmuş oyunculara bir şans daha vermiyorlar kolay kolay. Mitro da pek Katar'a Çin'e gidecek oyuncu tipi gibi durmuyor. Yunanistan da zaten iflas etti, oradan da alıcısı çıkmaz.

Gelip 30 gol atsa bile hangi ülkenin hangi takımları ister diye düşündüğümde fazla seçenek gelmiyor aklıma.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı sosyalkartal

Mitro'ya ben varım ama satışı sıkıntı olabilir gibi geliyor. Avrupalılar bir kez yurtdışına çıkıp başarısız olmuş oyunculara bir şans daha vermiyorlar kolay kolay. Mitro da pek Katar'a Çin'e gidecek oyuncu tipi gibi durmuyor. Yunanistan da zaten iflas etti, oradan da alıcısı çıkmaz.

Gelip 30 gol atsa bile hangi ülkenin hangi takımları ister diye düşündüğümde fazla seçenek gelmiyor aklıma.
gelip 30 gol atsın da satışı kalsın 30 gol atsa kulübün onursal başkanlarından biri yaparız onu  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Ersoy

Yav RVP %20 olup Çiko nasıl imkansız oluyor.  :kop: Asıl %80 Çiko RVP İmkansız.
Yav elimize bir 18 milyon geçti Allahtan.Bize gelecek en fazla Remy. Bu kadar hayal fazla.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı talha

Mitro Avrupa'da başarısız olabilecek bir şansa bile sahip olmadı adam gitti sakatlandı zaten. Bu konuda en acımazsız eleştri bizzden geliyor adamı sanki beğenmediler de kadro dışı bırakmışlar gibi davranıyorlar.

Çevrimdışı murat

giiyormuş değil gitti bile biz alsak fikret ormana dar ağacı hazırlanmıştı  :lol:
yok zamanında bende lawalı beğendiğimi söylemiştim bana da kuruldu.anadolu takımı topçusuymuş.niasse,bakambu,güray ve nakaulmada anadolu topçusu olur sadece ,beşiktaşta yedek olamazlarmış.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Necmi

Mitroglu'yi uygun bir fiyata kiralamak, forvet hattina yapabilecegimiz en mantikli takviye gibi görünüyor.
katılmıyorum yapacağımız ön kötü transfer olur Cenkden fazlası yok ona vereceğim şansı cenke veririm
bize üst düzey forvet gerekiyor
büyük ihtimal seneye cenk ve Tolgay satılır :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Temmuz 2015, 03:11:02
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Demba Ba'nın Ben Geldim Beşiktaş diyişini hatırladım kötü oldum  :iblush:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Çevrimdışı Necmi

sorma @Çağrı gitmesi benide çok üzdü
bir kere vodafone arenada görmek gerekiyordu
yeri dolmayacak gibi hissediyorum bir şeyler eksik gibi geliyor

Çevrimdışı talha

Yav elimize bir 18 milyon geçti Allahtan.Bize gelecek en fazla Remy. Bu kadar hayal fazla.

Abartmayın Çiko'nun Bonservis maliyeti en fazla 8M olur. Adamın kariyeri düşüşte.  :tabe:

Çevrimdışı GÖRKEM

bu Adamin yasi henüz 27. bu seviyede daha belki 5 yili var. dedigin gibi 30 tane atacaksa zaten satmaya ne gerek var. istikrar saglarsa Kariyer sonuna kadar bizde oynar.

zaten Opsiyonlu alalim diyoruz. begenmezsek almayiz.

Çevrimdışı Tolga

Şunlar olursa Mitro'ya hayır demem.

2 iyi stoper ve skorer bir sol kanat alınırsa karşı çıkmam :) :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Serdar sarıdağı takip edin. O yazıyor iki güne transfer oluyor. Beck son örnek :)

Bu arada tillahıda gelse arkasında sosa ile çok fazla gol sayısına ulaşması zor gözüküyor.

Çevrimdışı Anıl

Bugün de Ben Gittim Beşiktaş dedi :by2:

Çevrimdışı murat

bu sene canlı izlediğim maçlarda keşke bizde olsun dediğim oyuncular skrtel ,güray  oldu.ikiside ilk olumlu hareketinde gözme takıldı ve neredeyse hatasız maçı tamamladılar.bakambuda çok zorlamıştı.

Çevrimiçi Samet Ç

Şenol hocanın derbi maçları ve bazı önemli deplasmanlar haricinde çıkacağı orta saha kurgusu ;

Tolgay-Ozi-Sosa-Töre- Alınacak sol açık oyuncusu Dzudzsak mı olur Konoplyanka mı olur bilemem.

Çevrimdışı talha

Serdar sarıdağı takip edin. O yazıyor iki güne transfer oluyor. Beck son örnek :)

Bu arada tillahıda gelse arkasında sosa ile çok fazla gol sayısına ulaşması zor gözüküyor.

Serdar on sallıyor bir tutuyor bakın ben demiştime getiriyor.  :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

Mitroğlou'da kesinlikle alınmaz son çare belki. Ben Remy'nin alınacağını düşünüyorum.