2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12860753 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın,
Siteyi yeni keşfettim, Izmir'den Mustafa ben, selamlar herkese..

Hoşgeldin @mustafayhan1903

Çevrimdışı Serdkar

Benim anlamadigim Sosayi sattipda onu yerine kimi alacaksin..
Sosa da gelen 6-7 M € hemen minimum onun kapasitesinde bir oyuncu bulabilecekmisin ayni paraya...
Sosa gibi Oyuncular kolay kolay bulunmuyor...Olanlarda fiyatlari cok yüksek..
Bir Takim kurarken en az 5 oyuncu direkt yazabilmen lazim..
Ben Tolgay dan sonra yazacagim ikinci isim su an Sosa

Çevrimdışı Sedat_BJK

Joel campbel i nasil bilirsiniz?

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı muratkoc

şenol hocanın en bariz taktiği defans arkasına yapılan koşular. Trabzon zamanı Burak-Selçuk Bursa da Fernandao-belluschi tek pasla gol pozisyonuna giriyordu. Eldekilerden Mustafa bu koşuyu yapamaz. Ömer-Cenk ise rahat yapar. Bu nedenle pektemek  4. alternatif olmaya kendini şimdiden hazırlasın.

Çevrimdışı mustafayhan1903

Deus linhas curvas, o autor correto...

Çevrimdışı Kemal

Sanırım Mitroğlu olacak kiralık satın alma opsiyonlu ,  hiç yoktan iyidir. Cisse etkisi yapamaz ama bu gerçek . Biri VW diğeri Renault bana göre , sağ bek oldu diyoruz stoper Brezilyadan diyoruz, Ersanda gitmedi dersek , sol ön açığa Mitroyu etkili yapmak için transfer şart oda Kono olmayacağına göre Dzu ,  kaleyede Neto yu alırlar mı , o kadarda değil  :evillol:

Sosa'ya yapılan 7 Milyon euro haber doğruymuş. menejeri dün arjantinde bir radyoya konuşmuş. az da olsa ispanyolca anlayabiliyorum haberde çinden beşiktaşa 6 milyon euro teklif geldiği beşiktaşın bunu kabul etmediği esdutiantesin bu hafta türkiyeye giderek Beşiktaşa teklif yapacağı yazıyor.

http://221radio.com.ar/v2/?p=25707

Çevrimdışı ayayhan

Sosa'ya yapılan 7 Milyon euro haber doğruymuş. menejeri dün arjantinde bir radyoya konuşmuş. az da olsa ispanyolca anlayabiliyorum haberde çinden beşiktaşa 6 milyon euro teklif geldiği beşiktaşın bunu kabul etmediği esdutiantesin bu hafta türkiyeye giderek Beşiktaşa teklif yapacağı yazıyor.

http://221radio.com.ar/v2/?p=25707

verdikleri paraya
Hakim Ziyech  bunu alabiliyorsak bana uyar

Çevrimdışı onder23

Sosa gitmesin ya demba ba dahil bizim en iyi oyuncumuz sosa  :bawling: :bawling:

verdikleri paraya
Hakim Ziyech  bunu alabiliyorsak bana uyar

doğru politika izlenirse yeri dolmayacak adam yok sosa çok sakatlanıyor daha iyisi bu paraya bence rahatlıkla bulunabilir

Çevrimdışı GÖRKEM

Sosa'yi nasil satarsiniz diyen Arkadaslara katiliyorum. Senol Hoca'nin sistemi Bilic gibi negatif bir Oyun Anlayisina dayali degil. Sosa sol kanatta bile isimizi görebilir devamli geriye gelmeye mecbur tutmazsak.

böylece sol tarafi Transfer yapmadan halletmis oluruz.

Çevrimdışı Serdkar

doğru politika izlenirse yeri dolmayacak adam yok sosa çok sakatlanıyor daha iyisi bu paraya bence rahatlıkla bulunabilir

Merak edim simdi...Kimi getiriyorsun o kadar cabuk türkiyeye Sosa kalitesinde...
Sosa cok sakatlaniyor !!!
Adam 37 Maca cikdi gecen Sene bizim icin...

Ondan iyisini Türkiye getirebilcekmisin elindeki imkanlara

Çevrimdışı GÖRKEM

ayrica Senol Hoca'nin Veli'yi oynatacagini sanmiyorum. bir kere Oyun Anlayisina hic uygun degil. Bilic gelmeden önce Veli'ye söylenmedik söz yoktu. sadece Bilic'in negatif futboluna uydugu icin zaaflari göze cok batmadi.

Veli daha büyük bir alani kontrol etmek ve pas yapmak zorunda kalirsa orta sahamizin vay haline.

altindan kalkamayiz.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Sosa bu takımın en güven veren oyuncusu..

Ancak 2 handikap var..

1- Yaş geçiypr bir daha satamayabilirsin

2- Fıtık sorunu. Bu sene ligler biterken ben araya sıkıştırırı diye düşünmüştüm ama olmadı. Ameliyat olmayınca bir ara çok etkisiz olan Sosayı görmekten korkuyor insan

6 milyon euro çok değil bu kalitede bir adam için. Satılmamalı ancak 8-9 verirlerse satışı olur diye düşünüyorum
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Gürcan

Sosa ya evet 7 milyonluk bir teklif bekleniyor fakat satsak yerini doldurabilecekmiyiz. Ya 10 milyon diyip isi yokusa surecez adamlarda verirse satip yolumuza bakacaz :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı GÖRKEM

Kadro söyle olsa memnun olurum:

Günay

Beck       Rhodolfo  Britos       Motta

Transfer

Transfer      Tolgay    Sosa      Transfer

Mitroglu

Sol Tarafa uygun Oyuncu alinamiyorsa Sosa'yi sola cekip ortaya bir Transfer daha yapilir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sosa'yi nasil satarsiniz diyen Arkadaslara katiliyorum. Senol Hoca'nin sistemi Bilic gibi negatif bir Oyun Anlayisina dayali degil. Sosa sol kanatta bile isimizi görebilir devamli geriye gelmeye mecbur tutmazsak.

böylece sol tarafi Transfer yapmadan halletmis oluruz.

ilerde oynayınca takım herkes görecek sosayı 8 10 gol 15 asist civarı yapabilir bir sezonda

Çevrimdışı MUSTAFA_

SON DAKİKA! Futbolcumuz Atınç Nukan'ın Rasenballsport Leipzig GmbH kulübüne transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Ozan E.

Aberdeen'den Cem Felek'i aliyormusuz trtsporda soylendi

Merak edim simdi...Kimi getiriyorsun o kadar cabuk türkiyeye Sosa kalitesinde...
Sosa cok sakatlaniyor !!!
Adam 37 Maca cikdi gecen Sene bizim icin...

Ondan iyisini Türkiye getirebilcekmisin elindeki imkanlara

Sosa o bölgede dünyanın en iyisi değil, kimlerle görüşürler ne yaparlar bilmem ama o bölgede iş yapacak geçen sezonki performanslarıyla harika sezon geçiren maliyeti düşük en az 5 oyuncu biliyorum. ama yönetim bu isimlerle görüşür mü pazarlık yapılır mı bilemem. gönlümde yatan 5 isim şunlar;

http://www.transfermarkt.com.tr/nolito/profil/spieler/70934

http://www.transfermarkt.com.tr/danny/profil/spieler/14119

http://www.transfermarkt.com.tr/franco-vazquez/profil/spieler/76163

http://www.transfermarkt.com.tr/yala-bolasie/profil/spieler/75471

http://www.transfermarkt.com.tr/lasse-schone/profil/spieler/34784

Çevrimdışı yigitcan1903

SON DAKİKA! Futbolcumuz Atınç Nukan'ın Rasenballsport Leipzig GmbH kulübüne transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.
Hayırlı olsun güzel kardeşime
Allah çok iyi yerlere gelmeyi nasip etsin

Çevrimdışı saricasi

Birazdan beckin ayırıntılı kap da gelir.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Filip Holosko tarafından, Beşiktaş aleyhine takip tarihi itibariyle 55.053,47-Euro tutarlı ilamsız icra takibi başlatılmıştır. (Murat Özen Twitter)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Kemal

Sosa'yı 7 - 7.5 milyona saçmamak zırvalık olur ,  zaten böyle bir hata yapmaz bence Fikret Orman yönetimi şu resme bakınca .