2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12860752 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı GÖRKEM

bizim ön liberolarımız fazlasıyla yeterli en garanti bölgemiz
stoperlerin kötü olması ön liberoları zorladı birde Bilicin garantici anlayışı
bütün yükü ön liberoların üstüne yıktı bu sene aynı şey olmayacak mesela herkes Velinin
pas yapamadığını söylüyor ama işin aslı bu değil geçen sene liberodan ziyade stoper gibi oynuyordu bu sene gerçek veliyi izleriz ben liberoyu veli tolgay
düşünüyorum bir hücumcu birde defans yapan ön libero çok şey katar iki defans özellikli libero nasıl olmuyorsa
iki hücumcuda olmaz dengeyi kurmak gerekiyor

bana göre Veli her acidan yetersiz. geldiginden beri 4 yil oldu ve ben basindan beri ayni seyi düsünüyorum. sadece Bilic zamani icin de konusmuyorum. hatta Bilic'in Defansif agirlikli oyun anlayisinda daha cok yardim aldigi icin oldugundan daha iyi bile gözüktügünü düsünüyorum. yani zaaflari Senol Hoca ile daha iyi gözükecek diyorum.

bu durumda Ön Libero olmazsa olmaz.

Çevrimdışı Viviano

Chicharito'yu isterim ama Süper Lig'deki patates tarlası gibi zeminlerde ve buz pistlerinde ne kadar iş yapabilir orası tartışmaya açık bence.

Çevrimdışı TØLGA

arsenal maçının özetini izliyorumda sırf şu pozisyondan sonra bile Beşiktaş'da oynamaması lazım bu adamın
mustafa pektemek önü bomboş dönüyor dembaya pas veriyor hey allahım yaaa http://www.ntvspor.net/video-galeri/arsenalbesiktas-10-uzun-ozet
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Aykutt

Diyorum sizlere twitterda kenetlenelim Rubin Kazana Pektemek'i gönderelim ?

Çevrimdışı TØLGA

Diyorum sizlere twitterda kenetlenelim Rubin Kazana Pektemek'i gönderelim ?
o kadar kolay olsaydı o işler keşke  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı can1903

Transfer nöbetini devredecek kişi arıyorum 🏁
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı JoseDemba

@SafakSina1903  18 dk.18 dakika önce
3 ) Ba ve Atınç transferlerinden gelen yaklaşık 20 milyon ile ilk hedef Cisse haline geldi. Mitroglu sadece piyon ! ++ Bu adamın dedikleri doğru çıkıyor
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı fore_kazık

Başarı önce savunma hattından geçer. Alın netoyu işte bonserviside elinde. Günayı da süper lig klübüne kiralık ver. Pişsin orada..seneye günayı hazır görürsen netoyu 7 milyona birine sat...kale çok ama çok önemli. Gs nin şampiyonluğunda en büyük etken musleradır. O olmasa bırakın şampiyonluğu ilk 3 te olamazlardı.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Sarp

Çevrimdışı Kemal

3 İngiliz takımı ile maç yaptık; benim bildiğim 10'dan fazla oyuncuya teklif geldi.

Şunu ŞL'de yapsak 2 katı teklif.(Parasal açıdan) + 50 milyon sıcak para demek.

Bunu görün artık. Bu işin temeli "transfer": Kadro Mühendisliği.

@atalay biz görüyoruzda bunu baştakilerin görmesi lazım ,  ne güzel anlatmışsınız @Çağrı  yla sol ön açığın bizdeki yetersizliğinden çıkan sorunu ve önemini, Dannyi alabilseydiki , işte sırf bu alıntıdaki sözünden dolayı biz sol ön açığa Kono olmuyorsa Duzsakı almalıyız.

Cisse nin zaten geleceğine inanıyorum , bu taraftar artık daha aşşağısını kabul etmez.

Çevrimdışı mustafayhan1903

Günaydın,
Siteyi yeni keşfettim, Izmir'den Mustafa ben, selamlar herkese..
Deus linhas curvas, o autor correto...

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Günaydın,
Günaydın toprak.Hoşgeldin sitemiz  kalitelidir  göreceksin.Gerçek bilgileri sitemizden öğrenirsin.Tekrar   :hosgeldin

Çevrimdışı Kemal

Günaydın,

:hosgeldin

Günaydın toprak.Hoşgeldin sitemiz  kalitelidir  göreceksin.Gerçek bilgileri sitemizden öğrenirsin.Tekrar   :hosgeldin

Eyvallah Coşkun Abi :)  (Yaşı görmemişim kusura bakmayın  )

Transfer sezonu biraz eğlenceli biraz sinir bozucu. Yıllar sonra ilk defa transfer sezonuna oyuncu satarak başladık. Atınç özkaynaklardan ve ilk 11 de düzenli forma şansı yoktu. Hem Atınç için hem kulübümüz için harika bir iş oldu. Demba BA'nın yerine kim gelse boşluğunu dolduramayacak gibi bir his var içimde...Tahminlerime göre Ersan, Sosa, Töre de satılacak..

Çevrimdışı yigitcan1903

Mitro her türlü olur
Satın alma opsiyonlu kiralık düşünüyorlarsa iyi
Yalnız ücreti fazla biraz

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Günaydın,

:hosgeldin
Tek Büyük Beşiktaş

atınç eğer gs de olsaydı çoktan milli olmuştu.ama şimdi leipzige gitti.orda milli olur.maf zamanlarında bile milli takıma alınmazlardı.düşünün şifo bile alınmıyordu.misal cam adam gökhan zan bizdeyken milli takıma giremiyordu ama onlarda olunca hop milli takım.nefret ediyorum bu lobi menejer oyunlarından.yoksa şu andaki milli takımı hakedecek oyuncular milli takımda değiller.ardayı beğenmem açıkçası bana göre iyi bir oyuncuda değil.inşallah yanılırım ama atleticodan giderse(41 milyon euro ederse gökhan heralde 60-80 arası olur) fena patlayacak gibi duruyor.çünkü sistem onu oyantıyor.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

U21 İsveç final maçından kısa özet geçebilecek var mı  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Özgüvenimiz öyle kırılmış ki;

Yıllarca Almeida izlemesek Mitro'ya bu kadar şüpheli bakmazdık.

Yıllarca Delgado, Tabata izlemesek Sosa çok daha farklı gözükürdü gözümüze.

Ba ve Töre en azından hücumculara olan güvenimizi getirdi.

Sıra bu etkiyi yaratacak bir stoper ve kalecide.
sosayı beğenmeyen varsa diyecek bi şeyim yok :) büyük takım futbolcusu çok bariz ben demba badan daha çok seviyorum o adamı