2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12850568 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bugun de kap cikmayacak galiba

bence çıkacaktır demba ba  gider :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Valla gıybet etmek istemem kaç gündür aklımda turlu turlu senaryolar var. Bilemiyorum beşiktaşın bir kuruş parasını hiç edenleri ( varsa ) Allah affetmesin.
Ben bu transfer ve sözleşme işlerinde her zaman birilerinin cebini doldurduğunu düşünüyorum kendi adıma. Para aklamak ve bedavadan para kazanmak için en iyi yöntem. Futbolcuya haketmediği halde senelik 5 milyon TL para ver sonra ona bu paranın %20 si veya %30 u benim elden alacağım diye konuş. Yoksa o kadar adam yönetici veya başkan olmak için niye kendini yırtsın kulüpten tek kuruş para almadığı halde. Kimse prestij, açılan kapılar, reklam, buna neden ihtiyaç duysun zaten zengin filan demesin. Herkesi suçlamıyorum ama dünyada ve Türkiye'de işlerin bu şekilde döndüğünü ve birilerinin bu futbolcu ücretlerinden büyük paralar götürdüğünü düşünüyorum. Türkiye'de kulüplerin sahipleri olsa bu tarz işler dönmez ama gelen yönetimler 4 sezonluk geliyor ve arkalarında bir enkaz mı bıraktıkları hiç umurlarında olmuyor.
Bu söylemimden işini dürüst yapan insanları muaf tutuyorum ama maalesef ki işler ülkemizde böyle dönüyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

saat 10daki fulya davası da ertelenmiş.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Scoutlarımız Rhodolfo için Brezilyaya gitmiş. Haftalardır bahsedilen gizli stoper buymuş :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Scoutlarımız Rhodolfo için Brezilyaya gitmiş. Haftalardır bahsedilen gizli stoper buymuş :)
bakalım sonuçlansın cidden iyi stoper.

Çevrimdışı SDemirsoy

atınç 6 milyon euroya gitti hayırlı olsun be

Çevrimdışı yigitcan1903

Kaynak twitter değildir inşallah  :D

Çevrimdışı Çağrı

Arkadaşlar FİFAda resmi menajerlik ücreti yüzde 8'dir. Yönetim geldiğinden beri bu bedelinin üstünde ödeme hiç yapmadi daha. 2 milyon euro filan hiçbir
Menajer alamaz ortada iyi olan bir şey var birileri onu da hiç etme derdinde. Kaldı ki menajer ödemesini satan değil alan taraf yapar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Aynen kardeşim yarın gidiyormuş..hayırlı olsun hem onun için hem bizim için ..

Güzel para kazandık bu transferden yedek olacaktı , Şenol hocanın sisteminde atınc gerçekten zor durumlara düşerdi şuan taş gibi bi stoper aldıktan sonra  ne kadar herkes eleştirsede  şenol hocanın  oyun sisteminde ersan satılmazsa ihtiyac olacak gibi duruyor.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ulan Atınç.  Bari bekle bir gün. Lafımı yedirdin bana haha

Çevrimdışı Alper Bay

Atınç gitti arkadaşlar, Ahmet Bulut açıklamış, menajeri

LG-E986 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı SDemirsoy

Kaynak twitter değildir inşallah  :D
herkes yazıyor napıcan kaynağı :D

Çevrimdışı Ergin1903

Hayırlı olsun. Umarim kendini gercekten geliştirir ve cok iyi yerlere gelir. Bize kazandırdığını unutmayacagiz.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Samet böyle güzel haberler ver canımı ye  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Atınç gitti arkadaşlar, Ahmet Bulut açıklamış, menajeri

LG-E986 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Heh tamamdır inşallah
herkes yazıyor napıcan kaynağı :D
Valla beck'i de herkes yazdı
Dembayı da
Ses yok hala
Bana kap'la gelin 

Çevrimdışı Mehmet Ali

Darısı Ersan'a  :ishock:

Çevrimdışı ahmetx

Atıncın 6 ya gideceğine Almanlar bile inanmıyor.Eğer 6 verirlerse süper para kazanmış oluruz.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı MUSTAFA_

Konoplyanka transfer olacağı takımı bugünler de açıklasa da herkes rahat etse  :uyucam:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ahmetx

Atıncın önü açılmış oldu ,inşallah kendini geliştirir burada kaybolup giderdi.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Gitmesi gerekenler Pektemekle ersandı. Ba ile atınç gitti.

Gitmesi Gereken olcayla necipti, teklifler töre ile tolgay a.

Valla ne diyeyeyim bilmiyorum iyisimi alayına mahmut diyorum.

Çevrimdışı Ergin1903

Atınc, Ersan kaldı diye gitme kararı almış olması muhtemel. Bu durumda bana öyle geliyor ki Ersan gercekten kalacak.

Çevrimdışı ahmetx

ismail,pektemek,necip ve ersanı - trabzondan yusuf  bursadan ozan için kullanmalıyız.
[ Son Düzenleme: 30 Haziran 2015, 12:03:49 ahmetx ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ismail,pektemek,necip ve ersanı - trabzondan yusuf  bursadan ozan için kullanmalıyız.
Bu biraz şeye benziyor özellik ozan için; evdeki eskileri gucci ye ve hugo boss a  götürüp bunları verip bunu alabilir miyim demeye :)
Not: Teşbihte hata olmaz
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı kaanzor

2 sene sonra yabancı kuralı yine değişirse görücem ben bu Atıncı satmaları 15 e geri alırız artık.

Umarım olmaz öyle bir şey de bizde Atınçda mutlu mesut kalırız. Bunun yanında alt yapı reklamı için müthiş transfer.
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Çağatay

Atıncın 6 ya gideceğine Almanlar bile inanmıyor.Eğer 6 verirlerse süper para kazanmış oluruz.

yamulmuyorsam 6 değilde 5 + olarak belli bir sayıda maç yaparsa 1 daha verecekler sanırım
Hope for the Best, Plan for the Worst