2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12847070 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı ahmetx

Bu biraz şeye benziyor özellik ozan için; evdeki eskileri gucci ye ve hugo boss a  götürüp bunları verip bunu alabilir miyim demeye :)
Not: Teşbihte hata olmaz
bu takımlarda bunlar iş yapar ama.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı MUSTAFA_

NTV Spor ‏@ntvspor  28 sn.28 saniye önce
SON DAKİKA: Beşiktaş, Demba Ba'nın bonservis bedeli için Shanghai Shensua takımıyla 13 milyon euro'ya anlaştı.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Deniz

13 e gitmiş kobra
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Fr1xsivE

Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı ahmetx

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklama şöyledir:

"Futbolcumuz Demba Ba'nın Shanghai Greenland Shensua FC kulübüne transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre Shanghai Greenland Shensua FC tarafından Şirketimize sözleşme fesih bedeli olarak 13 Milyon Avro ödenecektir."
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağatay

2 sene sonra yabancı kuralı yine değişirse görücem ben bu Atıncı satmaları 15 e geri alırız artık.

Umarım olmaz öyle bir şey de bizde Atınçda mutlu mesut kalırız. Bunun yanında alt yapı reklamı için müthiş transfer.

yabancıyı serbest bırakma kararı hemen alındı
ama tam tersi bir kuralın öyle şak diye alınacağını sanmıyorum
sadece sayıyı azaltarak yapabilirler

ayrıca atınç orada tutarsa da tekrar türkiye ye gelmek yerine
almanyada daha kallavi bir takıma geçecektir
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

13 e inandım bende tamam.  :eyes

Çevrimdışı atalay

En geç Salı günü KAP gelir.

Herkese İyi geceler.

Geldi.  :ok:

edit: 13 milyon euro.

Çevrimdışı Deniz

Demba Ba, Shanghai Shenhua'ya Transfer Oldu
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklama şöyledir:

"Futbolcumuz Demba Ba'nın Shanghai Greenland Shensua FC kulübüne transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre Shanghai Greenland Shensua FC tarafından Şirketimize sözleşme fesih bedeli olarak 13 Milyon Avro ödenecektir."

AÇAYDIM KOLLARIMI GİTME DİYEYDİM..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Javier Hernandez zu LFC

Çevrimdışı Paolo Maldini

İyi 13 e gitmiş chelseaden 6ya almıştık.7 milyonun %5 demba ya verilecekti.12m 650 bin euro güzel para:)

Çevrimdışı Deniz

gitti kobra..üzüntüden kendimi yollara vuruyorum ..bir dolaşıp gelecem

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

atınç 6 milyon euroya gitti hayırlı olsun be
hani nerde kesin mi samet ?

Çevrimdışı Bertug

yonetim aciklama yapmalidir acilen 13 m euronun hepsi bize gelecektir menajere giden yok diye

Çevrimiçi Samet Ç

'Leipzig'le anlaştık'

Atınç Nukan'ın menajeri Ahmet Bulut, genç savunma oyuncusunun Bundesliga 2 takımlarından Red Bull Leipzig'e transfer olacağını açıkladı.

Atınç’ın transferi için Red Bull Leipzig ile anlaşmaya varan Beşiktaş, transferde 5’i peşin olmak üzere toplam 6 milyon euro kazanacak. Leipzig’e transfer olan Atın Nukan, yeni takımı ile 5 yıllık sözleşme imzalayacak.

Bugün açıklanması beklenen transfer hakkında konuşan Ahmet Bulut, “Atınç’ın transferi için Leipzig ile anlaşmaya vardık, Atınç ile beraber yarın Almanya’ya gideceğiz. 5 yıllık sözleşme söz konusu” şeklinde konuştu.

2010’da profesyonel sözleşme imzalayan Atın Nukan, Slaven Bilic döneminde yıldızını parlatan isimlerden biri oldu. Geçtiğimiz sezon toplam 17 maça çıkan (Lig, kupa, Avrupa) Atınç Nukan, 17 maçın 12’sinde ilk 11’de görev aldı.

Sporx

Çevrimdışı yigitcan1903

12.350 bjk nin eline geçecek para.

Menajer parası hariç. onada 1.350 diyorum hadi 2 demiyorum.

11 milyon para.

bunlar hakkaten 3-4 milyonluk forvet peşine düşerler. Alfred i zorlasalar bari.

Çevrimiçi Samet Ç

Menajer parasını Çinliler ödemiş olabilir bize 13.5 milyon euro verilecekti 500 bini Demba'ya verilecekti

tabi burada rakam aradaki farkın %5 i ise, 350 bin euro. Beşiktaş 12.650 almış olacak.

Çevrimdışı Yusuf

Atınç da gittiyse sağlam bütçemiz oldu demektir. Eldeki stoperlerden birini daha yollayıp Rhodolfo,Toloi,Neto'yu alsınlar savunmayı sağlama alalım,forvete kimi alırlarsa alsınlar sonra.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Arda Turan'ın takımdan ayrılacağını açıklamasının ardından arayışlarını sürdüren Atletico Madrid'in, Real Sociedad'ın golcü ismi Carlos Vela'yı transfer edeceği öne sürüldü.

Mundo Deportivo gazetesi, Arda Turan'ın İngiltere'ye gitmek istediği açıklamasının ardından Atletico Madrid'in rotayı eski göz ağrısı Carlos Vela'ya çevirdiğini öne sürdü. Haberde, son olarak 2018'e kadar Sociedad'la yeni sözleşme imzalayan Meksikalı golcünün 30 milyon Euro'luk sözleşme fesih bedeli bulunduğu ve Arda'dan gelecek parayla bu transferin gerçekleştirileceği belirtildi.

İki takım arasında geçen yıl Antoine Griezmann'ın transferinden dolayı sıcak ilişkiler bulunduğu hatırlatılırken, transferin önündeki tek engelin Vela olacağı vurgulandı. San Sebastian sahiline yakın bir yerde yaşamayı seven Vela'nın ancak yüklü bir teklifle ayrılacağını açıkladığı; ancak son yıllarda Avrupa'nın güçlü takımlarından biri haline gelen Atletico'nun 26 yaşındaki oyuncuyu ikna edebileceği bildirildi.

Atletico Madrid'nin Vela'nın transferinde mutlu sona ulaşamadığı takdirde, diğer 10 numara adayları olarak ise Jose Callejon, Nolito, Yevhan Konoplyanka ile Santi Cazorla'yı belirlediği de kaydedildi.(Kaynak: NTV Spor)

KONOPLYANKA DA LİSTEDEYMİŞ  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı yigitcan1903

Dembanın kalan alacağını,transfer payını,menajer payını ve chelseanin taksitlerini çine yıkmışlardır umarım

Çevrimdışı Paolo Maldini

Bu menajer parasının bizle ne alakası var.O parayı transfer yapan takım ödemiyor mu.Bir de demba ya aradaki farkın %5ini vereceğiz