Valla gıybet etmek istemem kaç gündür aklımda turlu turlu senaryolar var. Bilemiyorum beşiktaşın bir kuruş parasını hiç edenleri ( varsa ) Allah affetmesin.
Ben bu transfer ve sözleşme işlerinde her zaman birilerinin cebini doldurduğunu düşünüyorum kendi adıma. Para aklamak ve bedavadan para kazanmak için en iyi yöntem. Futbolcuya haketmediği halde senelik 5 milyon TL para ver sonra ona bu paranın %20 si veya %30 u benim elden alacağım diye konuş. Yoksa o kadar adam yönetici veya başkan olmak için niye kendini yırtsın kulüpten tek kuruş para almadığı halde. Kimse prestij, açılan kapılar, reklam, buna neden ihtiyaç duysun zaten zengin filan demesin. Herkesi suçlamıyorum ama dünyada ve Türkiye'de işlerin bu şekilde döndüğünü ve birilerinin bu futbolcu ücretlerinden büyük paralar götürdüğünü düşünüyorum. Türkiye'de kulüplerin sahipleri olsa bu tarz işler dönmez ama gelen yönetimler 4 sezonluk geliyor ve arkalarında bir enkaz mı bıraktıkları hiç umurlarında olmuyor.
Bu söylemimden işini dürüst yapan insanları muaf tutuyorum ama maalesef ki işler ülkemizde böyle dönüyor.