Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çin tarafında 16-17 milyon € lafı geçmesi o taraftanda menejer iyi para kopardığını gösteriyor.Ancak burada nasiplenenler sadece menejerler değildir okuduğum öğrendiğim kadarıyla ama o faslı açmayayım.
Valla gıybet etmek istemem kaç gündür aklımda turlu turlu senaryolar var. Bilemiyorum beşiktaşın bir kuruş parasını hiç edenleri ( varsa ) Allah affetmesin.
Sen kasaya giren paraya bak @Armağan Bozkurt
11 girecek deniyor abi. Az vallahi. 11 bjk 2 menajer 500bin demba BaDiliyorum yabancı basında geçen 16 rakamı bunları kapsıyordur. Çin tarafı odesin menajer ucretini falan filan
Oyuncu satarken bile menajere para yediriyorsak bilemem umarım öyle bir şey yoktur varsa da biz vermemişizdir o parayı inşallah.
iyi para kazanacaksan verirsin, sen evi satarken emlakçıya komisyon vermiyor musun?
11 girecek deniyor abi. Az vallahi. 11 bjk 2 menajer 500bin demba Ba.Diliyorum yabancı basında geçen 16 rakamı bunları kapsıyordur. Çin tarafı odesin menajer ucretini falan filan
Demba Ba'nın satışından gelecek para 13.5 milyon euro ile sınırlı kalmayacak. Senegalli futbolcu oynadıkça ve gol attıkça Beşiktaş da kazanmaya devam edecek. Demba Ba 30 resmi maç oynayınca Kartal'a 1.5 milyon euro gelecek. Ayrıca yeni kulübü Shenhua 3 yıllık süre boyunca Senegalli'nin attığı 30. golden sonra da Beşiktaş'a ekstradan 1 milyon euro daha ödeyecek. Böylece 13.5'a 2.5 milyon euroeklenecek.
Valla Türkiye de malı satanlar cuzzi para öder paranın aslını alan taraf oder. Menajerlikte bu geçerli değil herhalde.%20lere takebul ediyor demek ki menajer ücretleri. Bence bir sene tüm transferi yapıp bi 4 5 sene transfer yapmamak lazım. Şu paralara bak50milyon euro'luk adamlar satsak demek 10 milyonu menajere gidecek
Menajer ücretinin alt sınırı Fifa tarafından %5 olarak belirlenmiş ama üst sınır yok, genelde futbolcu alacağının en fazla %15'ini isterler en yüksek olarak, bu bahsedilen rakamlar bu oranı aşıyor, burada bir sıkıntı var, bekleyip görmek lazım...
Kasaya giren parayı günlerdir övüyoruz da girmeyen kısım da azımsanacak kadar küçük değil. Benim bildiğim menajerlerden biri Ahmet Bulut bu adam 6 milyon TL parayı ne yapar anlamak zor.Tamam güzel iş bir şeyler almayı haketmişler ama bu soygundur. Ayrıca menajer arada nasıl bu kadar alıyor anlamıyorum kulüpler vermese ne olur yani atıyorum 500bin euro verilseydi menajere her konuda anlaşılmışken birden bire transfer son mu bulacaktı? Belli ki sadece Ahmet Bulut değil bunun yanında epey bir yiyici var ki kendilerine böyle büyük dilim kesmişler.(Haberin doğru olduğunu varsayarsak)
Bugun de kap cikmayacak galiba