West ham tolgay arslana 7milyon Euro teklif etmiş. Bence 9-10milyoma çıkarlarsa gönderilmeli. Niye derseniz, bu tip adamlar için İngiltere hedeftir. West ham güzel bir kuluptur, gitmek isteyecektir. Gondermezsen sana vereceği katkı minimuma iner. Güzel bir dille tolgay a da anlatılmalı. 9-10 a gidebilir ama 7 az.
Tolgay gibi dikine giden adamlar özel adamlardır, bu meziyet futbolcu ne kadar iyi, kaliteli olursa olsun herkeste yoktur ve çok değerlidir. Özellikle BPL'de de çok önemli işler yapacaktır Tolgay, bu açık ama benim fikrim 7 milyona Tolgay'ı satıp 3'e, 5'e daha iyisini bulamayacağın için satılmamasıdır. Ayrıca Şenol Hoca orta sahada 2 tane dinamik ve teknik adam ister, bunlardan biri Tolgay, diğeri Veli, Atiba, Oğuzhan'dan biri olacak. Satılacak adam fazla değil bizde, 1 stoper satabiliriz ancak o da Atınç mı olur Ersan mı olur, bence Ersan. İki stoperi de satarsak elde kalan Pedro, Milosevic, yani 2 stoper daha alman lazım. 1 forvet, 1 kaleci, 1 sol bek, 1 sol kanat, 2 stoper, yani minimum 6 transfer lazım şu an takıma, bir kişi daha satarsan bu rakam 7'ye çıkacak ki ben ihtimal vermiyorum, en fazla 4 kişi alacakmışız gibime geliyor, 1 forvet, 1 stoper, 1 sol bek, 1 sol kanat...