2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12847005 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

Başkan açıklamış Ersan işi çok zormuş artık

Ben bişey demiyorum bu ersana, burada yapacağı en ufak hatada ıslıklanıp yuhanacak

böyle oynasın oynayabiliyorsa
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Hicks

West ham tolgay arslana 7milyon Euro teklif etmiş. Bence 9-10milyoma çıkarlarsa gönderilmeli. Niye derseniz, bu tip adamlar için İngiltere hedeftir. West ham güzel bir kuluptur, gitmek isteyecektir. Gondermezsen sana vereceği katkı minimuma iner. Güzel bir dille tolgay a da anlatılmalı. 9-10 a gidebilir ama 7 az.

Tolgay gibi dikine giden adamlar özel adamlardır, bu meziyet futbolcu ne kadar iyi, kaliteli olursa olsun herkeste yoktur ve çok değerlidir. Özellikle BPL'de de çok önemli işler yapacaktır Tolgay, bu açık ama benim fikrim 7 milyona Tolgay'ı satıp 3'e, 5'e daha iyisini bulamayacağın için satılmamasıdır. Ayrıca Şenol Hoca orta sahada 2 tane dinamik ve teknik adam ister, bunlardan biri Tolgay, diğeri Veli, Atiba, Oğuzhan'dan biri olacak. Satılacak adam fazla değil bizde, 1 stoper satabiliriz ancak o da Atınç mı olur Ersan mı olur, bence Ersan. İki stoperi de satarsak elde kalan Pedro, Milosevic, yani 2 stoper daha alman lazım. 1 forvet, 1 kaleci, 1 sol bek, 1 sol kanat, 2 stoper, yani minimum 6 transfer lazım şu an takıma, bir kişi daha satarsan bu rakam 7'ye çıkacak ki ben ihtimal vermiyorum, en fazla 4 kişi alacakmışız gibime geliyor, 1 forvet, 1 stoper, 1 sol bek, 1 sol kanat...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı ensdndr

Başkan açıklamış Ersan işi çok zormuş artık

Ben bişey demiyorum bu ersana, burada yapacağı en ufak hatada ıslıklanıp yuhanacak

böyle oynasın oynayabiliyorsa

Başkan alacak kulübe mesaj gönderiyor olmasın. Klasik taktik iş zora giriyormuş izlenimi veren açıklamalar ile bizden oyuncu almak kolay değil elinizi cebinize atın düşüncesi oluşturuluyor bana kalırsa.
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Hicks yerine birini bulursun bulmazsın değil olay. Adamın İngiltere hayali niyeti varsa ki yüksek ihtimal vardır, göndermezsen oynattığın zaman verim alamıyorsun. En son fernandes boyle olmuştu. Gitmek istedi gönderilmedi adamı izledik son senesinde.

Başkan alacak kulübe mesaj gönderiyor olmasın. Klasik taktik iş zora giriyormuş izlenimi veren açıklamalar ile bizden oyuncu almak kolay değil elinizi cebinize atın düşüncesi oluşturuluyor bana kalırsa.

Maalesef ersanı almak isteyen kulüp Ersan ile anlaşamayınca bir başka yabancı aldı. Gerçi aldıkları adam orta saha oyuncusu ama şuan kadrosunda yabancı kontenjanı yok kulubun. Birini gönderebilirlerse belki düşünürler. Ersan işi çaktırmadan yokuşa surdu bence. İşte beşiktaşı düşünüyorum haberleri pompalandı turk basınına, gitti orada sorun çıkarttı falan.

Çevrimdışı Serdkar

Her oyuncu satilmaz...
Sosa satmaya kalksan ondan daha iyisini veya ayni seviyede bir oyunccu bulabilecekmisin..
Aynisi Tolgay icin de gecerli...
Tolgay satmadan haric onun üzerine takim kurmak lazim..
Tolgay bu takimin bel kemigi olabilecek bir yetenek...Sirf Oyuncu alipda basari gelmez...Her aldigi oyuncuda direkt verim verecegide makul...
@Hicks  :claps: :claps: :ok:

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Tolgay gibi dikine giden adamlar özel adamlardır, bu meziyet futbolcu ne kadar iyi, kaliteli olursa olsun herkeste yoktur ve çok değerlidir. Özellikle BPL'de de çok önemli işler yapacaktır Tolgay, bu açık ama benim fikrim 7 milyona Tolgay'ı satıp 3'e, 5'e daha iyisini bulamayacağın için satılmamasıdır. Ayrıca Şenol Hoca orta sahada 2 tane dinamik ve teknik adam ister, bunlardan biri Tolgay, diğeri Veli, Atiba, Oğuzhan'dan biri olacak. Satılacak adam fazla değil bizde, 1 stoper satabiliriz ancak o da Atınç mı olur Ersan mı olur, bence Ersan. İki stoperi de satarsak elde kalan Pedro, Milosevic, yani 2 stoper daha alman lazım. 1 forvet, 1 kaleci, 1 sol bek, 1 sol kanat, 2 stoper, yani minimum 6 transfer lazım şu an takıma, bir kişi daha satarsan bu rakam 7'ye çıkacak ki ben ihtimal vermiyorum, en fazla 4 kişi alacakmışız gibime geliyor, 1 forvet, 1 stoper, 1 sol bek, 1 sol kanat...

@Hicks tosiçi hiç hesaba katmamışsın stoper veya sol beklerden birini eksiltebilirsin.

Çevrimdışı Hicks

Hicks yerine birini bulursun bulmazsın değil olay. Adamın İngiltere hayali niyeti varsa ki yüksek ihtimal vardır, göndermezsen oynattığın zaman verim alamıyorsun. En son fernandes boyle olmuştu. Gitmek istedi gönderilmedi adamı izledik son senesinde.

Fernandes ununu eleyip eleğini asmış, kariyeri boyunca bir baltaya sap olamamış, bir kere şansa ödenen astronomik bonservis bedelinin %1'ini bile performans olarak verememiş, hiç bir takıma zerre katkısı olmamış saçma sapan bir adamdı. Tolgay daha genç, daha disiplinli, o konuda sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Çevrimdışı Hicks

@Hicks tosiçi hiç hesaba katmamışsın stoper veya sol beklerden birini eksiltebilirsin.

Yanlış yazmışım zaten sağ bek olacak o...  :D

Ben ilk 11 kuracak olsam ilk tolgay yazarım sonra gerisini getiririm.

Ama işte diyorum ya gitmek isteyen olursa hele İngiltereye, salmak gerekebilir. Ama yok çok arzulu değil Beşiktaş da olmak istiyorum diyorsa tabi ki kalsın.

Sosa 5 e gitse, 5 e sosadan iki kat etkili adamlar bulurum size. Sosayı hiç katmayın.

Çevrimdışı yigitcan1903

Yok Bilic'e Tolgay falan
Başka premier lig ekibi istiyorsa teklife göre düşünülür

Çevrimdışı Hicks

Ben ilk 11 kuracak olsam ilk tolgay yazarım sonra gerisini getiririm.

Ama işte diyorum ya gitmek isteyen olursa hele İngiltereye, salmak gerekebilir. Ama yok çok arzulu değil Beşiktaş da olmak istiyorum diyorsa tabi ki kalsın.

Sosa 5 e gitse, 5 e sosadan iki kat etkili adamlar bulurum size. Sosayı hiç katmayın.

Bu olmamış Armağan :busted_cop: Elimizde 1 tane daha Sosa olsa çok iyi bir orta sahamız olurdu. Sosa bu takımın en özel oyuncularından biri, onun kadar futbol zekası olan birine daha o kadar çok ihtiyacımız var ki. Sosa'yı şimdi satsan 10m.'a onun gibisini bulamazsın... 

Ben zeka meka uğraşmam. Skora bakarım. 13-15 gol 13-15 asist yapmamış adamın Beşiktaşın forvet arkası olmasını ben olumlu bulmam.

Çevrimdışı ahmetx

Ersan ve Atınç kalmış hayırlı olsun diyelim , belki performansları artar bu sayede.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

tolgay için 7 milyon acil satılabilecek aman kaçırılmayacak bir teklif değil. Atınç Ersana 5-6 milyona göndermeyip tolgay'ı o fiyata göndermek zaten akıllı adamın yapacağı iş değil. Yapmazlar zaten. Ama böyle bir teklif gelmesi güzel bir durum hiç gelmeyebilirdi de. UEFA kupasında 5-10 maç gören futbolcular kendilerini biraz kanıtladı ne talipler çıktı, güzel olaylar bunlar.

Çevrimdışı ahmetx

bu arada Dembanın transferinden kulübe kalan 11 m € imiş. Menejere 2 m € , Dembaya da %5 .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

tolgay için 7 milyon acil satılabilecek aman kaçırılmayacak bir teklif değil. Atınç Ersana 5-6 milyona göndermeyip tolgay'ı o fiyata göndermek zaten akıllı adamın yapacağı iş değil. Yapmazlar zaten. Ama böyle bir teklif gelmesi güzel bir durum hiç gelmeyebilirdi de. UEFA kupasında 5-10 maç gören futbolcular kendilerini biraz kanıtladı ne talipler çıktı, güzel olaylar bunlar.
Atınç ve Ersan kendi gitmek istemiyor yalnız.

Çok güzel çok. Ben diyorum bunlar kimseyi gönderemez diye inanmıyorsunuz. Bakmayın Demba Ba gitti. Menajere bak 2 milyon Euro diyor. Oradan 7.5 alacak Demba bizden 500 e gitmemesi için gerizekalı olmak lazım. Kulubun başarısı falan değildir yani bu.

Çevrimdışı GÖRKEM

her gazete'ye inanmayalim. Atinc'in gitememe ihtimali cok düsük gibi görünüyor yazilanlara göre.

asil sorun Ersan. bir Takim daha varmis görüstükleri. fazla hesap yapmamak lazim. ister 5'e gitsin ister 3'e. ama gitsin.

böyle menajerlik mi olur ulan sanırsın demba'yı senegalden kendi çekip çıkarmış evinde beslemiş. Doğru mu acaba bu?

Çevrimdışı Hicks

bu arada Dembanın transferinden kulübe kalan 11 m € imiş. Menejere 2 m € , Dembaya da %5 .

Erdal'a inanmayın...

Valla doğruysa ben kendime kızarım menajer olamadım diye. Hadi yetenek yok topçu olamadık.

Koskoca yatırım yapan Beşiktaş 11 alacak. Oyuncusu için iki görüşme yapan adam 2 milyon Euro alacak. Kim bilir çinlilerden de neler alacak.

Çevrimdışı yigitcan1903

Savunma yine zayıf kaldı o halde
Evlere şenlik goller yemeye devam
Nereden bulacaksınız Beşiktaş gibi çiftliği

Çevrimdışı ahmetx

Valla doğruysa ben kendime kızarım menajer olamadım diye. Hadi yetenek yok topçu olamadık.

Koskoca yatırım yapan Beşiktaş 11 alacak. Oyuncusu için iki görüşme yapan adam 2 milyon Euro alacak. Kim bilir çinlilerden de neler alacak.

Çin tarafında 16-17 milyon € lafı geçmesi o taraftanda menejer iyi para kopardığını gösteriyor.Ancak burada nasiplenenler sadece menejerler değildir okuduğum öğrendiğim kadarıyla ama o faslı açmayayım.

Çevrimdışı ahmetx

Para olsa da  Ozan Tufanla, Yusufu alsak en kaliteli yerli rotasyonu bizde olurdu.Ne olursa olsun ilk 11 de en az 4-5 yerli olması taraftarıyım uzun vadeli başarı için.