2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12875977 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ahmetx

Evet arkadaslar Ersan'ın takimini ne denli düsündügünü gördük. 4.5 sene nedir ey insafsiz. 3 sene deseydin bari. Adamlar bakti olmuyor, vazgectiler. Sonra da ben takimima para kazandirmak istiyorum de. Böyle iki yüzlülüklere tahammul edemiyorum.
ersan ayak yapıyor , 4,5 sene demek beni almayın demek  :akuma:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

Sağ bek tamam gibi peki gelecek ilk stoper kim olacak @Çağrı :D

Ben Daglıs diyorum :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Stoper gelecek biraz sakin olalim beyler. Gecen sefer bizde Linnesi yazmistik heryerden geldi bitti dendi. Adam gelmedi isim verilmemesi cok normal. Ama sakin olun bugun yarin guzel gelismeler olacak. Baskanin bizzat ilgilendigi birebir gorusme yaptigi kisiler var. Olursa yer yerinden oynar olmazsa da kısmet degil der geceriz. Degilmi @Çağrı  :kop: :kop: :kop:
Başkan birebir görüşüp alır gelir dimi @ZEKI abi :bandit:

Çevrimdışı ahmetx

Tamam abi bende o özgürlük içerisinde eleştirdim zaten :)

@atalay abiyi bende takip ediyorum ama isim konusunda sinirlendim biraz. Saygısızlığım olduysa kusura bakmayın , uzatmayalım :)

sonunu güzel bağladın @Yusuf Tekeli  :claps:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı yigitcan1903

Niye hayat memat meselesi yapıyorsunuz "transferi önceden öğrenme"yi bu kadar
Olursa duyuruluyor zaten :D
Sezonun ilk maçında tünelden sürpriiiizzz diye çıkmıyorlar ya   :evillol:
Transfer forumu biraz makaradır biraz hayal
Çok bağlıyorsunuz kendinizi
Daha 31 Ağustos'a çok var
Keyfini çıkarın  :D

Çevrimdışı ayayhan

1 haftada sonunda bu bölümde yönetimi eleştirme şekli baya değişti
tebrikler herkese

:bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Ergin1903

Ersan'ın mantigi şu :ya cok pis vurgun yapacagim ya da gitmem zaten burda da iyi para aliyorum. Mantigi bu bizi dusundugu falan yok. Ben böyle takimima para kazandirmak istiyorum fln söylemleri kabul edemiyorum. Madem öyle 1 sene fedakarlik yapsaydın.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı talha

Valla Ersan'a herkesin ne gözla bakacağı belli oldu artık. Sen gelmişsin 28'i ne kim seninle 4 yıl imzalar Beşiktaş hariç. 
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kadir G.

İlk hazırlık maçı hangi tarihteydi?

Çevrimdışı safa burak

Yav hani ersan cok iyi adamdi cok iyi besiktasliydi herkes cok severdi iyi stoperdi vs vs
Simdi bakiyorum da herkes bakisini degistirmis

Çevrimdışı Atkar

Douglas veya Britos geldiği takdirde tamamlayıcısı kim olacak peki ? Vlaarda Zambranoda olmaz diye düşünüyorum ben.Kısa-hamleli-hızlı-agresif biri lazım fakat aklıma hiç isim gelmiyor.Douglas-Britos ağır kaçar diye düşünüyorum savunma tandeminde.Kim var kısa/hızlı/hamleli bütçeye uygun 😁

Çevrimdışı TØLGA

tebrikler herkese

yoo yeri geldiğinde eleştirilerimize devam ediyoruz
doğru hamlelerede eyvallah büyük başarı diyoruz sezarın hakkı sezara  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

Douglas veya Britos geldiği takdirde tamamlayıcısı kim olacak peki ? Vlaarda Zambranoda olmaz diye düşünüyorum ben.Kısa-hamleli-hızlı-agresif biri lazım fakat aklıma hiç isim gelmiyor.Douglas-Britos ağır kaçar diye düşünüyorum savunma tandeminde.Kim var kısa/hızlı/hamleli bütçeye uygun

Rafael Toloi

Çevrimiçi Samet Ç

Sırada Samba (Douglas) - Toloi ikilisi var.

Çevrimdışı Kemal

Ersan şu tarihe kadar Beşiktaş'ta hiç ümitlenmeyin satılır diye ;  Sözleşme bitiş tarihi::    30.06.2019
[ Son Düzenleme: 29 Haziran 2015, 16:27:46 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı Sarp

Ba Gitti Yaşasın Pektemek  :icool:

Çevrimdışı ZEKI

Başkan birebir görüşüp alır gelir dimi @ZEKI abi :bandit:
Valla ayip olacak ama ....... gelebilir  :boxin: :boxin:

Çevrimdışı Çağrı

tebrikler herkese

Yönetimi eleştiri kısmını diğer topiğe alıp bu topikte konu dışı bıraktığımız için olabilir :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Yav hani ersan cok iyi adamdi cok iyi besiktasliydi herkes cok severdi iyi stoperdi vs vs
Simdi bakiyorum da herkes bakisini degistirmis

Kim demiş bunları hayal görmüşsün sen

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı ahmetx

Ba Gitti Yaşasın Pektemek  :icool:

pektemek sonunda kendi kaçacak

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.