2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12868137 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Viviano

Konoplyanka bir yere imza atsada bizde sol kanat için başka oyunculara yönelsek.
Biz zaten çoktan başka oyuncularla ilgilenmeye başladık bence o bölge için. Konoplyanka tamamen hedef şaşırtmaca, basının önüne oyalanması için atılmış bir isim bence.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

İhtiyacımız olan yegane stoper:" Gil "

http://www.transfermarkt.com.tr/giltm/profil/spieler/101469

ihtiyacımız olanı değil anlaştığımız olanı söyle sen  :deal:

Çevrimdışı Serdkar

Çevrimdışı atalay

ihtiyacımız olanı değil anlaştığımız olanı söyle sen  :deal:

:olmaz 

*İpucu: İnter'in transfer listesinde.  :eyes

[ Son Düzenleme: 29 Haziran 2015, 15:37:05 atalay ]

Çevrimdışı Viviano

Dedim gibi Köln de Douglas Franco pesinde..
http://www.bild.de/sport/fussball/1-fc-koeln/noch-2-neue-in-48-stunden-41321336.bild.html

Burda 3 M € gelecek diyor...
Köln bizim rakibimiz olabilir mi transfer için?

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı talha

Olmaması lazım ama teknik direktörleri bir şekilde halleder o işleri.  :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Anıl

Rhodolfo :D

Çevrimdışı Tolga

Biz zaten çoktan başka oyuncularla ilgilenmeye başladık bence o bölge için. Konoplyanka tamamen hedef şaşırtmaca, basının önüne oyalanması için atılmış bir isim bence.

Bilemiyorum o da olabilir umarım öyledir fakat sanki bana da hala Kono'dan gelecek habere göre hareket edeceklermiş gibi geliyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

Atınç gitmeyi kabul etmiş sanırım. Hadi hayırlı olsun :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ya abicim sende iyice bilmeceye döktün işi :) 
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı forzatunga

Cacares zaten bekten devşirme. Yeri geliyor bek oynuyordu milli takımda. Lugano milli takımı bıraktıktan sonra Godin yanına kim geldiyse oynadı. Hatta Cacares'te o dönem bekten stopere devşirildi milli takımda. Gimenez piyasaya çıkana kadar Godin dışında saf stoperi yoktu Uruguay'ın. Yahu bu adam nasıl milli takıma 1 kere bile çağrılmamış bütün bunlara rağmen? Hayır yedek olarak bile çağrılmamış as'ı geçtim artık.

Uruguay Luganosuz 10 maç filan anca oynamıştır zaten geçen yaz halen milli takımda oynuyordu Lugano.
Godin zaten banko.Pek ilk 11 şansı yokmuş yani.Kadroya alınmaması ile iligi belki zamanında bizim Toraman'ın olduğu gibi bir durum söz konusudur.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Serdkar

Acele etmesen olur...
Mitchell Weisser sag bek olarak isteniyordu ama gec kalindi ve Hertha imzaladi...

Çevrimdışı atalay

Bilmece zeka açar.  :D

Çevrimdışı Tolga

Sıkıştırmayın işte ben pm attım orada bile söylemedi :D

Çevrimdışı talha

Uruguay Luganosuz 10 maç filan anca oynamıştır zaten geçen yaz halen milli takımda oynuyordu Lugano.
Godin zaten banko.Pek ilk 11 şansı yokmuş yani.Kadroya alınmaması ile iligi belki zamanında bizim Toraman'ın olduğu gibi bir durum söz konusudur.

Beyler Güney Amerikalılara çok akıl sır erdiremezsiniz o kadar incelemeyin bence.

Şöyle söyleyelim türkiye'de forvet yokken Cenk çağrılmaya bile yeltenmediler gittiler Umut'u çağırdılar varın siz anlayın.  :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Ghost

bekimiz trenin en arkasında,demba ba da üstlerinde :halay:

Çevrimdışı GÖRKEM

hep Atinc'i konusuyoruz da Ersan da durum nedir. dün gidecek deniyordu bugün tik yok.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sıkıştırmayın işte ben pm attım orada bile söylemedi :D

İsim verilmeyecekse hiç konuşulmasın nefret ediyorum laf kıvırmalardan.

sosyalkartal'a laf edenler var ama adam geliyor ismide söylüyor olmazsa olmaz diyoruz. Ama isim vermiyor yok ipucular falanlar filanlar..
Çocukmu oynatıyoruz?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx

bekimiz trenin en arkasında,demba ba da üstlerinde :halay:
:lol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Ghost

Çevrimdışı Tolga

sosyalkartal'a laf edenler var ama adam geliyor ismide söylüyor olmazsa olmaz diyoruz. Ama isim vermiyor yok ipucular falanlar filanlar..
Çocukmu oynatıyoruz?
Transfer işleri zor işlerdir oldu dersin başka birşey çıkar o yüzden isim vermekten çekiniyor olabilir.

Çevrimdışı atalay

Çocukmu oynatıyoruz?

Laflarına dikkat et yalnız.

Burada daha medya yazmadan kaç tane isim yazdım. Yıllığına, alacağa ücretine kadar.

Çocuk avutmayacağız burada.

Yok isim filan. KAP'ta öğrenirsin.

edit: Bundan sonra duyum filan yok.

Kimsenin nazı ile uğraşamam...
[ Son Düzenleme: 29 Haziran 2015, 15:52:53 atalay ]

Çevrimdışı can1903

Laflarına dikkat et yalnız.

Burada daha medya yazmadan kaç tane isim yazdım. Yıllığına, alacağa ücretine kadar.

Çocuk avutmayacağız burada.

Yok isim filan. KAP'ta öğrenirsin.
Arkadaşlar şakamısınız siz ? İsim verilmemesi mantıklı , verildikten sonra yönetime baskı oluyor fiyatlar 2-3 m € artıyor anlayın artık bunu ..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..