2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12871656 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

1 saat icinde bech kap i gelecek diye haber aldim gelmezse sorumlusu ben değilim arkadaslar elciye zeval olmaz :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı atalay

Delikanlı, bildiklerimi yazsam her şeye inanan Beşiktaş taraftarını da düşünürsek;

Twitter'da 10.000 takipçi yaparım.

Yazılanı yazarım; yazılamayacak kısmına da istediğim kadarını yazarım.

Alan benim, keyif benim.

Ben istiyorum ki benim gibi Beşiktaşlılarda haberdar olsun.

Yanlış düşünüyormuşum; KAP'ta öğrenirsin.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tamam da peşinden koşturmalık bir durum yok ki. Sonuçta burası twitter değil takipçi kasma falan da yok. Bildiklerini yazıyor sadece. Kendi adıma ben bu sene gayet mutluyum ilk defa bu kadar çok haber öğreniyorum transferle ilgili :)

Ben öyle yapanları sevmiyorum kardeşim. Twittermış forummuş farketmez. Gördüğüm yerde de eleştiririm.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

Beşiktaş, Hoffenheim'dan 28 yaşındaki sağ bek Andreas Beck'i transfer etti.

Bugün öğlen yapılan görüşmelerin ardından transferde mutlu sona ulaşıldı.

MALUM1903'ün edindiği bilgiye göre; siyah beyazlılar, Beck ile 3 yıllık anlaşma sağlarken oyuncuya yıllık 1 Milyon Euro ödeyecek.

Beşiktaş, bonservis ücreti olarak ise Alman Kulübü ile 1.7 Milyon Euro'ya anlaştı.

Şaka gibi ücretler süper iş.

Tebrikler Yönetim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cisse557

Şimdi medyada adamın olacak da Ersan için yeni bir Çin takımı devreye girdi haberi yaptırıp 5.5 veren takımı sıkıştırmaya çalışacan :evillol:
  :)

Çevrimdışı Kemal

Çin takımlarından Shandong Luneng, siyah beyazlı oyuncuyu kadrosuna katmak için Beşiktaş’a bonservis bedeli olarak 5 Milyon Euro civarında bir teklif yapmıştı.

HABER1903’ün edindiği bilgiye göre; Beşiktaş Kulübü ile Shandong Luneng her konuda anlaşma sağlarken Ersan Adem Gülüm’ün sözleşme süresindeki isteği transferin kapanmasına neden oldu.

Çin Kulübü’nün 2,5 yıllık sözleşme önermesine rağmen siyah beyazlı oyuncunun 4,5 yıllık sözleşmede ısrarcı olması transferi olumsuz olarak sonuçlandırdı.

Ancak yaşanan bu gelişmelerin ardından bir başka Çin ekibinin daha Ersan Gülüm'e talip olduğu çıktı. Beşiktaş Kulübü yöneticilerinin siyah beyazlı oyuncunun transferi için diğer Çin ekibiyle görüşmelere başladığı belirtildi.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Pektemeğide başka bir çin takımı alsa

Çevrimdışı Anıl

Şaka gibi ücretler süper iş.

Tebrikler Yönetim.
Bazı yerlerde maaş olarak 1.4 milyon euro diyor. 1.4 te iyi ama eğer 1 milyonsa :pray: :pray:

Çevrimdışı Çağrı

Ulan Ersan çok fena kaşınıyorsun nasıl tepki göreceksin haberin yok be.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bakalım KAP gelecek mi  :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

zafer demir ‏@zafer19031969 13 sn.13 saniye önce

Dun ne demistim bugun yarin Kap gelir diye birazdan KAP gelebeck

Çevrimdışı Karabay

Delikanlı, bildiklerimi yazsam her şeye inanan Beşiktaş taraftarını da düşünürsek;

Twitter'da 10.000 takipçi yaparım.

Yazılanı yazarım; yazılamayacak kısmına da istediğim kadarını yazarım.

Alan benim, keyif benim.

Ben istiyorum ki benim gibi Beşiktaşlılarda haberdar olsun.

Yanlış düşünüyormuşum; KAP'ta öğrenirsin.
ya abicim bırak sen bak keyfine burada herkes halinden memnun. Bizi duyumsuz bırakma

Çevrimdışı atalay

Beck'i bu fiyatlara aldık ise; yönetimi tebrik ediyorum.

3 yıl dinamo gibi bir sağ bekimiz var artık.

Çevrimiçi Necmi

Abicim ipucu vermeler, falan filan. Bu abinin yazdıklarını bende takip ediyorum zaten ama böyle ipucu vererek peşinden koşturan çok insan var.

Bende bu durumdan nefret ediyorum. Eleştirdim olay bu. Ben diyorum ki Ya isim ver, ya da hiç bahsetme.

Araya ipucular, şu takımın listesinde falanlar sokma olmasın insanlar daha çok merak ediyolar :ok:
koşma kardeşim peşinden burda herkes fikrini duyduğunu söyler okur geçersin çok
rahatsız ediyorsa okumadan geçersin ama kimseye bunu söyle bunu söyleme diyemezsin zaten
forum kurallarına uymayan bir şey söylese biz müdahale ederiz. Forum kurallarına uyduktan sonra insanlar istedikleri gibi konuşur
burası özgür bir platform.  @Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Ergin1903

Evet arkadaslar Ersan'ın takimini ne denli düsündügünü gördük. 4.5 sene nedir ey insafsiz. 3 sene deseydin bari. Adamlar bakti olmuyor, vazgectiler. Sonra da ben takimima para kazandirmak istiyorum de. Böyle iki yüzlülüklere tahammul edemiyorum.

Çevrimdışı Tolga

Bu Ersan bu gidişte kalacak galiba :icool:

Çevrimdışı Çağrı

@ozan062

Bu hafta stoper ve sağ bek gelecek demiştik değil mi   :steamed:  :iblush:   :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağatay

1 saat icinde bech kap i gelecek diye haber aldim gelmezse sorumlusu ben değilim arkadaslar elciye zeval olmaz :D

senin canın saolsun
gelsin de nasıl geliyorsa gelsin bir kaç saatin önemi yok  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı TØLGA

keşke bugün gelse kap ama zor bee  :biggrinking: (totem)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Sağ bek tamam gibi peki gelecek ilk stoper kim olacak @Çağrı :D

Çevrimiçi Necmi

Ben öyle yapanları sevmiyorum kardeşim. Twittermış forummuş farketmez. Gördüğüm yerde de eleştiririm.
bir daha dene bakalım eleştirebilecekmisin istediğin gibi :bandit:
sosyalkartala aynı muameleyi yapanın forumdan atıldığınıda biliyorsundur değilmi
burda kimse kimsenin özgürlüğünü kısıtlayamaz. sıkıntılı bir durum olsa biz müdahale ederiz
bu sizin işiniz değil

Çevrimdışı ahmetx

Ersanla ilgili Çin basınında hiç haber yok  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

koşma kardeşim peşinden burda herkes fikrini duyduğunu söyler okur geçersin çok
rahatsız ediyorsa okumadan geçersin ama kimseye bunu söyle bunu söyleme diyemezsin zaten
forum kurallarına uymayan bir şey söylese biz müdahale ederiz. Forum kurallarına uyduktan sonra insanlar istedikleri gibi konuşur
burası özgür bir platform.  @Yusuf Tekeli

Tamam abi bende o özgürlük içerisinde eleştirdim zaten :)

@atalay abiyi bende takip ediyorum ama isim konusunda sinirlendim biraz. Saygısızlığım olduysa kusura bakmayın , uzatmayalım :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

Stoper gelecek biraz sakin olalim beyler. Gecen sefer bizde Linnesi yazmistik heryerden geldi bitti dendi. Adam gelmedi isim verilmemesi cok normal. Ama sakin olun bugun yarin guzel gelismeler olacak. Baskanin bizzat ilgilendigi birebir gorusme yaptigi kisiler var. Olursa yer yerinden oynar olmazsa da kısmet degil der geceriz. Degilmi @Çağrı  :kop: :kop: :kop:
:biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli