Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
5 Milyonluk teklif yapildigini ve Kulüple anlasmaya varildigini fakat hala Atinc'in cevabini beklediklerini yaziyor.
stoppere 1 yerli gerekecek gibi dedim ben dün ne yapçan yerliyi dediler şamili alırlar
Rhodolfobu adamın ömründe 1 sezonda 2 gol atmışlığı yok1.93 boyla çarpsa girer top kornerlerde
Mevki o kadar önemli değil aslında Kadroda aşağı yukarı 11-12 tane yerli oyuncu olması yeterli
Rhodolfo golcü değil ama ilginçtir savunma oyuncusu olmasına rağmen kariyerinde sadece 1 direkt kırmızı kart görünüyor 1 de 2.sarıdan kırmızı 36 sarı kart gözüküyor. 241 maçtan bahsediyorum.
birdahaki transferinden beşiktaşa pay gibi birşey yazıyor mu??
Aynen. Bunları kaç gündür yazıyoruz. Atınç beyimiz Rangnick ile çalışmak istemiyor.
Motta'nın sözleşmesi 2 sene miydi?Eğer öyleyse ve teklif varsa satmamak hata olur.
Ahmet Cebi: „Wir sind mit Leipzig einig. Der Spieler braucht aber noch etwas Zeit!“"Leipzig ile anlastik ancak Atinc'in biraz daha zaman ihtiyaci var."
14 zorunlu değil mi?
bir de Atinc'in aslinda 1 yil daha kalmak istedigini ve Rangnick'in 2 Gün icersinde Atinc'tan kararini vermesini bekledigi yaziyor.
Birde Atınç'dan olumlu sonuç alamazlar ise Marvin Commpper ile anlaşacaklarını söylüyor.Atınç, bu fırsatı kaçırırsa; kendi kaybeder.
övdün mü? yerdin mi ? anlamadım ama iyi birşey dedin heralde