2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12857567 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Mottanın sözleşme bitiyor satabiliyorsak satıp holebas düşünülebilir çok iyi olur. Yahut paraya kıyacağız derlerse genç alternatiflere bakılabilir.

Çevrimdışı TØLGA

5 Milyonluk teklif yapildigini ve Kulüple anlasmaya varildigini fakat hala Atinc'in cevabini beklediklerini yaziyor.
birdahaki transferinden beşiktaşa pay gibi birşey yazıyor mu??
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

stoppere 1 yerli gerekecek gibi dedim ben dün ne yapçan yerliyi dediler :D
şamili alırlar  :biggrinking:
Ne Şamil i yaaa
Verelim Pektemeki alalım Serdar Azizi , Serdar aziz Yedek kulübesi için çok iyi transfer olur :ok: :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

stoppere 1 yerli gerekecek gibi dedim ben dün ne yapçan yerliyi dediler :D
şamili alırlar  :biggrinking:
Mevki o kadar önemli değil aslında :icool:

Kadroda aşağı yukarı 11-12 tane yerli oyuncu olması yeterli :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

5 Milyonluk teklif yapildigini ve Kulüple anlasmaya varildigini fakat hala Atinc'in cevabini beklediklerini yaziyor.

Aynen. Bunları kaç gündür yazıyoruz. Atınç beyimiz Rangnick ile çalışmak istemiyor.

Çevrimdışı TØLGA

Rhodolfo

bu adamın ömründe 1 sezonda 2 gol atmışlığı yok

1.93 boyla çarpsa girer top  kornerlerde
övdün mü? yerdin mi ? anlamadım ama iyi birşey dedin heralde  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

Mevki o kadar önemli değil aslında :icool:

Kadroda aşağı yukarı 11-12 tane yerli oyuncu olması yeterli :ok:

14 zorunlu değil mi?

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

rhodolfo ismi çıktı ciddi gözüküyor, 2 sayfada 3 yorum var. Şaşırdım doğrusu, ramos haberim, bekliyorsunuz.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Rhodolfo golcü değil ama ilginçtir savunma oyuncusu olmasına rağmen kariyerinde sadece 1 direkt kırmızı kart görünüyor 1 de 2.sarıdan kırmızı 36 sarı kart gözüküyor.

241 maçtan bahsediyorum.

Franco gibi olacak bi senede 3 tane  görecek :)

Çevrimdışı Ergin1903

Atınç hala düsünüyormuş. Ey Atınc ! sen bu sene 11'de oynamayi mi düsünüyorsun ? ya da sen bu futbol ortaminda kendini gelistirebilecegini mi düsünüyorsun ? Diyelim ki bir kac  macta sans buldun ve hata yaptin. Bu hatalarindan sonra sana Besiktas'ta forma verirler mi ? Atinc ya kendisinin farkinda degil ya da gereksiz bir özgüveni var.

Çevrimdışı sosyalkartal

ilk defa 2003 ten beri bir kadroya sallamadım orta sahadan itibaren türkiyenin en iyi kadrosuna sahiptik kerimden babaya kadar bunun haklılığını da tekliflerden görüyoruz hatta buna atıncıda kattım lütfen artık töre volkan kıyaslamalarına girmeyin bu saatten sonra seneye defansa istediğimiz takviyeler yapılsın sözümün arkasındayım 79 puanla lideriz ahanda alın bu yazıyı seneye dediydin dersiniz fener onu almış bunu almış umrumda deil futbol sahada kazanılır çok para harcayan değil süreklilik sistem kazanır seneye çok umutluyum ben
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı GÖRKEM

birdahaki transferinden beşiktaşa pay gibi birşey yazıyor mu??

hayir. öyle birsey yazmiyor.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Motta'nın sözleşmesi 2 sene miydi?Eğer öyleyse ve teklif varsa satmamak hata olur.

Çevrimdışı TØLGA

Aynen. Bunları kaç gündür yazıyoruz. Atınç beyimiz Rangnick ile çalışmak istemiyor.
Millet bu adam ile çalışmak ister bu istemiyor ba takımda olsaydı ikna ederdi bayı keşfeden adam  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı GÖRKEM

bir de Atinc'in aslinda 1 yil daha kalmak istedigini ve Rangnick'in 2 Gün icersinde Atinc'tan kararini vermesini bekledigi yaziyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Rhodolfo haberi nereden çıktı ?

Çevrimdışı Kadir G.

Motta'nın sözleşmesi 2 sene miydi?Eğer öyleyse ve teklif varsa satmamak hata olur.

Seneye bitiyor opsiyonu bizde olmak üzere bir yılı daha var.

Çevrimdışı atalay

Birde Atınç'dan olumlu sonuç alamazlar ise Marvin Commpper ile anlaşacaklarını söylüyor.

Atınç, bu fırsatı kaçırırsa; kendi kaybeder.

Çevrimdışı Hasan Akten

Ahmet Cebi: „Wir sind mit Leipzig einig. Der Spieler braucht aber noch etwas Zeit!“

"Leipzig ile anlastik ancak Atinc'in biraz daha zaman ihtiyaci var."

Ne düşünüyor Atınç merak ediyorum gerçekten. Böyle bir ilişkiye henüz hazır değilim kafalarında herhalde  :D

Şaka maka ben hepsinden çok Atınç'ın transfer olmasını istiyorum. Kalırsa bu sene ilk 11 başlamayacak. Tam da düzenli olarak oynaması gereken bir yaşta yedek kalacak. İki üç sene içinde düzenli oynamaya başlasa dahi asla Almanya'da olacağı kadar kendini geliştiremeyecek burada. Ne kadar profesyonel olursa olsun, üzüm üzüme baka baka kararır hesabı bir süre sonra gelişimi duracak çocuğun. Şimdi kafasını kullanıp gitse muhtemelen seneye bundesligada oynuyor olacak. Karar kendisinin artık.

Çevrimdışı Tolga

14 zorunlu değil mi?
Benim bildiğim 14 yabancının üzerine istediğin kadar yerli koyabiliyorsun.

Zorunluluk yok yani 10 da koyarsın 14 de sana kalmış.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

bir de Atinc'in aslinda 1 yil daha kalmak istedigini ve Rangnick'in 2 Gün icersinde Atinc'tan kararini vermesini bekledigi yaziyor.

Aynen yazdım. Benim Almanca fena değilmiş.  :icool:

Çevrimdışı TØLGA

Birde Atınç'dan olumlu sonuç alamazlar ise Marvin Commpper ile anlaşacaklarını söylüyor.

Atınç, bu fırsatı kaçırırsa; kendi kaybeder.
bugün birisi yazmış gazetede erken jübile yapar diye  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ayayhan

övdün mü? yerdin mi ? anlamadım ama iyi birşey dedin heralde  :iblush:

:evillol:
Brezilyalıları sevmem

Arjantinli olsun çamurdan olsun :lol:
daha sert lig bize uyar

Çevrimdışı Kadir G.

Atınçın aldığı para 300 bin değil mi orda da bu parayı verirler hatta fazla verirler. Kendini geliştirebileceği bir yer ayrıca. Seneye bundesligada dortmunda münchene karşı oynama şansı var.