2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12861031 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tugay

Pedro satılmayacak mı? Porto istiyor denilmişti.

Çevrimdışı ALI RIZA

Başarısızlığın sebebi resimde olmayan teknik direktör ve yine resimde olmayan antiprofesyonelizm.
Resimde Profesyonel Olmadıklarını İma ediyorsun...! Profesyonel olarak Onları yöneten ekibin var mıydı ?
Hayatı boyunca Real Madridde Oynamış tüm prof. çalışmış hayatı disiplini olmuş oyuncu...
Diğeri Dünyada 10 tane oyuncu say bileklerine hakim estetik vs 10 içine girecek oyuncuyu Prof. yoksun zannediyorsun...! Peki dayanağınız ne Mersin maçı bilerek kırmızı gördü diye mi ?
Yada Diğer gece hayatı mı Saba Tümer Programlarına Çıkması mı ?
Bobo geçelim Yıldız yaratmadık kaldı elimizde ?

İşte Başarısızlık böyle Prof. yoksun deyim Prof. olmayışımızdan kaynaklı oluyor...!

Çevrimdışı atalay

Şenol Hoca, Motta'yı sevmiyordu değil mi?  :evillol:

Çevrimdışı Viviano

Ya ne kadar oyuncu satma merakı oluştu herkeste farkında mısınız? :lol: Sat sat sat koy sat sat sat durumuna geldik artık. Kime ne gelse direk sat diyoruz. Da planlama yok heralde ortada satılanların yeri nasıl doldurulacak orası bence hala kimse tarafından bilinmiyor

Çevrimdışı Ergin1903

Arkadaslar motta'ya teklif varmiş. Hangi güzel takim o teklifi yapmis  göremedim :tabe:

Çevrimdışı Anıl

Bencil derken ? Adam Pas mı vermedi acaba ? ne bencilli yaptı ?
Ortadaki Profil Resmin arasındaki farkı ne acaba ? Guti kötü oynadıgı maçta takım çok mu iyiydi acaba ?
Sağdaki Amaç olarak neden gitti ?

Medya etkisi üzerinden bakabiliyor musun ?
Sağdaki para yüzünden gitti. Menajer kurbanı oldu fazla para koparıcam diye imzalamadı ve gitti. Quaresma geldiğinde ne kadar sevindiysem gittiğinde de o kadar sevindim. Guti için ben bizi şampiyonluktan etti falan mı dedim ? Bize para için geldi iyi de katkı verdi kısa sürede parasını da aldı gitti. Ayrıca Guti'nin Beşiktaş formasını giymesi başlı başına bir gurur zaten.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Dip not: Cavandanın türkiye temsilcisi, bildiğiniz üzre ertan göksu.

o yüzden beck de sorun çıktı, cavanda yolda haberlerinin pompalanması an meselesi olabilir.  :ok:

Çevrimdışı Alper1903

Ney Motta'mı? Sat sat sat  :D

Çevrimdışı can1903

Beck işi bitmiş Çarşamba açıklanır serdar sarıdağ ilk kez doğru haber yaptı  :ok: :biggrinking:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı talha

Ramon satılırsa güzel hoş olur. Ama alınacak isim Tosic vari olacaksa satılmasın. Mesela Ramon'u sat üstüne 2 ekle al sana isim

http://www.transfermarkt.com.tr/jetro-willems/profil/spieler/146258  :busted_cop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tugay

Eskiden Porto taraftarlarına acırdım.Taraftar yıldız futbolculara doyamadan adamlar satılıyordu.Şimdi bakınca tek adama 35 verseler bende bütün teklifleri değerlendirirdim.Para tatlı geliyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Şenol Hoca, Motta'yı sevmiyordu değil mi?  :evillol:
:tabe: Bedimo veya Holebas alınabilir aslında Motta giderse.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Şöyle bir istatistik gördüm geçenlerde, Şenol güneş takım çalıştırdığı dönemlerde sürekli gol kralı çıkartmış bu ligde.

Şota-Fatih tekke-Burak yılmaz-Fernandao

Gelecek oyuncuyu ona göre hesap etmek gerekir.  :ok:

Bu sene Ba dan umutluydum. Neredeyse şampiyonluk kadar önem veriyorum. En köklü camia biziz 3 tane gol krallığımız var 1 tanesi de ortak. İlginç istatistik trabzon ve bursa da toplam kaç yıl görev aldı bilmiyorum ama en az %50 50 dir oranı darısı bize.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi COB

Balotelli'yi Napoli'ye satmak :kop: :kop:

Olmadi Fiorentina olur, Lazio olabilir. :money:

Çevrimdışı Tolga

Yönetim bu transfer döneminde Ba'dan sonra Ersan ve Atınç'ı da satar ama başka oyuncu satmaz tabi gerçekçi bakarsak.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ergin1903

Beck işi bitmiş Çarşamba açıklanır serdar sarıdağ ilk kez doğru haber yaptı  :ok: :biggrinking:
Can allah askina sürekli Çarsamba diyorsun. Hayir yani niye sali, persembe veya cuma degil de her seye Carsamba diyorsun kardesim :)

Çevrimdışı atalay

Dip not: Cavandanın türkiye temsilcisi, bildiğiniz üzre ertan göksu.

o yüzden beck de sorun çıktı, cavanda yolda haberlerinin pompalanması an meselesi olabilir.  :ok:

Temsilcisi de yazışırken - Cavanda'yı sorduğumda - gülücük filan koydu.  :lol: @Armağan Bozkurt 

Çevrimiçi Samet Ç

Ramon satılırsa güzel hoş olur. Ama alınacak isim Tosic vari olacaksa satılmasın. Mesela Ramon'u sat üstüne 2 ekle al sana isim

http://www.transfermarkt.com.tr/jetro-willems/profil/spieler/146258  :busted_cop:
Buna 8-10 arası isterler baştan söyleyeyim. :)

Çevrimiçi COB

Can allah askina sürekli Çarsamba diyorsun. Hayir yani niye sali, persembe veya cuma degil de her seye Carsamba diyorsun kardesim :)

1 temmuz diye işte. :)

Temsilcisi de yazışırken - Cavanda'yı sorduğumda - gülücük filan koydu.  :lol: @Armağan Bozkurt

ee ertan göksudan almıştır gazı, gülücükler kahkahalar eksik olmaz.  :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

Şu orta resimdeki adam varya kraldı kral. Madrid maçlarını her izlediğimde hep Besiktasimda olsada iki ara pası atsa diye içimden geçirirdim. Geldi, paslarını attı,  oynadı ve gitti. Doyamadim ben bu adami Besiktasimda izlemeye ama olsun. Yine de izledim. Ne şanslıyım ki Guti'yi Besiktasimda görebildim...

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öyle Deme @Savaş Futbol Ne kadar Anlıyorsun  Profesyonel değilsin Ayrıca Sen Medya takip etmiyorsun Gece hayatı var ..:!  :eyes :eyes :eyes
Diğer ikisi Yorumların yok

Çevrimdışı Anıl

Ya ne kadar oyuncu satma merakı oluştu herkeste farkında mısınız? :lol: Sat sat sat koy sat sat sat durumuna geldik artık. Kime ne gelse direk sat diyoruz. Da planlama yok heralde ortada satılanların yeri nasıl doldurulacak orası bence hala kimse tarafından bilinmiyor

14/15 sezonunda yapılan tüm transferler için de sadece Opare tutmadı. Onun dışında alınan tüm oyuncular değerini 2 ye katladı teklifler aldı ve hatta Ba gitti. Yani 7 transferde 1 tutmadı. %85 lik bir transfer başarısı yakalandı. Ve bu başarı 15 milyon 500 bin euroyla yakalandı. Ba, Atınç ve Ersan gittiğinde 25 milyon euro paramız olacak. Kasaya girecek net para en az 20 milyon euro olacak. Yani işin özü geçen sene yapılan transferler ve geri dönüşlerinden sonra ben yönetime güveniyorum. Satılanların yeri daha iyileriyle doldurulacaktır :)

Çevrimdışı atalay

:tabe: Bedimo veya Holebas alınabilir aslında Motta giderse.

İkisi de iyi oyuncu ama Motta gitmez; aldığı parayı kimse vermez. 1 yıl daha bizde gibi.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Vedad İbisevic Nasıl olur ki acaba cok severim kötü bi sezon geçirmiş olsada keşke  gündeme  gelse :)