2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12861069 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Viviano

Rakipten adam allıp para kazandırmak tabiki hoşuma gitmiyor , Bugüne kadar rakiplerden hep Boş ve Çop adamları aldık , Fakat işimize yarayacak adam olursa alırım tabiki ...
Mesela Gs den Snaijdrşn bonservisini almak istemez misin ???? İstemeyen olmaz heralde !! Benimde anlatmak istedigim bu ...
He Sow için Fb ye para kazandırmak istemiyorsan onunda çozumu var , Kiralarız + Sene sonu sozleşmwsi bitiyor devre arasında Sozleşme imzalarız ve bedavaya alırız @murat_
Fenerbahçe de saf zaten senin bu süper akıl ettiğin şeyi onlar akıl edemiyor ve sen bedava Sow almış oluyorsun :lol:

Sabahtan beri burda Sow da Sow, Sow da Sow diye kafa açtın kardeşim. Nedir bu Sow sevdası sendeki? Sowsporlu musun anlamadım ki.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abiler Andreas Beck'le ilgili fikir sahibi olabileceğimiz video paylaşırmısınız :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

Rakipten adam allıp para kazandırmak tabiki hoşuma gitmiyor , Bugüne kadar rakiplerden hep Boş ve Çop adamları aldık , Fakat işimize yarayacak adam olursa alırım tabiki ...
Mesela Gs den Snaijdrşn bonservisini almak istemez misin ???? İstemeyen olmaz heralde !! Benimde anlatmak istedigim bu ...
He Sow için Fb ye para kazandırmak istemiyorsan onunda çozumu var , Kiralarız + Sene sonu sozleşmwsi bitiyor devre arasında Sozleşme imzalarız ve bedavaya alırız @murat_

Hay Sow kaçırsın seni  :steamed:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Sneijder dediğin adamın yerine daha iyisini koyacak takım bu ülkede yok. O gs ye vurmuş bir piyangoydu geçti. Sow ise ellerinden çıkarmak istedikleri bir oyuncu. Sen alırsan hem ordan sevinip kaznacaklar hem de daha iyisini alıp rahatlayacaklar. Derbi maçı gibi düşün kaybedersen 3 değil 6 puan kaybediyorsun.

Çevrimdışı dlcs

Sow Yasaklı Link'da buradaki kadar konuşulmuyor  :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Alman kaynaklarda da Beck zu Beşiktaş diyolar bakalım :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anıl

Fenerbahçe de saf zaten senin bu süper akıl ettiğin şeyi onlar akıl edemiyor ve sen bedava Sow almış oluyorsun :lol:

Sabahtan beri burda Sow da Sow, Sow da Sow diye kafa açtın kardeşim. Nedir bu Sow sevdası sendeki? Sowsporlu musun anlamadım ki.

:kop: :kop:

Çevrimdışı Çağrı

Abiler Andreas Beck'le ilgili fikir sahibi olabileceğimiz video paylaşırmısınız :)

Çok azdır ya da yoktur :)

Demba Ba'dan Firmino'ya 80 civarı Hoffenheim maçı izleyen biri olarak şüphe etmeyin diyorum ben kefilim  :icool:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Viviano

haklı olabilirsinde ismi geçen adamlar arasında dzeco hariç
hepsi için geçerli bu söylediğin

sonuçta alman takımı gibi savunma yapabilen takım yok türkiyede

Remy ve bir nebze Cisse de kapalı savunmaları açabilecek tipte santraforlar bana göre. Ama Ramos inan bana hiç öyle değil :lol: Hertha'da yaptığı istatistik de tamamen yanıltmacalı yani :evillol:

Çevrimdışı BJKTÜRK23

bu var sadece galiba.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Abi Geçin bu işleri Ne Mbokaniyi ne remy nede Cisseyi alamayız Çok yüksek bonservisli oyuncular bunlar !!
Ben size Mantıklı olanları soyluyorum onada yok diyorsunuz
Elkesom diyorum yok , Spw diyorum yok
Neyse Mitorıhlu gelsinde hep beraber kanser olalım :s20: :s20: :s20:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Kartal Ç

demba ba nın ardından takımın penaltıcısı kim olacak? ne güzel yıllar sonra rahat rahat penaltı izliyorduk  :alala:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Demba Ba'dan Firmino'ya 80 civarı Hoffenheim maçı izleyen biri olarak şüphe etmeyin diyorum ben kefilim  :icool:

Eyvallah abi :super: Yardırır diyosun :naughty:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Abi Geçin bu işleri Ne Mbokaniyi ne remy nede Cisseyi alamayız Çok yüksek bonservisli oyuncular bunlar !!

Ertan göksu gibi adamsın ya, yapıştımı bırakmıyorsun, sow da sow. Sanırsın menajeri sensin, senin cebin dolacak.  :lol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

bu var sadece galiba.

Eyvallah :) Baktım da çok eski sanırım bu. Güncel bilen varsa diye sormuştum sağol yinede :claps:

Çevrimdışı Kutay

cska moskovadaki ahmed musa gelse çok iyi olur bence ama çok zor gözüküyor tabi
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Baba1903

demba ba nın ardından takımın penaltıcısı kim olacak? ne güzel yıllar sonra rahat rahat penaltı izliyorduk  :alala:
Tolgay atsın bence

Çevrimdışı Viviano

Sow bize gol attığında sevindin mi? Doğru söyle :kop: :kop:

Çevrimdışı Tolga

Cisse'nin iyi transfer olacağını düşünüyorum.

Onun haricinde Remy ya da Mbokani de gelse benzer katkıyı verir.

Dzeko'yu değerlendirmiyorum zaten :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı dlcs

Sow öldü arkadaşım yok artık yaşamıyor. Verdik biz onu toprağa.

Çevrimdışı GÖRKEM

peki sence Hoffenheim'in bu Adami bu kadar ucuza vermesinin sebebi nedir?

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Şöyle bir istatistik gördüm geçenlerde, Şenol güneş takım çalıştırdığı dönemlerde sürekli gol kralı çıkartmış bu ligde.

Şota-Fatih tekke-Burak yılmaz-Fernandao

Gelecek oyuncuyu ona göre hesap etmek gerekir.  :ok:

Çevrimdışı talha

Bizimkiler biraz akıllıysa bir tane de genç adam alırım forvet için. Arjantin Brezilya Uruguay Şili Kolombiya farketmez.

Jimenez falan. Çünkü biraz parlasa bile direk kaparlar. Bizimkile artık Türkiye liginin o kadar kapalı olmadığını görmeli.

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Baba1903

cska moskovadaki ahmed musa gelse çok iyi olur bence ama çok zor gözüküyor tabi
Sol kanata güzel olur ama forvete uymaz boyu 1.74

Çevrimdışı Çağrı

Andreas Beck analizi yapayım size.  :icool:

Öncelikle Size istatistiğini vereyim gelirse.

Sezon başı 3-4 gol 6-7 asist yapar burada.

Fiziksel olarak

Dayanıklılığı Hilbert gibi ciğersiz. Yorulmaz yani 90 dakika gide gelir dayanıklılık konusunda Lahm'ın 1 boy altı.

1.80 boyu olduğu için kafaya iyi çıkar sanmayın hava toplarında baya zayıf kalıyor.

Hızı ve çevikliği bu ülke standartında çok iyi. Gökhan Gönül'ün 2 sene önceki hali denebilir. Dengesi de aynı şekilde.

Mental olarak

Lider değil ama bizim takımda lider olur. Agresif ve sahiplenen bir oyuncu çünkü. Bizim oyuncu yapısına direk lider olur.

Almanca bildiği için takımın tamamıyla anlaşabilecek.

Teknik olarak

Ortaları ve driblingi yeterli seviyede ama çok iyi değil.

Pozisyon alması ve defansif özellikleri çok iyi kolay kolay gol yedirtecek hata yapmaz.

Sıfırdan koşu yapmayı çok sever genelde yerden keser ama nereye attığını bilerek keser rastgele orta yapmaz.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli