2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12861361 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Genç oyunculara teklif varsa ben satılmalarından yanayım.

Biz çok şans vermiyoruz ve oyuncuların gelişimine yeteri kadar katkı yapamıyoruz.

O yüzden gelen teklifleri değerlendirip başka genç oyuncular almalıyız.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALI RIZA

Soldakinin ego, ortadakinin karı-kız, sağdaki gayet iyiydi bence :D
Soldaki Ne Ego yapabilir acaba ?
Ortadaki Özel Yaşantısı Kimi İlgilendirir ?
Sağdaki Amacı Neydi ?

Çevrimdışı Çağrı

Twitterde Güzel Bir resim

NEYDİ BAŞARISIZLIĞIN SEBEBİ ? Açıklayabilen Yazsın

Başarısızlığın sebebi resimde olmayan teknik direktör ve yine resimde olmayan antiprofesyonelizm.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

pound ise düşünülebilir.  :lol:

Çevrimdışı atalay

1 e alıp 3 e satmak bu yaştaki oyuncu için gereksiz. 2 milyon ne uzatır ne kısaltır bizi. Daha görmedik de çünkü.

1 sene kalmalı kesinlikle.

3 milyon pound; euro değil.

Çevrimdışı Kadir G.

Milosevic turnuvada oynarsa atınçtan fazlaya satabiliriz belki. Kalmalı.

Çevrimiçi Samet Ç

Eldeki stoperlerin hepsinden kurtulmak lazım.

Çevrimdışı Viviano

Bizimkiler biraz akıllıysa bir tane de genç adam alırım forvet için. Arjantin Brezilya Uruguay Şili Kolombiya farketmez.

Jimenez falan. Çünkü biraz parlasa bile direk kaparlar. Bizimkile artık Türkiye liginin o kadar kapalı olmadığını görmeli.
Jimenez olsa güzel olurdu. Geçen yaz 12 milyon €'ya Atletico Madrid'e gitti. Alamayız daha. Onun dışında benim de Güney Amerika'dan beğendiğim, araştırdığım santraforlar var;

- Erik Nascimento de Lima
- Felipe Avenatti
- Ezequiel Ponce
- Jonathan Calleri (Büyük futbolcu olabilir)

Çevrimdışı talha

pound ise düşünülebilir.  :lol:

Valla onu da satsınlar. Ayrıca İngiltere çocuk duyduğu an uça uça gitmek isteyecektir. Milosevic oralarda buralardan daha güzel işler yapabilir ayrıca.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Anıl

Soldaki Ne Ego yapabilir acaba ?
Ortadaki Özel Yaşantısı Kimi İlgilendirir ?
Sağdaki Amacı Neydi ?
Soldaki bencil, sorumsuz ve istikrarsızdı. Ortadakinin özeli beni ilgilendirmez de futbolunu etkilemesi beni, bizi ilgilendirir. Sağdaki amacı derken ?

Çevrimdışı Türkay

Milo'ya milli takım sayesinde bu teklif geldi. 1 sene daha kalmalııı
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

Yalnız Milosevic yine de kalmadı.

Dinamik oynayacağız, yaslanmayacağız çok hata yapmayacak ve bence baya süre alacak.

Bu teklif memleketinden de ötürü seneye 5 civarına çıkacaktır pound cinsinden.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

Eldeki stoperlerin hepsinden kurtulmak lazım.
necip atiba 2 lisi stoperde oynarsa şaşırmam :lol: :lol: adam kalmayacak elimizde pedro  milo gitmemeli :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı atalay

Milosevic'i beğenmem okuyanlar bilir.

Lakin U-21 şampiyonasında hemen radara giriyorsunuz.

Kaldı ki Milosevic öncesinden de takip edilen bir oyuncuydu.

Bizim kulüp bile kaç maçını izledi. Bende bir 10 maçını izledim.

Çevrimdışı Kadir G.

Beck'e hazırladım kendimi inşallah gleni alıp gelmezler.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Eyvallah :) Baktım da çok eski sanırım bu. Güncel bilen varsa diye sormuştum sağol yinede :claps:

Sende sağol google amcaya da sordum slayt ve demeçleri var 1-2 tane de medyatik değilmiş.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Anıl

BL_Latest Transfers ‏@BL_LatestEN 14 dk.14 dakika önce

Spox | Besiktas and Hoffenheim are holding talks on #Beck for a few days now, agreement already found. BJK will pay little more than €2m.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ALI RIZA

Soldaki bencil, sorumsuz ve istikrarsızdı. Ortadakinin özeli beni ilgilendirmez de futbolunu etkilemesi beni, bizi ilgilendirir. Sağdaki amacı derken ?
Bencil derken ? Adam Pas mı vermedi acaba ? ne bencilli yaptı ?
Ortadaki Profil Resmin arasındaki farkı ne acaba ? Guti kötü oynadıgı maçta takım çok mu iyiydi acaba ?
Sağdaki Amaç olarak neden gitti ?

Medya etkisi üzerinden bakabiliyor musun ?

Çevrimdışı Viviano

Andreas Beck'e 2 milyon euro bonservis kafidir. Kendisi de 1.7 milyon euro civarinda alsa yeridir.

Defans ve forvet transferlerine yogunlasmak lazim. Ozellikle alacagimiz golcu Demba'yi aratmamali.

Loic Remy ismi atildi ortaya. Bizim icin biraz luks kacar, Chelsea satmak isterse siraya dizilecek en az 7-8 kulup cikar.
Balotelli ise bizi ya vezir eder ya rezil. Riskli transfer olur. Kombine, taraftar ve mac icinde aradigimiz hircin futbolcu eksikligini giderir ama akordu bozuk degilse. Maya tutarsa onumuzdeki yil Napoli'ye falan 20 lere satabiliriz, tutmasa da, bir sekilde zararin biryerinden donup kar edebiliriz.
Mitroglu bitiriciligi ust duzey bir oyuncu ama sakatligi ne alemde bilemiyorum, bu arkadas onceleri sik sik sakatlaniyordu (Gerci Demba Ba icin de oyle dendi ama adam catir catir 30 kusur mac oynadi).
Welbeck ismini Allah bize nasip etmesin insallah, hayatimda gordugum en overrated futbolculardan biri. Ingilteredeki forvet kitligi yuzunden milli takima secildi, yoksa bu adam birak milli takimi en fazla Everton'luk futbolcu.
Papis Cisse Demba kadar katki vermez ama ona yakin olur ama verebilecegin max bonservis 4-5 milyon eurodur. Fazlasi israftir.

Toloi ismini cok istiyorum, uce bese bakilmadan bu transfer bitirilmelidir.

Birde aklima yeni geldi Philippe Mexes'in sozlesmesi bitiyor, 33 yasinda. Samba'yi kovalayacagimiza Mexes'i alsak fena olmazmiydi? Mexes - Toloi ikilisi cok saglam olurdu.

Balotelli'yi Napoli'ye satmak :kop: :kop:

Çevrimdışı talha

Jimenez olsa güzel olurdu. Geçen yaz 12 milyon €'ya Atletico Madrid'e gitti. Alamayız daha. Onun dışında benim de Güney Amerika'dan beğendiğim, araştırdığım santraforlar var;

- Erik Nascimento de Lima
- Felipe Avenatti
- Ezequiel Ponce
- Jonathan Calleri (Büyük futbolcu olabilir)

Jimenez tutmadı Atletico'da onun yerine Luciano'yu aldılar. Ayrıca Jackson'da geldi. Torres de kalıcı olursa çocuk birekman 4. forvet. Kiralamak öncelikli olmalı. Ertan Göksu'ya yazayım bunu ben kiralama teklifiyle gitsinler bakalım.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Anıl

Şuan da tüm stoperleri satsak 20 milyon euro'nun üstünde gelir getirisi var. Bence Pedro ve Milosevic kalmalı seneye şuanki tekliflerin 2 katına satılabilir ikisi de :)

Çevrimdışı Savaş

Twitterde Güzel Bir resim

NEYDİ BAŞARISIZLIĞIN SEBEBİ ? Açıklayabilen Yazsın

Şu orta resimdeki adam varya kraldı kral. Madrid maçlarını her izlediğimde hep Besiktasimda olsada iki ara pası atsa diye içimden geçirirdim. Geldi, paslarını attı,  oynadı ve gitti. Doyamadim ben bu adami Besiktasimda izlemeye ama olsun. Yine de izledim. Ne şanslıyım ki Guti'yi Besiktasimda görebildim...

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Beşiktaş taraftarı kolay kolay soğumaz isimlerden ya. Hani nerede pektemeğe ismaile necibe tekifler? Yok

Hatta olcaya bile yok!

Çevrimdışı GÖRKEM

Adam kendi ayrılmak istiyormuş temel sebep bu.

Normalde 4-5 civarı alırdık bence ondan fiyat iniyor adam iyi para kazanmak istiyor son sözleşmeden o kendi de istemiş olabilir.

Kulüp başkanı Dietmar Hopp milyarder zaten ve bu takımı 2.ligde kurarken Beck temel taşlardandı. Çok seviyor bu adamı o yüzden zorluk çıkarmazlar diye düşünüyorum.

sunu bastan söyleyim cok kaliteli bir Bek ve gelmesini kesinlikle istiyorum.

Hoffenheim'dan ayrilmak istemesinin sebebi para mi diyorsun yani ?

sormamin sebebi Beck varken neden Kaderabek'i aldiklari.

ona verilen parayla Beck'in yilligini yükseltebilirdiler mesela. @Çağrı

ama belki de baska bir yerde daha büyük hedefleri olan Takima gitmek istedigi icin ayrilmak istiyordur. dolayisiyla da Kaderabek'i almis olabilirler.