2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12877128 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı dlcs

Çekil aradan Ertan Göksu !!! - Meşaleleri yakın 💥💥💥💥💥💥

???

Çevrimdışı Çağrı

Cenk Tosun'un arkasında "kırık" oynayacak.

Senede 15 gol 10 asist.  :eyes

80 maçta belki  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Mitroğlu işi Ertan Göksuya rağmen olmayacak bence. Meşaleleri yakın PİUV PİUV !💥💥💥💥💥💥
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Mehmet Ali

Çekil aradan Ertan Göksu !!! - Meşaleleri yakın 💥💥💥💥💥💥

Bu böyle kaçıncı mesajın oldu? Bir şey söylediğin de yok, safi rüzgar yapıyorsun

Çevrimdışı atalay

80 maçta belki  :evillol:

Geçen yıl Torino, 37 maç; 13 gol, 12 asist.  :biggrinking:

Çevrimdışı can1903

Mitroğlu olmayacak bence Ertan Göksu itelemeye çalışıyor. gündemdede Remy - Huntelaar - P.Cisse filan var oldu mu ? Sonrada fiyatlar 2 - 3 M € artınca ağlarsınız burada.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Transferde tek kıstası, yaptığı gol sevinçleri olan adamlarla futbol konuşmak zul gelir. Burası için konuşmuyorum açın bakın kostas güzellemelerine ne demek istediğimi göreceksiniz.

Londra devinden aldığımız ba yı 2 katından fazlaya satıp, Londra'nın vasar takımı Fulham da dahi tutunup bir halt yapamamış memlekerine koşarak donmuş adamı aman kaçırmayalım gozuyle bakmak ihanettir beşiktaşa. Elinde turkiyenin en iyi golcusu var zaten tosun. Kalkıp yunan kostası almak nedir, yunan kostas cenk e ne katacaktır?

Mesela remy nin kariyerinde fransadan marsilya ingiltereden qpr newcastle chelsea var. Bu adamın tecrübesi önemli, kostasın ki değil.

Çevrimdışı can1903

Transferde tek kıstası, yaptığı gol sevinçleri olan adamlarla futbol konuşmak zul gelir. Burası için konuşmuyorum açın bakın kostas güzellemelerine ne demek istediğimi göreceksiniz.

Londra devinden aldığımız ba yı 2 katından fazlaya satıp, Londra'nın vasar takımı Fulham da dahi tutunup bir halt yapamamış memlekerine koşarak donmuş adamı aman kaçırmayalım gozuyle bakmak ihanettir beşiktaşa. Elinde turkiyenin en iyi golcusu var zaten tosun. Kalkıp yunan kostası almak nedir, yunan kostas cenk e ne katacaktır?

Mesela remy nin kariyerinde fransadan marsilya ingiltereden qpr newcastle chelsea var. Bu adamın tecrübesi önemli, kostasın ki değil.
Bu adamı seneye 15 ' e satarsın ama Mitroglunu satamazsınız ;)

Çevrimdışı AvrupaKartalı

vay arkadaş mitroğlu beğenilmiyor.
Bu sene neden eleştrildi demba ba derbilerde golü yok ağırlığı yok diye
mitroğlu olimpiakosdayken pana maçlarını tek başına aldı kaç defa
Mitroğlu gelsin demba ba dan az atmaz o net

bu adam bildigin şaban, almeida'yi bile mumla aratir bize.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Viviano

Mitroğlu olmayacak bence Ertan Göksu itelemeye çalışıyor. gündemdede Remy - Huntelaar - P.Cisse filan var oldu mu ? Sonrada fiyatlar 2 - 3 M € artınca ağlarsınız burada.
Kim diyor bunu?

Çevrimdışı ozan062

bu adam bildigin şaban, almeida'yi bile mumla aratir bize.

wowww

hayli şaşkın bir gün geçirmekteyim
en iyisi ben kaçar..

biz bir değil birkaç adamla ugrasalımda yoksa biri olmazsa bi ayda oburuyle ugrasırız ve kampı kacırırsa yandık
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı can1903

Kim diyor bunu?

Yav Mitroglu olmayacak diyorum başka adam olacak diyorum safi rüzgar diyor adam :) Bana göre Mitro olmayacak başka bi oyuncu olacak , size göre başkasıdır saygı duyalım birbirimize  :ok:

Çevrimdışı Çağrı

Geçen yıl Torino, 37 maç; 13 gol, 12 asist.  :biggrinking:

Bu yıla girmeyelim bile  :evillol:

Bilmiyorum benim sevmediğim tip forvet elde patlamay müsait çok  :icool:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Remy getirilirse 2. Ba olur. Hem katkısını verir hem de satar kar ederiz.

Çevrimdışı Mehmet Ali

Vaay daha önce kimsenin duymadığı isimleri gündeme getirip duyum verdin. Fiyatları kesin uçmuştur şimdi 2-3m €

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yunus emre her gün gazetede yazan bi topcuyu agzina dolayip propoganda yapıyorsun burada

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

unutulmaz bu adam yaaaa 2. golden sonra ismail nasıl elini tutmay çalışıyo ama  :kop: :kop:

birşey soracam attığımız ilk golde nasıl ofsayt yok yaa  :alala:
Ben O maçta Doğu trğbundeydim @Tolga 3.cu golü kaçırıyordum az daha :D
Sırtımız donuk tezahürat yapıyorduk, Bi anda bi ugultu koptu bi baktım Demba Ba kaleciyle Karşı karşıya :ishock: :ishock:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vaay daha önce kimsenin duymadığı isimleri gündeme getirip duyum verdin. Fiyatları kesin uçmuştur şimdi 2-3m €

:biggrinking:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Viviano

Sinir yok beyler, gerginlik yok. Sakin :evillol:

Çevrimdışı canU

Remyyi alın gelin yormayın bizi. Mitro falan 2. Almeida olur kanser oluruz ba dan sonra intihara sürükleniriz. Şu ersan veya atınç da gitse de güzelinde transferler yapılsa. Ama biri yazmış katılıyorum 14 milyon bile bu fıtbol yönetimine verilmemesi gereken bir bütçe eneramolar gelir ameliyat masasından

Çevrimdışı dlcs

Yav Mitroglu olmayacak diyorum başka adam olacak diyorum safi rüzgar diyor adam :) Bana göre Mitro olmayacak başka bi oyuncu olacak , size göre başkasıdır saygı duyalım birbirimize  :ok:

Recai Kocaman? is that you?

Çevrimdışı can1903

Ben O maçta Doğu trğbundeydim @Tolga 3.cu golü kaçırıyordum az daha :D
Sırtımız donuk tezahürat yapıyorduk, Bi anda bi ugultu koptu bi baktım Demba Ba kaleciyle Karşı karşıya :ishock: :ishock:
1. Golde Mustafa topu koruyor dokunma yok ondan ofsayt yok. 3. Golde Demba ba geriden çıkıyor topa koşuyor ondan ofsayt yok.

Çevrimdışı ozan062

birtane kendini bilmez gazeteci oldugunu sanan kişilk
cisseyi aldık diyor

ne kadar kolay oyuncu almak ya vallahi billahi sosyal medyada kopup normal hayata donmenin vakti gelmiştir
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

Londra'nın vasar takımı Fulham da dahi tutunup bir halt yapamamış memlekerine koşarak donmuş adamı aman kaçırmayalım gozuyle bakmak ihanettir beşiktaşa.

Aşırı peşin hüküm bu.

Ben çok sevmem tarzını Mitro'nun ama bu çok yanlış analiz.

Fulham ikinci yarı aldı bu adamı alır almaz sakatlandı oynayamadı o sıra takım küme düştü bu da 2.ligde oynamam dedi gitti.

Durum budur. Tutunamama durumu filan yok yani ortada.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yunus emre her gün gazetede yazan bi topcuyu agzina dolayip propoganda yapıyorsun burada
Neden , Gundemdeki ftbolcuyu begenmek , Ovmek propaganda mı oluyor ???
Ozaman sen dahil herkes propaganda yapıyor, Biraz sözlerin nereye gittigine dikkat edelim!!!!
Herkes fikrini soyluyor , Ben herkesin düşüncesine saygı gösteriyorum sizde bana gösterin lütfen !!
Ben Sow u begeniyorum sen beğenmezsin ayrı konu
Ama bana Mitrouglumu yoksa Sow mı desen 10 kere SOW derim NET !!
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık