Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MBOKANİyi , Epl ve Katar takımları istiyor 12 milyon € teklif varmış REMY buyuk ihtimalle Bir EPL takımına gider piyasası var , Zannettiginiz gibi 7-8 milyona alamayız en fazla kirlayabiliriz ama Epl yi tercih etmesi mıhtemel....Gidip Mitrougluyu alacaklar görün bakın
Hiç yoldan şaşmamak lazım. İş yapacak fazlasıyla.Newcastle > Chelsea > Beşikaş yolundan devam.
6milyona mbokaniye tavımcisse olmaz remy zaten geçen senede ugrasıldı o zaman alınamadı simdi hiç alınamazo sebeble baska ,simler gelmeli düşmeli medyaya
6 milyona Mbokani çok zor. Daha geçen gün Dinamo Kiev'li yöneticiler açıklama yaptı 14 milyon €'ya anca satarız diye. Üstelik 12-13 milyon €'luk teklifler varmış Katar ve İngiltere'den.
7-8 milyon bandında;Mbokani > Remy > Cerci > L. Adriano > Soriano > Mitro > Cisse > N'Doye > Adrian Ramos > Ben Yedder ...
Cenkin kostastan eksik olduğu tek bir yön bile yok. Kostas kadar maça çıksın kostas kadar atar.Forvetten fazlası lazım bu takıma. Ba nın attığı golü cenk de atardı inanın.
Bu isimlerden sadece Mitroglou, N'Doye, Adrian Ramos ve Ben Yedder 7-8 milyona alınabilir.
Son senesi.Beğenmiyor musun yoksa?
Birkaç söz de Ba için.Artık unutulmazlardandır benim gözümde.Geldi gol şov yaptı, gitti para kazandırdı. Hiç unutmayacağım.Özellikle de şu maçı.
Rakip takım oyuncusuna Bayılma hastalıgını bırakın diyorsun!!San tek soru Soracağım , Sanijderi ovsek onuda Yerecekmisin burada ??????Yada muslerayı ovsek onada Hastalgı bırakın diyecekmisiniz ???Benim Renkli arkadaşalrımda Hep Sosa ve Gokhana hasta keşke bizde olsalar diyor ozaman onlarda Rakip takım oyuncusuna bayılma hastası !!!!
Cerci