2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12869454 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Alper1903

Yok artik. Adam bas bas bagirdi bir sene bu goksu bize oyuncu cakmaya calisiyor diye. Hala bu adama eyvallah ediliyor.
[ Son Düzenleme: 28 Haziran 2015, 16:00:06 GordonFreeman ]

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Gözlerinden anladım ki iyi Beşiktaşlı iyi çocuk.

Çevrimdışı Çağrı

Fikret Orman yakınında olsun istiyor; nasıl uzaklaşsın?

Ya bu kadar olur mu artık.

Ne kadar istemediğimiz şekilsiz adam varsa hepsinin önce menajeri bu adam olacak şekilde değiştiriliyor ardından transfer ediliyor.

Mendes'ten ne farkı kalıyor şimdi bu adamın?

Birine 20 milyon kaptırdın birine daha başlangıç ne kadar kim bilir bile isteye hem de.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı dlcs

Mitro'yu alacaksanız satmayaydınız demba ba'yı.

Ben hayatımda böyle saçmalık görmedim. Adamı sattık diye sevinirken gelen futbolcuya bak.

Çevrimdışı Çağatay

mitro gelirse intihar olur.net
resmen adama boşu boşuna para kazandırırız (menajer)
hani chelsea ile aramız süper ya
sonuna kadar remy i zorlamalılar
hatta varsa bi dal salah da alabiliirz  :evillol:

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

Mitro bence çok büyük hata olur en başından beri bunu söylüyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Viviano

Menajeri olmayan futbolcu  varmı acaba??Öyle bir  dünya  yok  arkadaşlar.
Menajeri olmayan futbolcu yok doğru. Ama bu Ertan Göksu'nun menajerliğini yaptığı ve bize kitlediği tüm futbolcular kabzımal gibi adamlar. Eneramo, Opare, Tosic bunlardan bazıları işte. Bu adam resmen kulübü ele geçirmiş durumda her zaman istediği futbolcuyu kitleyebiliyor bize.

Çevrimdışı Hasan Akten

Mitroglou'da bir Almeida havası seziyorum. Bu adam bize uymaz sanki. Mbokani ya da Remy gelsin.

Çevrimdışı ozan062

İyi cocuk mu

iyidir çnk yüzde 8 komisyon alıyor fazla değil azda değil

fakat sorun su fazla oyuncuya sahip...bizimkiler menejere odaklı olmucaz derken bunların olması sıkıntı
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

Mitroğlou geleceğine Cenk oynasın hem para çöpe gitmez. Ertan yine çakacak kazığı .

Çevrimdışı Çağrı

Mitroğlu kendi gelmek istemiyor buraya.

Haber kolpa olabilir o yüzden en başta reddetti bizi bu adam 2 hafta önce.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Remy varken intihara gidiyoruz. Bir yerde tamam dediysek bir diğeri facia oluyor.

Çevrimdışı atalay

Ya bu kadar olur mu artık.

Ne kadar istemediğimiz şekilsiz adam varsa hepsinin önce menajeri bu adam olacak şekilde değiştiriliyor ardından transfer ediliyor.

Mendes'ten ne farkı kalıyor şimdi bu adamın?

Birine 20 milyon kaptırdın birine daha başlangıç ne kadar kim bilir bile isteye hem de.

Aylardır yazıyorum.

Kiralık kalemler gazetelerde güzellemeler yapıyor adama.

Çevrimdışı Tolga

Mitroğlu kendi gelmek istemiyor buraya.

Haber kolpa olabilir o yüzden en başta reddetti bizi bu adam 2 hafta önce.
İyi o zaman gelmez :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Viviano

Mitroglou gelmek istemiyor, biz de onu takımda görmek istemiyoruz. Ne güzel hislerimiz karşılıklı. Tombalacı kılıklı.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Menajeri olmayan futbolcu yok doğru. Ama bu Ertan Göksu'nun menajerliğini yaptığı ve bize kitlediği tüm futbolcular kabzımal gibi adamlar. Eneramo, Opare, Tosic bunlardan bazıları işte. Bu adam resmen kulübü ele geçirmiş durumda her zaman istediği futbolcuyu kitleyebiliyor bize.

Kaynağa  baktınmı  .ATakan  Kurt. :D  Güzelleme  üstadı

Çevrimdışı Ergin1903

Arkadaslar hedef Mitroglou degil. Remy ve mbokani diye düsünüyorum. Gecen sene de ilgilendik gibi ama sonra gittik Demba ba'yı aldık. Yine öyle bir sey bekliyorum.

Çevrimdışı dlcs

Senin kalende zaten vasatın altında oyuncular var. Oraya bir transfer de yapmıyorsun. Şu halde yapabileceğin tek şey üst düzey forvetini satmışken üst düzey forvet transfer etmek.

Kaç yıl olmuş şampiyon olunamıyor. Üstelik yeni stada geçilecek.. Böyle bir döneme mitro'lu filan kadro yapacaksan bırak git. Sadece bırak git.

Bunu geldiği günden beri fikret orman'ı destekleyen birisi olarak söylüyorum.

[ Son Düzenleme: 28 Haziran 2015, 16:09:49 dlcs ]

Çevrimdışı atalay

Öncelik Mbokani ve Remy'dir.

Lakin menajeri belli 2 yıldır gündemde bir Mitro var.
[ Son Düzenleme: 28 Haziran 2015, 16:09:21 atalay ]

Çevrimdışı Hasan Akten

Yahu bu Ertan Göksu olayını abartmadınız mı? Adama beddua ediyorsunuz burada da Eneramo, Opare gibi transferler bu menajerin suçu mu yani? Transferi gerçekleştiren bu adam mı? En fazla klübe tavsiye ediyordur kendi oyuncularını. Bu da gayet doğal. Yönetim istemese hangi menajer bir klüpte böyle yerleşebilir?

Çevrimdışı Viviano

Arkadaslar hedef Mitroglou degil. Remy ve mbokani diye düsünüyorum. Gecen sene de ilgilendik gibi ama sonra gittik Demba ba'yı aldık. Yine öyle bir sey bekliyorum.
Geçen sene yine Mitroglou bitirilme aşamasına gelmiş. Ahmet Nur Çebi, Demba Ba'nın alınması restini çekmiş. Öyle Demba Ba'yı almışlar. Yoksa en önceden Mitroglou ile anlaşılmış bile. Demba Ba'yı ANÇ getirmiş yani zar zor.

Çevrimdışı can1903

Demba Ba 'yı ANÇ aldı yoksa işimiz zordu. Tolgay'ı E.Torunoğulları aldı yoksa Scout ekibmiz oynayamaz raporu verdi , Fikret Demirer Hakan Çalhanoğlunu istedi alırız dedi Leverkusen kim dedi  :biggrinking:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ozan062

mitroyu begenmiyorlar,,

neden acaba anlamıyorum yani adam avrupadada kendişligindede goller goller atmıs
kaç tane kupa kaldırmıs kariyerinde ve biz bu adama çöp diyoruz ilginç

kaldıki adamad bize gelmiyor işte zaten akıllı adam gelmez buraya
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

Dün şu eski yöneticinin twitlerine laf ettim ya hani arkadan dolanıp vurmaya çalışıyor diye.

Sebebi buydu şimdi iyi olan her şey Çebi'den kötü olan her şey Orman'dan anlayışı çıkacak durun daha  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ergin1903

Madem öyle yine ANÇ aldirsin REmy'i  :lol: