2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12872445 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Renton

Mitroglu 15-20 arası birakir begendigim topcu cift ayakli sol ayagi ayri bir iyi

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yahu bu Ertan Göksu olayını abartmadınız mı? Adama beddua ediyorsunuz burada da Eneramo, Opare gibi transferler bu menajerin suçu mu yani? Transferi gerçekleştiren bu adam mı? En fazla klübe tavsiye ediyordur kendi oyuncularını. Bu da gayet doğal. Yönetim istemese hangi menajer bir klüpte böyle yerleşebilir?

Ertan Göksu ya birşey diyen var mı? Bu kadar sığ mı bakılır olaya?

Burada kızılan Beşiktaş yönetimi ertan Göksu birlikteliğidir. E başkana da kaşın kara denemediği için burada laf edilen Ertan Göksu oluyor. Kimsenin birebir tanıdığını sanmıyorum.

Yeter valla ya. Paralı tasmalı köpekleri geçtim basında birde burayla uğraşıyoruz.

Çevrimdışı Kadir G.

Hiç mutlu görünmüyor umarım seneye gider çinden.

Çevrimdışı Karabay

mitroğlu bencede güzel transfer olur.

Çevrimdışı Tugay

Ben transfer konusunda menajerlerden önce yönetime laf söylerim.Adamlar zorla oyuncu satmıyor.Adama elini,kolunu kaptırıyorsan sen sorumlusun.

Çevrimdışı ozan062

fernandao kaça gitti fenere??
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Viviano

3.5-4 mio € civarı bir paraya gitti.

Çevrimdışı Ozan E.

3.4 mil euro. Transfermarktta oyle yaziyoe

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ertan Göksü yunanistanda, şenol güneş onay verdi falan diyolar olm inşallah olmaz lan :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ozan062

3.5-4 mio € civarı bir paraya gitti.

3.4 mil euro. Transfermarktta oyle yaziyoe

teşekkürler

bence iyi para yav:((
oyuncuyu sevmem bize gelsinde istemem ama iyi para
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Tamam ertan Göksu en büyük menajer danışman firmasının Türkiye temsilcisi eyvallah.

Ama bakın, enaramo opare gibi kazıkları beşiktaşa atan adam babam olsa, beşiktaşlılığım ağır basar babamı reddederim ben. Oyle kolay iş değil bunlar. Başlatmasınlar ertanına kostasına.

Çevrimdışı Renton

Ertan Göksü yunanistanda, şenol güneş onay verdi falan diyolar olm inşallah olmaz lan :bandit:
Fulhamda bonservisi daha oyuncuyla gorusuyorlar demekki fulham 15 verdi adama kaca birakir acaba
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Hasan Akten

Ertan Göksu ya birşey diyen var mı? Bu kadar sığ mı bakılır olaya?

Burada kızılan Beşiktaş yönetimi ertan Göksu birlikteliğidir. E başkana da kaşın kara denemediği için burada laf edilen Ertan Göksu oluyor. Kimsenin birebir tanıdığını sanmıyorum.

Yeter valla ya. Paralı tasmalı köpekleri geçtim basında birde burayla uğraşıyoruz.

Tamam işte ben de olayı sadece Ertan Göksu'ya bağlayan, bize oyuncu kitleyecek yine diyenler için yazmıştım. Adamı ben de tanımıyorum ama böyle bir durumda eleştirilecek taraf menajer değil yönetimdir.

Son cümleni anlamadım bu arada. Burada da tasmalı köpekler mi var demek istedin?

Çevrimdışı can1903

Sağ gösterip Sol vuralımmı tatlı şeyler  :super:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ozan E.

teşekkürler

bence iyi para yav:((
oyuncuyu sevmem bize gelsinde istemem ama iyi para
Rica ederim.
Bursa parlatti kulubu parayi kapti vallahi

Çevrimdışı Viviano

Şu kulübün üstünde akbaba gibi dolaşan menajerler tam nefret sebebi.

Çevrimdışı Kadir G.

Sağ gösterip Sol vuralımmı tatlı şeyler  :super:

Remy de bir şey de menajeri bu adam olmasın.

Tamam işte ben de olayı sadece Ertan Göksu'ya bağlayan, bize oyuncu kitleyecek yine diyenler için yazmıştım. Adamı ben de tanımıyorum ama böyle bir durumda eleştirilecek taraf menajer değil yönetimdir.

Son cümleni anlamadım bu arada. Burada da tasmalı köpekler mi var demek istedin?

Yahu burada parayla iş yapan adam mı olur. Hepi topu 200 300kişi aktif yazıyor çiziyor.

Onları geçtim bide burada şu adamları savunanlara laf ettim. Basın kendisine verilen talimatı yapıyor burada insanlar gönüllü yapıyor. Saçma sapan işler.

Bir oyuncu alacağız ama adama şart koşuluyor ertan Göksu ile çalışacaksın  diye. Bu nedr kardeşim bunu nasıl kabullenebiliyoruz.

Çevrimdışı can1903

Mitroglu bizde oynamak istemiyor yüksek ihtimallen Ertan Göksu çok para ister. Araya ANÇ - E.Torunoğulları - Şenol Güneş girer transfer yatar. Sonrası ALLAH kerim :)  :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı dlcs

Mitro şu aşamda bildiğin bursaspor transferi. Beşiktaş'ın hedefi olsun artık ya.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

SOW u Begenmiyordunuz degilmi :tabe:
Alın size 2.ci Almeida , Mitrouglu !!
SOW u begeniyorum diye Bir Troll ilan etmediginiz kaldı !!!
Mbokani ve Remy kim istemez ki ???? Ama ben bunların degilde Mitrouglunun alınacagına emin olduğum için Keşke Sow gelse dedim :steamed: :steamed: :steamed:
İnş Mitrouglu Gelmez :by2: :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Kostas olmaz, adam memleketi dışında vasat bile değil. Ama bu demek değil ki kostas olmasın sow olsun. Sow hiç olmaz :))) heveslenmesin güzel arkadaşım.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

MBOKANİyi , Epl ve Katar takımları istiyor 12 milyon € teklif varmış

REMY buyuk ihtimalle Bir EPL takımına gider piyasası var , Zannettiginiz gibi 7-8 milyona alamayız en fazla kirlayabiliriz ama Epl yi tercih etmesi mıhtemel....

Gidip Mitrougluyu alacaklar görün bakın :bawling: :bawling: :bawling:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kostas olmaz, adam memleketi dışında vasat bile değil. Ama bu demek değil ki kostas olmasın sow olsun. Sow hiç olmaz :))) heveslenmesin güzel arkadaşım.

Bundan sonra bize uygun adamlar bellidir hiç maceraya girmesek hepimiz için hayırlı olur.

-Remy

-Cisse

-Mbokani

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

Hiç yoldan şaşmamak lazım. İş yapacak fazlasıyla.

Newcastle > Chelsea > Beşikaş yolundan devam.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli