2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12882244 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Viviano

Beck kesin bitti diyorlar. KAP için Pazartesi bekleniyormuş.

Sent from my iPhone 5S using Tapatalk

Çevrimdışı Kadir G.

Pazar bildirim yapılmıyor mu?

Çevrimdışı Viviano

Haftasonu borsa kapalı olmuyor mu Türkiye'de?

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Arkadaşlar, pazar da bildirim yapılabilir, az sonrada yapılabilir, 10 dakika öncede yapabilirdin. Bildirimin saati yok!

Çevrimdışı Bertug

Yapiliyor quaresma pazar bildirilmisti

Çevrimdışı Tugay

Gidecekler yazıldı çizildi.1 temmuz sonrası bakalım neler olacak.

Andreas Beck,Konoplyanka,Samba,Britos,Vlaar,Mitroglou = Hepsi ihtiyacımız olan oyuncular.

Konoplyanka'nın geleceğini düşünmüyorum.

Çevrimdışı Viviano

Bilmiyorum hiç o işleri. Millet öyle diyor Twitter'da falan. Hatta Galatasaray, Podolski için, Fenerbahçe de Nani için pazartesiyi bekliyormuş gibi bir şeyler okudum. Ben de anlamadım ne alaka ama borsayla ilgilidir diye zannedip yazdım. Pardon.

Çevrimdışı JoseDemba

Beşiktaş, Hoffenheim'ın başarılı defans oyuncusu Andreas Beck'i transfer gündemine aldı.

Siyah-Beyazlılar, Alman oyuncunun transferi için yoğun uğraş verirken, ilerleyen günlerde durumunun netlik kazanacağı öğrenildi.

Öte yandan Andreas Beck, bu sezon Hoffenheim formasıyla çıktığı 36 maçta, 3 asist yaparken, gol atma başarısı gösteremedi.(Haber1903)  :super:
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Ersoy

Olmaz ama..

Günay yerine Cenk'i koy al sana şampiyon kadro.   :super:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı atalay

Yatmadan önce yazayım.

Andreas Beck, iki G.Gönül eder.

*Geleceğini hiç sanmıyorum.

Herkese iyi geceler...

Uyumamış iken şunu ekleyelim.

Haftalar önce çıkan haberlere göre Beck, takımından ayrılmak istiyormuş.
[ Son Düzenleme: 28 Haziran 2015, 03:15:29 atalay ]

Çevrimdışı Aykutt

Kimseyi satamazsak dram olacak.
yok ba gitti gibi artık.Sitesinde yayınladı adamlar eğer alamazlarsa prestij kaybı yaşarlar.Gerçi böyle bir sıkıntıyı daha önceden renkli bi takım yaşamıştı o yüzden temkinliyim.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

@gokmenozcan: Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Atınç Nukan konusunda bana yaptığı açıklamada 6 milyon Euro'ya Leipzing'le el sıkıştıklarını söyledi

@gokmenozcan: Ahmet Nur Çebi, "Atınç gitmek istemiyor. Kendisiyle görüşeceğim. Kalmak isterse yola bizimle devam edecek".

Atınç'a birinin Leipzig'in RedBull takımı olduğunu, seneye kesinlikle Bundesliga'ya çıkacağını ve en önemlisi hocasının Ralf Ragnick olduğunu söylemesi gerekiyor. Bu çocuğa kim akıl veriyor allah aşkına !?

hatta büyük bir ihtimal red bull salzburga kiralanacakdir, ve avrupa'da boy gösterecekdir, bu is yillardir böyle yürüyor. Salzburg'da iyi performans gösterdikden sonra bundesliga ekiplerine satiliyor.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Çağrı

Andreas iyi bek karakterli oyuncu Munch etkisi yaratabilir iyi tercih olur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Viviano

Günay yerine Cenk'i koy al sana şampiyon kadro.   :super:
Cenk'in, Günay'dan hiçbir fazlası yok. Bence Günay kumarını oynamalıyız bu sezon. Çünkü bu çocukta ruh var. Ruhu içindeki ışıltıyı ortaya çıkarır. Varını yoğunu koyuyor ortaya. Cenk de öyle ama yıllardır kendini geliştirmiyor. Aynı hataları yapmaya devam ediyor. Cenk'ten artık geçti. Zamanında nasıl McGregor, Hakan Arıkan gibi kovalarla Cenk'in önünü kapadıysak, artık Günay'ın önünü de Cenk gibilerle kapamayalım. Cenk'ten çok iyi yedek kaleci olur. Zorlamaya gerek yok.

Çevrimdışı Türkay

Ba İngiltereye de gidebilir Çine gitmezse de asıl Ersan için bugün son gün  :money:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı atalay

Benim çok beğendiğim; sürekli yazdığım Kaderabek'i almak lazımdı.

Fakat Beck gitmek isteyince Kaderabek'i aldılar demek ki.

Bizde Beck'i alalım o zaman.

Çevrimdışı Viviano

Beşiktaş, Hoffenheim'ın başarılı defans oyuncusu Andreas Beck'i transfer gündemine aldı.

Siyah-Beyazlılar, Alman oyuncunun transferi için yoğun uğraş verirken, ilerleyen günlerde durumunun netlik kazanacağı öğrenildi.

Öte yandan Andreas Beck, bu sezon Hoffenheim formasıyla çıktığı 36 maçta, 3 asist yaparken, gol atma başarısı gösteremedi.(Haber1903)  :super:
Bunlar da yazdıysa doğrudur o zaman Serdar Sarıdağ haklı çıktı :evillol:
Bu sarışın oğlan izlediğim kadarıyla bize çok şey katar gibi. Yukarıda arkadaşın dediği gibi  Munch etkisi yaratsa ne güzel olur :lol:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yahu alman olsun, yeter.. Vasat hilbert bile fark yaratıyordu hatırlatırım.

Çevrimdışı Ersoy

Cenk'in, Günay'dan hiçbir fazlası yok. Bence Günay kumarını oynamalıyız bu sezon. Çünkü bu çocukta ruh var. Ruhu içindeki ışıltıyı ortaya çıkarır. Varını yoğunu koyuyor ortaya. Cenk de öyle ama yıllardır kendini geliştirmiyor. Aynı hataları yapmaya devam ediyor. Cenk'ten artık geçti. Zamanında nasıl McGregor, Hakan Arıkan gibi kovalarla Cenk'in önünü kapadıysak, artık Günay'ın önünü de Cenk gibilerle kapamayalım. Cenk'ten çok iyi yedek kaleci olur. Zorlamaya gerek yok.

Ruh varda onunda gelişmesi lazım.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Viviano

İşte yavaş yavaş güzel haberler gelmeye başladı Beck ile birlikte. Darısı Remy, Konoplyanka, Dzsudzsak, Vlaar, Zambrano, Toloi gibi isimlerin başına :evillol:

Çevrimdışı Viviano

Ruh varda onunda gelişmesi lazım.
Kaleci dediğin oynamadan gelişmiyor kardeşim. Cenk ise yıllardır eline geçen fırsatları değerlendiremedi. Hala uzaktan toplarda ve yan toplarda çok büyük bir fiyasko. Bu saatten sonra Günay'ın önünü açmak gerekiyor. Nitekim Günay'da sezonun sonlarına doğru oynadığı maçlarda öyle hata falan da yapmadı akılda kalan. Akhisar maçındaki performansı da muazzamdı zaten. Ben Günay'a bu sezon şans versek riske girip, seneye taş gibi bir kalecimiz olur diyorum. Zaten Günay bu yıl Sambade ile de çalışacak yine. Üstüne de Şenol Güneş geldi yahu. Daha iyi bir fırsat olabilir mi bir kaleci için? :D

Çevrimdışı Kadir G.

3-4 yıl işimizi görür gelir umarım. Gelsin de en azından bir soru işareti silmiş olalım.

Çevrimdışı safa burak

Artik kapadokyayi bilr konoplyanka diye okuyorum ne olur transfer yapin

Çevrimdışı Viviano

Herkese iyi geceler...
Sabaha umuyorum güzel haberlerle uyanırız...
Rabbim gönlümüze göre versin...