2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12874934 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Viviano

Kimi almış? Asya pasaportuna sahip daha iyi bir stoper mi var bilmediğimiz?

Jucilei'yi almışlar. Ne alaka ben anlamadım.

Sent from my iPhone 5S using Tapatalk

Çevrimdışı Renton

Ersan isi yatmis g.o
Cin takimi baska oyuncuyi transfer etmis
Aldiklari oyuncu hem yabanci hemde orta saha alakasi yok ki ersanla
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Çağrı

Jucilei'yi almışlar. Ne alaka ben anlamadım.

Sent from my iPhone 5S using Tapatalk

Iyi de jucileli ortasaha. Arkadaşlar herkes hassas lütfen emin olsun herkes yazdığından

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ergin1903

Hayır onu almiş olsa bile , ERsan'dan vazgectilerini söylemen için yeterli bir neden olmaz ki .

Çevrimdışı Deniz

Ersan isi yatmis g.o
Cin takimi baska oyuncuyi transfer etmis
eğer doğruysa o ersanın.. :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Giray Burak

Bugün Beşiktaş taraftarı ,iftardan çok ersanın satış haberini bekleyecek ,belli oldu . :D :D

Çevrimdışı Çağrı

Ersan yerli sayılmasa zaten işleri bile olmazdı Ersan ile en iyisini alırlar para var sırf yerli diye alıyorlar Ersan'ı o Yüzden yerime gidip de Avustralyalı stoper bulmadıkları sürece Ersan'ı istiyorlar demektir kaldı ki adam gidiyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hamahakki

Fernandao: Şenol Güneş'e çok teşekkür ediyorum.bana çok yardımcı oldu,bana inandı demiş

Çevrimdışı Ergin1903

Ben taktim arkadas Ersan'a. Söylemlerinde kulübümde muyluyum ama Besiktas'a para kazandirmak da istiyorum diyorsan 1 senenin hesabini yapmayacaksin. Sanki boşta mi kalacaksin arkadas. Yoksa böyle populist laflar söylemeyeceksin.

Çevrimdışı Çağrı

Ben taktim arkadas Ersan'a. Söylemlerinde kulübümde muyluyum ama Besiktas'a para kazandirmak da istiyorum diyorsan 1 senenin hesabini yapmayacaksin. Sanki boşta mi kalacaksin arkadas. Yoksa böyle populist laflar söylemeyeceksin.

Adam para kazandıracak bırakın yapsın pazarlığını o da kazansın çünkü haklı.

2 yıl orada kalırsa burada 4 yılda kazandığından 500 bin euro az kazanacak.

Sonra buraya dönerse alabileceği maksimum 500 bin euro yılda o yüzden kendini garantiye almaya çalışıyor.

Kötü oyuncu olsa da feda döneminde indirim yapanlardan biri Ersan hem de ciddi indirim yaptı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Pazarliklar uzadikca korkuyor insan satamayacagiz diye

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Arkadyeviç

Asya pasaportlu oyuncu kontenjanı kullanılmış o oyuncuyla öyle yazıyorlar

Çevrimdışı Ergin1903

Adam para kazandıracak bırakın yapsın pazarlığını o da kazansın çünkü haklı.

2 yıl orada kalırsa burada 4 yılda kazandığından 500 bin euro az kazanacak.

Sonra buraya dönerse alabileceği maksimum 500 bin euro yılda o yüzden kendini garantiye almaya çalışıyor.

Kötü oyuncu olsa da feda döneminde indirim yapanlardan biri Ersan hem de ciddi indirim yaptı.

Çağrı, sirf 4 yilda diretti diye Ersan'ı satamazsak o zman onun samimiyetine inanacak misin ? Ben demiyorum pazarlik yapmasin. Tabiki kendini düsünecek ama böyle populist seyler söyleme madem öyle. Kendini düsün ve elinden geldigince cok para kazanmaya bak. Ha henüz pazarlik ne boyutta oldu mu olmadi mi bilmiyoruz. İhtimaller üzerinde konusuyoruz. Bana bu iş biraz uzadi gibi geldi. Belki cok gitmesini istedigimden bir an önce bitsin istiyorum  :)

Çevrimdışı Renton

Evet bende gordum simdi ersan olayı yatmis

Çevrimdışı Çağrı

Kadrolarında 5 yabancı var.

Stoperlerin tamamı Çinli.

http://www.transfermarkt.com.tr/shandong-luneng-taishan-f-c-/startseite/verein/3182
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Evet bende gordum simdi ersan olayı yatmis

Şu haberin kaynağını verir misiniz bir bana twitter mı bunun kaynağı?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Şu haberin kaynağını verir misiniz bir bana twitter mı bunun kaynağı?
Çinlilerin haberlerinde gordum ben belli asya pasaportlu oyuncu siniri varmis jucilei asya pasaportluymus o nedenle ersan gulum transferi durdu diyorlar

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bi haber gördüğünüz zaman link verinde biz de bi bakalım kendiniz yorum yapıp buraya yazıyosunuz..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ozan062

eğer doğruysa o ersanın.. :bandit:

aynen öyle fena konusurum öyle böyle değil
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Arkadyeviç

Kadrolarında 5 yabancı var.

Stoperlerin tamamı Çinli.

http://www.transfermarkt.com.tr/shandong-luneng-taishan-f-c-/startseite/verein/3182

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Chinese_Super_League

Overview Bölümü'nde yazana göre 4+1 miş yabancı kontenjanları +1 Asya pasaportu olarak geçiyor anlayabildiğim kadarıyla , İngilizce'si daha iyi olan bir arkadaş çevirsin mümkünse.

Çevrimdışı Renton

Eger olay dogruysa atinc gitse en azindan

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

Çin Ligindeki yabancı kuralı şu.

Takımlarda 5 yabancı oyuncu bulunabiliyor.

4'ü Asya Dışı yabancı sayılıyor 1 tanesi de Asya pasaportlu.

4+1 yani.

Şuan 5 yabancıları var. Jucilei Filistin pasaportlu. Eğer 1 yabancı boşaltacaklarsa Ersan'ı alabiliyorlar.

Boşaltmazlarsa alamazlar.

Jucilei'yi bu yabancı yerine aldılarsa Ersan'ı düşünüyorlardır hala çünkü bu adam baya düşük profilli.

http://www.transfermarkt.com.tr/junior-urso/profil/spieler/144789

Değilse evet yabancı kontenjanları dolu şuan.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Bertug

ESPN'in Çin ile ilgilenen muhabiri şu twiti atmış. konuşmada jucileinin asya pasaportu olduğunu ersanın alınamayacağını doğruluyor.
https://twitter.com/ChrisAtkins_/status/615086586703794176

Çin liginde 4 yabancı 1 tane de asya+avustralya'dan oyuncu bulundurabiliyorsunuz. sahada 4 tanesi olabiliyor. kısaca yattı ersan transferi.

Çevrimdışı Viviano

Jucilei nasıl Asya pasaportlu oluyor ki adam Brezilya'lı? :evillol: