2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878042 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ersoy

Kaleci dediğin oynamadan gelişmiyor kardeşim. Cenk ise yıllardır eline geçen fırsatları değerlendiremedi. Hala uzaktan toplarda ve yan toplarda çok büyük bir fiyasko. Bu saatten sonra Günay'ın önünü açmak gerekiyor. Nitekim Günay'da sezonun sonlarına doğru oynadığı maçlarda öyle hata falan da yapmadı akılda kalan. Akhisar maçındaki performansı da muazzamdı zaten. Ben Günay'a bu sezon şans versek riske girip, seneye taş gibi bir kalecimiz olur diyorum. Zaten Günay bu yıl Sambade ile de çalışacak yine. Üstüne de Şenol Güneş geldi yahu. Daha iyi bir fırsat olabilir mi bir kaleci için? :D

Sent from my iPhone 5S using Tapatalk

Zaten Şenol hoca kullanır onu. :D Neyse iyi geceler bu saatte anca Amerika'dan transfer haberi çıkar beklemeye gerek yok.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hayırlı geceler forum :uyucam:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı fore_kazık

Kaleci dediğin oynamadan gelişmiyor kardeşim. Cenk ise yıllardır eline geçen fırsatları değerlendiremedi. Hala uzaktan toplarda ve yan toplarda çok büyük bir fiyasko. Bu saatten sonra Günay'ın önünü açmak gerekiyor. Nitekim Günay'da sezonun sonlarına doğru oynadığı maçlarda öyle hata falan da yapmadı akılda kalan. Akhisar maçındaki performansı da muazzamdı zaten. Ben Günay'a bu sezon şans versek riske girip, seneye taş gibi bir kalecimiz olur diyorum. Zaten Günay bu yıl Sambade ile de çalışacak yine. Üstüne de Şenol Güneş geldi yahu. Daha iyi bir fırsat olabilir mi bir kaleci için? :D

Sent from my iPhone 5S using Tapatalk

Günay adam gibi çalışırsa Şenol Güneş ile milli takıma kadar çıkabilir. bir kaleci için fiziği gayet uygun. teknikte var. bundan sonrası tecrübe ve çok çalışmaya kalıyor. birazda oynayıp özgüven kazanırsa uzun yıllar kalede sorun yaşamayız.

bende sana katılıyorum. cenk-günay seçiminde kesinlikle günay derim.

karşılaştırmalı avantajları sıralarsak;

Teknik: Günay daha iyi
Fizik: Günay daha iyi
Yan top: Cenk kötü, günayın daha birşeyini göremedik...Kötü de olsa geliştirilebilir.
Refleks: Cenk daha iyi, Günayın çok fırın ekmek yemesi lazım...
Oyunu okuma; Tartışmasız Günay daha iyi... 11 de çıktığı son haftalarda defans arkasına atılan toplarda hiçbirinde zamanlama hatası yapmadı. çok kritik müdahalelerde bulundu. Cenk in hatalı çıkışlarını anlatmama gerek yok sanırım...

Sonuç olarak Günay'ın üzerine gidilmeli, eğer gidilmeyecekse sürekli 11 de oynayacağı bir süper lig takımına kiralanmalı. 3.kaleci olarak devam ederse o da başlamadan biter...

Çevrimdışı eyupogluemre

Borsada değer artsın diye pazartesi bekleniyor galiba.

Çevrimdışı okansosa

Günay adam gibi çalışırsa Şenol Güneş ile milli takıma kadar çıkabilir. bir kaleci için fiziği gayet uygun. teknikte var. bundan sonrası tecrübe ve çok çalışmaya kalıyor. birazda oynayıp özgüven kazanırsa uzun yıllar kalede sorun yaşamayız.

bende sana katılıyorum. cenk-günay seçiminde kesinlikle günay derim.

karşılaştırmalı avantajları sıralarsak;

Teknik: Günay daha iyi
Fizik: Günay daha iyi
Yan top: Cenk kötü, günayın daha birşeyini göremedik...Kötü de olsa geliştirilebilir.
Refleks: Cenk daha iyi, Günayın çok fırın ekmek yemesi lazım...
Oyunu okuma; Tartışmasız Günay daha iyi... 11 de çıktığı son haftalarda defans arkasına atılan toplarda hiçbirinde zamanlama hatası yapmadı. çok kritik müdahalelerde bulundu. Cenk in hatalı çıkışlarını anlatmama gerek yok sanırım...

Sonuç olarak Günay'ın üzerine gidilmeli, eğer gidilmeyecekse sürekli 11 de oynayacağı bir süper lig takımına kiralanmalı. 3.kaleci olarak devam ederse o da başlamadan biter...
Günayın en büyük eksiği uzaktan gelen şutlarda duruşunun hatalı olması bence o gözüme çarptı benim oynadığı maçlarda
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Çin de transfer dönemi temmuz ortasında bitiyor. Kesin bilgi yayalım.

Çevrimdışı Sedat

Spor Gündemi ‏@SporGundemi35  15 dk.15 dakika önce
Çin Liginde transfer dönemi 16 Temmuz'da kapanıyor
 :alala:
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı Türkay

Daha vaktimiz varsa güzel yoksa Ersan elimizde kalıyordu
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı talha

Ulan çok saçma geliyordu bana da daha Avrupa açmadı sezonu adamlar kapatıyor ne ayak lan bunlar diye düşünüyordum hayır Güney yarım küre falan da değil.  :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı fore_kazık

keşke bugün son olsaydı... 3 hafta daha sonuçlanmasını beklemek uyuz edecek. oradan gelecek paralarla da transfer yapılacağı için gelecek transferde bekleyecek belkide elden kaçacak  :s20:

Çevrimdışı sosyalkartal

andreas beck işi nerden çıktı yav
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı okansosa

andreas beck işi nerden çıktı yav
serdar sarıdağ yazdı
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

keşke bugün son olsaydı... 3 hafta daha sonuçlanmasını beklemek uyuz edecek. oradan gelecek paralarla da transfer yapılacağı için gelecek transferde bekleyecek belkide elden kaçacak  :s20:

Alacak alan adam bekler mi bizim gibi son günü. Alır takıma hazırlar.

Çevrimdışı Baba1903

Beck ligdeki beklere ders verir gelirse NET

Çevrimdışı fore_kazık

Alacak alan adam bekler mi bizim gibi son günü. Alır takıma hazırlar.

dostum rakam yüksek pazarlıklar fazla olacaktır. 3 hafta daha olması transfer sürecini uzatır. parası olan anında alır. bugün son gün olsa işine gelirse diye çinlilere resti çekebilirsin ama bugün değilse o sana çeker resti çünkü senin elin mahkum transfer yapman için...

daha ileri tarih olmasında tek avantaj WBA ile kızıştırırsak ödeme şeklinde bi artımız olabilir. 2 yılda ödenecekse tek seferde ödenmesi gibi...

Çevrimdışı Onur Can

TD.: Senol Gunes.

Bu kadroyu kurmak imkansiz gibi, ama kurulursa kadro genisligi vs. dahil Süper Lig'in tarihinin en iyi takimi olur Besiktas 2015-2016. Galatasaray 2000 dahil. Ba+Ersan(+Uefa'nin izni olan 3,5milyon+Pedro giderse 5 milyon) parasiyla Kono'nun imza parasi (4 milyon), Beck ve Dzeko'nun bonservisleri (20 milyon?), ve bonservissiz Romero, Zambrano ve Britos transferleri karsilanabilir. 6 transfer. Gerçekten imkansiza yakin, ama buna yakin birsey (mesela 6 degil 4 transfer bu seviyede) basarirlarsa bu yönetim ve bu transfer dönemi efsane olarak tarihe geçer.

Bonservissiz Romero, Britos, Vlaar ve Zambrano'ya zaten çoktan çökmüsüzdür diye düsünüyorum. Geriye Kono, sag bek ve golcü kaliyor. Kono kimseyle anlasamiyor, eninde sonunda bize gelecek belli. Sag bek'e Beck olur, bonservissiz Maxi olur, bedava Glen Johnson olur, olur da olur. Geriye en zor transfer; golcü transferi kaliyor. Bu sene takim Demba Ba'ya fazla yaslandi. 27 gol 7 asist demek, 34 gole direkt etki demek. Bu yüzden risk alamayiz. Dzeko, Cisse gibi kendini kanitlamis, tecrübeli biri olmali. Mitroglou, Eder felan kesmez, risk olurlar, bir bakarsin Almeida gibi 12 golü geçemezler. Dzeko, Remy, Cisse hepsi 15 milyon civari bonservisleri var. Diger transferleri bonservissiz tutup, santrfora çok önemli bir transfer yapabiliriz bence. Ya da golcü'yu kiralariz (evet Remy'den bahsediyorum).

Neyse, önce Pedro, Ersan ve Ba'nin satislari kesinlessin, bol bol transfer yapacagiz forum'da :D

Çevrimdışı talha

The transfer window will be opened from 7 July 2014 to 31 July 2014 diyor Wikipedia.

Yani geçen sene böyle imiş şimdi bilmem tabi.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Onur Can

Bu arada, bizim hiç Besiktas formasiyla göremedigimiz Milosevic U21 dünya kupasi'nda finale kaldi. Bir maçta fena çuvalladi fakat gerisinde gayet iyi oynadi. Ter Stegen'in korudugu Alman kalesine 5 gol atan Portekiz hücumunu da durdurabilirse çok iyi piyasa yapar. Bi de sansimiza kornerden felan gol atarsa 1.91 boyu'yla, 5 milyondan sat gitsin  :money:

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Bundan sonra bizim gözlemcilerin yapması gereken sadece ihtiyaç olan mevkiye değil, tüm mevkilere sürekli oyuncu taramak. Bir oyuncuya teklif geldiğinde onu satıp yerine koyabileceğin alternatiflerin çok önceden belli olması, izlenmiş olması lazım.

Ba için ödenen 14 milyon muhteşem bir para ama buna rağmen bazılarımızın kafasında hala soru işareti varsa bunun sebebi yerine aceleyle saçma sapan bir forvet alınması korkusudur.

Seneye Töre'yi satacaksak bir sene boyunca kendisine alternatif olabilecek 5-6 oyuncuyu izlemek lazım mesela. Hatta satılma düşüncesi olmayan oyuncuların bile alternatifleri belli olmalı ki iyi bir teklif gelirse hazırlıksız yakalanmayalım.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Soccer formations made easy with this11.com

Burada ismi geçenlere göre yazdım. Araştırırken de tranfermarketi kullandım lise zamanlarıma döndüm bu menajerlik oyunları yokken futbolcuları mevki mevki  kağıda yazıp nba draftı gibi tek tek seçip alırdık kadroya sporcu kartlarından da fiyatlarını toplardık en yüksek kim yapmışsa o kazanırdı.  :by2:
Forvet tercihi biraz kişisel ve de forma bulamıyordur diye yazdım ihtimali yoksa kaale almayın. Sağ beke de beck ismi geçiyor madem konrtatlılara bakıyoruz biraz daha verip mayke alınabilir diye yazdım. Kaleci yok dediler ama 2.kampa ya da devre arasına kesin vazgeçerler.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı doganay

Gunaydin ahali , hayirli bir pazar gunu gecirmemiz dilegi ile .. Gece Gunay hakkinda hakkinda baya yorum olmus, hatasiz iyi maclar cikardi diye. Bende deginmeden edemiycem, ruh ile oynamsi falan iyide, kornerden gol yedi adam daha ne hata yapacak. O Hata cok prestijini dusurdu.

Çevrimdışı Kemal

Ulan çinin transfer doneminide ezberletecekler adama

Çevrimdışı ozan062

teofiloya hakikaten teklif göndermişiz ikinci agız dogruladı

ama tabiki gelmez almayız ama gonderilmiş yoklama olmus
yazık düşünmek bile hata bana göre
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Jukebox

Gunaydin ahali , hayirli bir pazar gunu gecirmemiz dilegi ile .. Gece Gunay hakkinda hakkinda baya yorum olmus, hatasiz iyi maclar cikardi diye. Bende deginmeden edemiycem, ruh ile oynamsi falan iyide, kornerden gol yedi adam daha ne hata yapacak. O Hata cok prestijini dusurdu.
Bence o pozisyonda ön direktte adam olmamasi hataydi onun disinda pozisyonda yapacak pek biseyi yoktu sanssizlikta vardi.Top cok fena falso aldi.

Çevrimdışı doganay

Bence o pozisyonda ön direktte adam olmamasi hataydi onun disinda pozisyonda yapacak pek biseyi yoktu sanssizlikta vardi.Top cok fena falso aldi.
Ön direğe adam konulmamasi yine kalecinin sorumluluğunda o yüzden hata ona yazar. Falso falan kismida artik yemiyecek yani.Sonuç olarak ordan büyük eksi aldi.