TD.: Senol Gunes.

Bu kadroyu kurmak imkansiz gibi, ama kurulursa kadro genisligi vs. dahil Süper Lig'in tarihinin en iyi takimi olur Besiktas 2015-2016. Galatasaray 2000 dahil. Ba+Ersan(+Uefa'nin izni olan 3,5milyon+Pedro giderse 5 milyon) parasiyla Kono'nun imza parasi (4 milyon), Beck ve Dzeko'nun bonservisleri (20 milyon?), ve bonservissiz Romero, Zambrano ve Britos transferleri karsilanabilir. 6 transfer. Gerçekten imkansiza yakin, ama buna yakin birsey (mesela 6 degil 4 transfer bu seviyede) basarirlarsa bu yönetim ve bu transfer dönemi efsane olarak tarihe geçer.
Bonservissiz Romero, Britos, Vlaar ve Zambrano'ya zaten çoktan çökmüsüzdür diye düsünüyorum. Geriye Kono, sag bek ve golcü kaliyor. Kono kimseyle anlasamiyor, eninde sonunda bize gelecek belli. Sag bek'e Beck olur, bonservissiz Maxi olur, bedava Glen Johnson olur, olur da olur. Geriye en zor transfer; golcü transferi kaliyor. Bu sene takim Demba Ba'ya fazla yaslandi. 27 gol 7 asist demek, 34 gole direkt etki demek. Bu yüzden risk alamayiz. Dzeko, Cisse gibi kendini kanitlamis, tecrübeli biri olmali. Mitroglou, Eder felan kesmez, risk olurlar, bir bakarsin Almeida gibi 12 golü geçemezler. Dzeko, Remy, Cisse hepsi 15 milyon civari bonservisleri var. Diger transferleri bonservissiz tutup, santrfora çok önemli bir transfer yapabiliriz bence. Ya da golcü'yu kiralariz (evet Remy'den bahsediyorum).
Neyse, önce Pedro, Ersan ve Ba'nin satislari kesinlessin, bol bol transfer yapacagiz forum'da