2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12877483 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Arkadaşlar bakın, abiler bakın.

Tutturmuşsunuz, muhalefet de muhalefet.

Bana göre de, sizler bana muhalifsiniz. Ben size her mesajda, her cümlede muhalefet muhabbeti yapıyor muyum?
Başkanı eleştirince, anlamadığım şekilde avukatlığını yapıyorsunuz. Ya hadi başkanı geçtim, insan bir futbolcu ismini bile eleştirmeye çekinir hale getirilir mi? Yok senin gibi muhalifler, yok sizin gibi muhalif kesim, başkan düşmanı bilmem ne.

Sen ne kadar seviyorsan başkanını, insanların da o kadar sevmeme hakkı var. Sen ne kadar korumacıysan, insanların da o kadar eleştirme hakkı var. Derdiniz nedir? Her mesajınızda laf çakmalar, laf çarpıtmalar.

Bunuda yapanlar 40 45 yaşında insanlar.

Muhalefetten korkmayın arkadaşlar. Bu muhalif dediğiniz kesim, sezer öztürke de karşı geldi, enaramoya da karşı geldi. Sosa ya da karşı geldi. Bakın ne %100 haklılar ne  %100 haksızlar.

muhalefeti olmayan oluşumlar, dikta oluşumlarıdır.

Ben artık sıkıldım, her muhabbette sen muhalifsin, başkana laf söyletmem olayından. Ben Başkanı eleştireceğim. Sonuna kadar eleştireceğim, sapına kadar muhalif olacağım. Bu benim doğamda var.
Ben başkana hakaret etmem, küfür etmem. Başkanı savunana hakaret etmem, küfür etmem.

Buna rağmen, biz başkanımızı eleştirtmeyiz bile diyorsanız, bunu söyleyin bire bir bana, çekip gitmesini de biliriz.

Saygılar sunuyorum, hayırlı iftarlar olsun.

Çevrimdışı ayayhan

2013 yılında İbrahimoviç'e şu soru soruluyor.
Ligde en çok zorlandığın savunma oyuncusu kimdir?
Cevap; Bakary Kone

doğrumu bilmiyorum ?

Çevrimdışı talha

Bana göre de, sizler bana muhalifsiniz. Ben size her mesajda, her cümlede muhalefet muhabbeti yapıyor muyum?
Başkanı eleştirince, anlamadığım şekilde avukatlığını yapıyorsunuz. Ya hadi başkanı geçtim, insan bir futbolcu ismini bile eleştirmeye çekinir hale getirilir mi? Yok senin gibi muhalifler, yok sizin gibi muhalif kesim, başkan düşmanı bilmem ne.

Sen ne kadar seviyorsan başkanını, insanların da o kadar sevmeme hakkı var. Sen ne kadar korumacıysan, insanların da o kadar eleştirme hakkı var. Derdiniz nedir? Her mesajınızda laf çakmalar, laf çarpıtmalar.

Muhalefetten korkmayın arkadaşlar. Bu muhalif dediğiniz kesim, sezer öztürke de karşı geldi, enaramoya da karşı geldi. Sosa ya da karşı geldi. Bakın ne %100 haklılar ne  %100 haksızlar.

Ben artık sıkıldım, her muhabbette sen muhalifsin, başkana laf söyletmem olayından. Ben Başkanı eleştireceğim. Sonuna kadar eleştireceğim, sapına kadar muhalif olacağım. Bu benim doğamda var.
Ben başkana hakaret etmem, küfür etmem. Başkanı savunana hakaret etmem, küfür etmem.

Buna rağmen, biz başkanımızı eleştirtmeyiz bile diyorsanız, bunu söyleyin bire bir bana, çekip gitmesini de biliriz.

:olmaz :olmaz :olmaz

Diğer konuya.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Hamahakki

2013 yılında İbrahimoviç'e şu soru soruluyor.
Ligde en çok zorlandığın savunma oyuncusu kimdir?
Cevap; Bakary Kone

doğrumu bilmiyorum ?

Karakartal.com'da ki videolarda bakary kone videosu var sanırım videonun sonunda o röportajı gösteriyo

Çevrimdışı atalay

Bakary Kone'yi iteleyecekler.

Çevrimdışı ZEKI

Turkish Great Goals ‏@turkishgoals  2 sa.2 saat önce
Gökmen Özdemir : Beşiktaş bugün Fransa'da Lyon'nun stoperi Bakary Kone ile anlaştı.

Haber ne kadar dogrudur?

Bakary Kone'yi iteleyecekler.

skrtel masallarından buralara.  :lol: :lol:

Neyse alınsın da, 1 sene sonra kışkışlamaya uğraşalım.

Çevrimdışı Jukebox

Her seye muhalefet olunmaz.Benim gorusumde bu yonde.

Çevrimdışı talha

Biraz ırkçı kaçabilir ama siyahi adamı defans diye alandan şüphe ederim. Siyahiden defans olmaz beceremiyorlar o işi.

Çevrimiçi Necmi

sag beke bunca sene harcanan paradan sonra tabiki insanlar muhalefet olacak
birkere saglam para ver onla git diyor insanlar oyle parca parca alacagına bir tane saglam al git..ama yok niyet yok yada anladınız siz onu...
ben anlamadım :alala:

Çevrimdışı Ersoy

Meunier iyidir. Alınırsa iş yapar. Stoperimiz de Kone oldu heralde.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Kadir G.

Biraz ırkçı kaçabilir ama siyahi adamı defans diye alandan şüphe ederim. Siyahiden defans olmaz beceremiyorlar o işi.

Samba, sakho

Çevrimiçi Necmi

neden ırkçılık olsun ırklara göre bu tip yetenek durumları oluyor bu bir görüştür
doğruluğu tartışılırtest etmek lazım mesela siyah ırktan iyi yüzücüde çıkmaz sonuçta ırkların fiziksel yapı farklılıkları
var bundan dolayıda belli şeyleri daha iyi veya daha kötü yapabilirler.

neden ırkçılık olsun ırklara göre bu tip yetenek durumları oluyor bu bir görüştür
doğruluğu tartışılırtest etmek lazım mesela siyah ırktan iyi yüzücüde çıkmaz sonuçta ırkların fiziksel yapı farklılıkları
var bundan dolayıda belli şeyleri daha iyi veya daha kötü yapabilirler.

Copa americayı izliyorum, jameikalılar sadece koşuyor. Sprint var başka birşey yok mesela.  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Cavanda alınırsa ben hayır demem :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

Samba, sakho

Valla toplasan bir elin parmaklarını geçmez. Daha adam akıllı iş yapanına rastlamadım.

Kocaman kıtada bir tane defans yetişmiyor.

Güney Amerikalılar Samba Sakho gibisini her ay çıkarıyor nerdeyse.  :evillol:

Çevrimdışı can1903

Bakary kone strateji  arkadaşlar bence =)
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ayayhan

sag beke kaç para harcadık son 3 yıldır ?

yaw hadi solbeke anlarım da

sag bek son 3 sezon 1 tane aldık benımi oruçtan kafa durdu yoksa

Çevrimdışı ONUR KOLCU

skrtel masallarından buralara.  :lol: :lol:

Neyse alınsın da, 1 sene sonra kışkışlamaya uğraşalım.

Soyle bi yanılgıya düşüyoruz Skrtel ile herhangi bi yonetici veya kulupten bi yetkilinin  bi lafı olmadan biz gaza geliyoruz sonra ordan buraya düştük  yonetim basarısızlıgı gibi falan  yapıyorz

Çevrimdışı atalay

Yanlış sulardayız...

Basında ismi geçenler ve duyduklarım doğru ise bu takım halen yüksek stres ile baş edemeyen; büyük takımın nasıl oynayacağını bilmeyen oyunculardan kurulu olacak.

Maxi, Samba, Danny dememiz profili tarif etmek içindi.

Tüm bunları geçtim Kone gibi "yetersizlerin" ciddi ciddi ismi geçiyor.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

sag beke kaç para harcadık son 3 yıldır ?

yaw hadi solbeke anlarım da

sag bek son 3 sezon 1 tane aldık benımi oruçtan kafa durdu yoksa

Sadece serdar var baskada yok benim  hatırladıgım

Çevrimiçi Necmi

ben 50 yaşındayım o nedenle bu laf sokmayı üstüme almıyorum :D
ama sen muhalifsin ne dememiz lazım :D
bir şeye katılıyorum keşke herkes senin gibi muhalefet yapsa önemli olan burda seviyeyi koruyabilmek
muhalefeti bilinçli yapabilmek ama sen onaylıyormusun birilerinin adamı olmanın muhalefet sayılmasını
mesela Hasan arat başkan olsun diye burda muhalefet yapan var kim olduğunu bilmezler ne faydası olacak
bilmezler kime hizmet edeceğini bilmezler aslında biraz düşünseler bileceklerde gerçekten yapabilecek kapasite varmı
onuda bilmezler ama Hasan Arat gelsin derler. İşin ilginç yanı geldiğinde ilk eylemi forzayı bitirmeye çalışmak olacak adamı
en çokta forzanın içindekiler dillendirir. Buda aslında boş konuştuklarının göstergesidir Şimdi böyle muhalefet edeni ciddiyemi alalım.
yada Serdal Adalı başkan olsun neymiş Q7 yi getirmiş ama kimse demiyor Q7 yi getiren Demirören buraya onun onayıyla geldi Q7
parasınıda bu yönetim ödedi bunlarda giderken messiyi getirsin bıraksın gelecek yönetimin kucağına parayı gelen ödesin alkışları bunlar alsın
böyle muhalefet olmaz yaparsanda hem eleştirilsin hemde dalga geçilirsin yanlışmıyım @Armağan Bozkurt

Çevrimdışı ayayhan

barca arda turan haberleride ilginç

arda iyidirde  2 gol 4 asistle barçaya sag açık oluyorsa biz boşuna konuşuyoruz

biz bekleri bile beyenmıyoruz bu istatislikle

Çevrimdışı Tolga

Yanlış sulardayız...

Basında ismi geçenler ve duyduklarım doğru ise bu takım halen yüksek stres ile baş edemeyen; büyük takımın nasıl oynayacağını bilmeyen oyunculardan kurulu olacak.

Maxi, Samba, Danny dememiz profili tarif etmek içindi.

Tüm bunları geçtim Kone gibi "yetersizlerin" ciddi ciddi ismi geçiyor.
Aslında bize gerekli olan oyuncu profili aynen bunlardı.

Özellikle derbiler ve sezonun sonunu getirememe hastalığımızı giderebilmek için bu tarz transferler yapmamız lazım ama piyasada bu profilde alabileceğimiz kaç tane oyuncu var bilemiyorum.

O yüzden tecrübeli ve winner oyuncu beklentim yok.Kaliteli oyuncu transferi olsun kafidir. :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Cavanda devre Arasında opare alınmamasına karşı iyi altetnatifti. Artık sıfırdan vaktimiz varsa adam akıllı sağ bek arıyorsak geçici çözüm bakmıyorsak cavanda Beşiktaş'ın sağ beki filan olamaz. Dinamizmi ile etkiler beyninden ötürü soğursunuz 6 ayda.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli