Arkadaşlar bakın, abiler bakın.
Tutturmuşsunuz, muhalefet de muhalefet.
Bana göre de, sizler bana muhalifsiniz. Ben size her mesajda, her cümlede muhalefet muhabbeti yapıyor muyum?
Başkanı eleştirince, anlamadığım şekilde avukatlığını yapıyorsunuz. Ya hadi başkanı geçtim, insan bir futbolcu ismini bile eleştirmeye çekinir hale getirilir mi? Yok senin gibi muhalifler, yok sizin gibi muhalif kesim, başkan düşmanı bilmem ne.
Sen ne kadar seviyorsan başkanını, insanların da o kadar sevmeme hakkı var. Sen ne kadar korumacıysan, insanların da o kadar eleştirme hakkı var. Derdiniz nedir? Her mesajınızda laf çakmalar, laf çarpıtmalar.
Bunuda yapanlar 40 45 yaşında insanlar.
Muhalefetten korkmayın arkadaşlar. Bu muhalif dediğiniz kesim, sezer öztürke de karşı geldi, enaramoya da karşı geldi. Sosa ya da karşı geldi. Bakın ne %100 haklılar ne %100 haksızlar.
muhalefeti olmayan oluşumlar, dikta oluşumlarıdır.
Ben artık sıkıldım, her muhabbette sen muhalifsin, başkana laf söyletmem olayından. Ben Başkanı eleştireceğim. Sonuna kadar eleştireceğim, sapına kadar muhalif olacağım. Bu benim doğamda var.
Ben başkana hakaret etmem, küfür etmem. Başkanı savunana hakaret etmem, küfür etmem.
Buna rağmen, biz başkanımızı eleştirtmeyiz bile diyorsanız, bunu söyleyin bire bir bana, çekip gitmesini de biliriz.
Saygılar sunuyorum, hayırlı iftarlar olsun.