ben 50 yaşındayım o nedenle bu laf sokmayı üstüme almıyorum 
ama sen muhalifsin ne dememiz lazım 
bir şeye katılıyorum keşke herkes senin gibi muhalefet yapsa önemli olan burda seviyeyi koruyabilmek
muhalefeti bilinçli yapabilmek ama sen onaylıyormusun birilerinin adamı olmanın muhalefet sayılmasını
mesela Hasan arat başkan olsun diye burda muhalefet yapan var kim olduğunu bilmezler ne faydası olacak
bilmezler kime hizmet edeceğini bilmezler aslında biraz düşünseler bileceklerde gerçekten yapabilecek kapasite varmı
onuda bilmezler ama Hasan Arat gelsin derler. İşin ilginç yanı geldiğinde ilk eylemi forzayı bitirmeye çalışmak olacak adamı
en çokta forzanın içindekiler dillendirir. Buda aslında boş konuştuklarının göstergesidir Şimdi böyle muhalefet edeni ciddiyemi alalım.
yada Serdal Adalı başkan olsun neymiş Q7 yi getirmiş ama kimse demiyor Q7 yi getiren Demirören buraya onun onayıyla geldi Q7
parasınıda bu yönetim ödedi bunlarda giderken messiyi getirsin bıraksın gelecek yönetimin kucağına parayı gelen ödesin alkışları bunlar alsın
böyle muhalefet olmaz yaparsanda hem eleştirilsin hemde dalga geçilirsin yanlışmıyım @Armağan Bozkurt
abi onlara ben muhalif bile demiyorum. Benim ağzımdan ne bir kere hasan arat gelsin çıktı, ne Serdal adalı gelsin çıktı, ne de fikret orman çıktı.
Ben kim iyi bir şey yaptıysa tebrik ettim, hoşuma gitmeyen şeyleri de eleştirdim. Tabi ki bunlar şahsi kanaatim sonucu oluşan durumlardı.
Ben bir çoğunuzun yaptığı gibi, stat yapıyoru en tepeye koymuyorum. Evet stat yapıyor, bu çok önemli. Ama bu diğer eksiklikleri, eksileri ve yanlışları süspanse etmiyor benim kanatımda.
Yahut Demba ba yı getirdiler, tebrik ettim. Ama aynı adamlar saçma sapan transfer yaparken de eleştirdim. Burada isteniyor ki bir çokları tarafından, 10 tane enaramo sezer transferi de yapsa, stadı yapıyor diye sus, konuşma eleştirme yerme. Öyle bir şey olabilir mi.
Ben her şekilde dürütstlüğü ilke edinmiş bir insanım, eminim bir çoğumuzda öyleyiz, o yüzden eleştiririm, tebrik ederim. Eğilmeye bükülmeye de gerek görmem kimsenin önünde.
Öyle bir hale geldik ki, F.orman yazsan sen nasıl beşiktaş başkanının ismini F. yaparsın diyenler çıktı. (
Hakaret Yasak)₄ denilmesini hakaret kabul ettiler.
(
Hakaret Yasak)₄ Demek beşiktaş başkanına hakaretti de(ki kullanmamaya özen gösteriyorum bu kelimeyi), kendisinin taraftarlarla ilgili söylediği bir çok söz hakarettir o halde.
Ben niye eleştiriyorum Fikret Ormanı? Çünkü Gidişatı tıpkı Adnan polat gibi. 0 sportif başarı, rezalet sonuçlar. Stat yapıldı, daha içine giremeden şutlandı camia tarafından gitti. Şimdi bu adama sportif başarı nerede diye sormayalım mı? Stat yapıyor diye, 3 sene 0 kupa 0 final küme düşmeler var deyince muhalif olmuş oluyorsun da, ne diyeyim, aslanım stat yapıyor boşver mi diyelim.
Velhasıl kelam, hakaret edene ben de karşıyım. Ama fikret ormanı severim ama sevmem ama beşiktaş başkanına küfüre hakarete bende karşıyım. Edenin de karşısındayım. Amma velakin, iş dönüp dolaşıp muhalifliğe gelecekse, Her camiada her kurumda, bardağın boş tarafından bakan birileri elzemdir. İnsan sevdiğini eleştirir, sevdiğimi sürekli sırtına sıvazlayarak da göstermem ben.