2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12902881 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Of Ba'nın kabul etmesi çok iyi oldu! Şimdi elimiz rahatlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Balotelli Ba nın kramponuna değmez. Çok büyük hata olur. Minimum 5-6 kırmızı yer. Gol sayısında yakalayabileceği tek kişi almeida olur.

Çevrimdışı Çağrı

Balotelli Ba nın kramponuna değmez. Çok büyük hata olur. Minimum 5-6 kırmızı yer. Gol sayısında yakalayabileceği tek kişi almeida olur.

Onu almazlar zaten.

%90 Mitro.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Salah fiorentinayla görüşüyormuş bakalım kaça gidecek.

Çevrimdışı Tolga

Cisse ya da Mbokani'den biri gelirse çok iyi olur. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Of Ba'nın kabul etmesi çok iyi oldu! Şimdi elimiz rahatlar.

Ba bildiğimiz ve gördüğümüz ve emin olduğumuz şekilde umre de. Kabul ettiğine dair kaynak nedir. Yani menaceri mi kabul etmiş. Firat efendi de yazmış Ba telefonlarını 3 gündür kapattı diye  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Kadir G.

Onu almazlar zaten.

%90 Mitro.

Kono veya muadili sol kanat+töre olursa mitro 20 tane atabilir. Sol kanatın sağ kadar rakibin üstüne gitmesi lazım ancak öyle uyar bize.

Çevrimdışı atalay

Mbokani > Mitro > Cisse

Ligin realitesi bu. 

Çevrimdışı Çağrı

Kono veya muadili sol kanat+töre olursa mitro 20 tane atabilir. Sol kanatın sağ kadar rakibin üstüne gitmesi lazım ancak öyle uyar bize.

Zaten umduğum Dzsudzsak + Samba + Mitro paketi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Mbokani > Mitro > Cisse

Ligin realitesi bu. 

Ligin realitesi Gignac'tı da büyük paraya gitti  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Zaten umduğum Dzsudzsak + Samba + Mitro paketi.

Samba'nın adı bile geçmiyor ki. Duzdak'ın bile geçti onun geçmedi :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Skrtel tekrardan gündeme gelir mi acaba :)

Çevrimdışı Hamahakki

ALIN O ZAMAN

"Beşiktaş'ın Senegalli yıldız oyuncusu Demba Ba, Çin'in Shanghai Shenhua Kulübü'ne gitmeyi kabul etti.

Malum1903'ün edindiği bilgilere göre; yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği ve Demba Ba'nın Çin'e gitmeye ikna olduğu öğrenilirken; Çin Kulübü ile Beşiktaş'ın kısa bir süre içerisinde sözleşme imzalaması bekleniyor.

Beşiktaş'ın bu transferi gerçekleştirmesi halinde kasasına 14 milyon Euro'yu koyacağı bildirilirken, Demba Ba'nın ise bu transferden yıllık 6-7 Milyon Euro arası para kazanacağı vurgulandı."

Ya onu bunu bilmemde bu adamın satılışı biraz üzüyor beni.27 gol.sanırım 6-7 civarı asisti var.
Ben şahsen kalmasından yanayım

Çevrimdışı atalay

Ligin realitesi Gignac'tı da büyük paraya gitti  :evillol:

Gignac hayali kurmak saçmaydı. Bu seneki son PSG maçından sonra yıllık 5 milyonu ya da EPL'yi cebe koymuştu.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Onu almazlar zaten.

%90 Mitro.

Abi Cisse gelmez de Mbokani ne olur?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Biz pektemeğe nasıl muamele ediyorsak, lyonlular koneye o muameleyi yapıyorlar.

Oradan hesap edin. O transferin altında da birşey yoksa hiç birşey bilmiyorum, neyse

Yeni yabancı kuralına göre kadroda 14 yerli bulundurmak zorundayız diye biliyorum.

3 kaleciden 1 i gitse, atınç-ersan satılsa- uğur zaten gitti. Gelecek sene 14 ü bile bulmakta zorlanabiliriz kalite olarak. Olcay sayılsın ismail gönderilsin, pektemek fesh edilsin de deniyor ya o açıdan  :lol:

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Türkay

O kadar mı kötü yaa  :kop:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Cisse niye gelmiyor :alala:

10 milyon pounddan açmışlar, bide twitter'dan gelecek sezonu dört gözle bekliyorum falan yazmış sakat iş :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

10 milyon pounddan açmışlar, bide twitter'dan gelecek sezonu dört gözle bekliyorum falan yazmış sakat iş :bandit:
Ba fiyatına gelir tabi istersek :icool:

Yahu neden cisse diyorsunuz.

Ba dan fayda aldık diye, adı bile demba olan bir başka adamı niye istiyorsunuz.

onlarca iyi forvet var, resmen siz kalkmış demba ba nın ikizini istiyorsunuz ya, takımları bile aynıydı.

Az biraz geniş bakın ya dünyaya.

Ben demba ba dan sonra farklı özellikleri olan forvet isterim mesela görmek. Ne bileyim ya daha pırpır olsun derim, yada daha agresif güçlü yıkılmaz bir adam olsun derim de bire bir demba ba nın aynısı gelsin demem.

Ha bu demba ba kötü olduğu için değildir.

Bir evden taşınıyorsan, bir üst katta ki birebir aynı daireye taşınmak istemez insan ya. Farklı semt bakar, farklı dizayn arar vs vs

Çevrimdışı Çağrı

Oradan hesap edin. O transferin altında da birşey yoksa hiç birşey bilmiyorum, neyse

Yeni yabancı kuralına göre kadroda 14 yerli bulundurmak zorundayız diye biliyorum.

3 kaleciden 1 i gitse, atınç-ersan satılsa- uğur zaten gitti. Gelecek sene 14 ü bile bulmakta zorlanabiliriz kalite olarak. Olcay sayılsın ismail gönderilsin, pektemek fesh edilsin de deniyor ya o açıdan  :lol:

Kone iyi oyuncudur yalnız. Nereden okudun o tarz bir muamele olduğunu taraftar forumu mu?

150 civarı maça çıktı bu adam 4 yılda Lyon'da.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Luiz Adriano zu Al-Ahli.

Futbolcu = Para  :eyes

Kone iyi oyuncudur yalnız. Nereden okudun o tarz bir muamele olduğunu taraftar forumu mu?

150 civarı maça çıktı bu adam 4 yılda Lyon'da.

Biz pektemeği itelemeye çalışıyoruz ya çin kuluplerine, aynını yapıyorlar bugün twitter da gördüm lyonlu taraftarlar. Kone şöyle iyi dünyadaki en iyisi, kaçırmamanız lazım vs diyorlar  :lol: :lol:

Çevrimdışı Tolga

Yahu neden cisse diyorsunuz.

Ba dan fayda aldık diye, adı bile demba olan bir başka adamı niye istiyorsunuz.

onlarca iyi forvet var, resmen siz kalkmış demba ba nın ikizini istiyorsunuz ya, takımları bile aynıydı.

Az biraz geniş bakın ya dünyaya.

Ben demba ba dan sonra farklı özellikleri olan forvet isterim mesela görmek. Ne bileyim ya daha pırpır olsun derim, yada daha agresif güçlü yıkılmaz bir adam olsun derim de bire bir demba ba nın aynısı gelsin demem.

Ha bu demba ba kötü olduğu için değildir.

Bir evden taşınıyorsan, bir üst katta ki birebir aynı daireye taşınmak istemez insan ya. Farklı semt bakar, farklı dizayn arar vs vs
Demba Ba'dan aldığımız katkı çok iyi olduğu için aynı seviyede ve benzer stilde bir oyuncu istiyorum şahsen.

Farklılık mı diyorsunuz o zaman da gündeme geldiği için söylüyorum Mbokani alınmalı.