Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
90 dk oynamadı çünkü 57 dkda çıktı diye hatırlıyorum[/quoteTamam işte bende onu söylüyorum.belkide sezonun en önemli maçında atınç burağa adım attırmadı diye top vermedi diye 60'ı göremedi burak
Gönül düşüşte sırf onu dürtsün diye aldılar belli olmaz şak diye oynayadabilir ya bakalım.
Oynarsa ciddi isler yapar ama gokhani yedege dusuremezse 1 senede sener harcanir
Sıçrama yok diyosunda gs maçında ben havadan top geçirdiğini görmedim.bütün toplara çıkıp kafayı vurdu.burak yılmaz neden 90 dk oynamadı?adım attırmadı adama
Zaten Redbull olmasa hayatta o parayı veremezler.Adamı izleyince anlaması lazım aslında izleyenlerin potansiyel olmadığı.Pozisyon bilgisi yok, top tekniği yok, adımları ağır, sıçrama yeteneği yok, sezgi yok, devamlı alanını kaybediyor.Bunlar nasıl görülemez akıl alır gibi değil o paraya hemen yollanmalı çok istiyorsak aynı kulüpten 2 sene sonra 500 bin euroya geri alırız zaten.
Alıntı yapılan: Tuncay Heliya Sîa - 24 Haziran 2015, 11:49:3690 dk oynamadı çünkü 57 dkda çıktı diye hatırlıyorum[/quoteTamam işte bende onu söylüyorum.belkide sezonun en önemli maçında atınç burağa adım attırmadı diye top vermedi diye 60'ı göremedi burak Cümlenden 2 anlam çıkıyordu ondan öyle dedim. Bence de kule topları iyi karşılıyor birkaç maçta daha hayati topları soğukkanlılıkla çevirmişti. Bursa maçında mesela. Mamiyi gördükten sonra insan atınçı daha bi seviyor
şener en doğru kararı verdiyabancı sınırı kalmışken serdar ın yanına şeneri alsaydıkbüyük hata olurdubirde tosiç transferi ersan giderse çok daha anlamlı olucak adam sol açık olduğu kadar sol stoper
Hocam kafa vuramıyor demedim ki zıplama özelliği yok dedim. 1.96 boyla bir zahmet vursun kafa toplarına.Normalde o boyda adamın zıplama yeteneği olsa Mertesacker oluyor zaten.Galatasaray maçında o değişikliğin olma sebebi Burak'ın geçememesi olduğuna emin misin?Adamlar 1-0 önde ve beraberlik bile yetecekti Burak geriye destek vermiyor diye aldı oyundan zaten Hamza'nın kendi açıklaması bu.Umut daha defansif Burak'tan diye onu aldım dedi. Bahsettiğiniz maçın özetihttp://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/ozet/2014-2015/33/galatasaray-2-0-besiktas-mac-ozeti41. saniye bakın bakalım kim hiç yapmaması gerekeni yapıp alanı boşaltıyor ve hatasında gol yiyoruz.
yandaş medya ; bu yorumun doğruluk payı olması için , şenerden daha iyi sağbek transferi yapmamız lazım , inşallah yaparız görecez.
Anladım kardeşimde yani özete gerek yok maçı ligtvden seyrettim valla her topu aldı.ama pozisyon felan onlarda haklısın zaafları var ama düzeltemez mi?gelişemez mi?bence gelişir ama 500 bin euroluk adam da değil yani.adamlar biliçin göremediğini görmüşler ki 6m€ teklif etmişler di mi?
paralel yapı bizim sag bek ihtiyacımız, stil olarak farklı olmalıaynı tip 2 oyuncu degil
Atınça Almanyadan 4 tane takım sırayla 1 yıl içinde talip oluyorlar ve en sonunda bonservisi 5.7-6m euro oluyor, bizim Bilic efendi yani comandante bilic Atınç yerine Necip oynatıyor ve maç veriyoruz. Sonra adamı kahraman gibi havaalanında ugurluyor bizim hiper akıllı taraftarlarımız.
Atınç = 6 Ersan = 5 Töre = 12Ba = 14 Pedro = 5 -------------------+42 m eurokonusulan rakam bunlar , 120 milyon lira yaparbunu sağlasın yönetim ben tüm sözlerimi geri alıp bir taraftar olarak tebrik etmeye Akatlara giderim .
Hocam kafa vuramıyor demedim ki zıplama özelliği yok dedim. 1.96 boyla bir zahmet vursun kafa toplarına.Normalde o boyda adamın zıplama yeteneği olsa Mertesacker oluyor zaten.Galatasaray maçında o değişikliğin olma sebebi Burak'ın geçememesi olduğuna emin misin?Adamlar 1-0 önde ve beraberlik bile yetecekti Burak geriye destek vermiyor diye aldı oyundan zaten Hamza'nın kendi açıklaması bu.Umut daha defansif Burak'tan diye onu aldım dedi. Bahsettiğiniz maçın özetihttp://www.acunn.com/video/mac-ozetleri/galatasaray2-besiktas0/40766141. saniye bakın bakalım kim hiç yapmaması gerekeni yapıp alanı boşaltıyor ve hatasında gol yiyoruz.
Söyleyecek bir şey yok valla sen herşeyi söylemişsin. Kerim Frei, Atınç, Günay Güvenç, Cenk Tosun gibi çocuklara daha fazla şans verilmeliydi. Hem oyun tecrübeleri hem de fiyatları artardı. Ama biz hep en son tercih olarak düşündük bu çocukları. Sadece bu yüzden bile Bilic'e kırgınım.
Şener hücuma katılıp topla çıkıyor , serdar yarı sahayı geçince günaha girmiş gibi çakılıyor gözleri hemen töreyi arıyor benden top çıksın diye , bence sadece Türk olmak aynı klasmana sokmaz oyuncuları yandaş medya