2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12909767 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı o2bucak

Transfer Merkezi ⚽ ‏@TransferMerkez  5 dk.5 dakika önce
Şenol Güneş: "Ömer Şişmanoğlu'nun altyapısı sağlam. Kendisinden istediklerimizi yerine getirirse ikinci bir Burak Yılmaz olabilir."

işte ben bundan bahsediyorum Şenol Güneş'ten bu tarz şeyler bekliyorum.

Çevrimdışı ALI RIZA

iki senaryo da cok iyimser gibi.

bir de ben yazayim. yalniz basta söyleyim ki iki senaryo arasinda cok büyük fark var.  :)

En İyi Senaryo

Atinc, Ersan, Ba, Pedro satilir. 30 Milyon Euro'ya yakin para eder.

Konoplyanka, Cisse, Samba, Britos, Neto, ve Rajtoral'dan iyi bir Sag Bek. bunlar Transfer edilir.

En Kötü Senaryo

kimse satilmaz.

Sag Beke Rajtoral. Stopere Serdar Aziz alinir ve Transfer kapatilir.
Kötüye hazırlıklı olalım  :s20: :s20:

Çevrimdışı asi_kartal

Transfer Merkezi ⚽ ‏@TransferMerkez  5 dk.5 dakika önce
Şenol Güneş: "Ömer Şişmanoğlu'nun altyapısı sağlam. Kendisinden istediklerimizi yerine getirirse ikinci bir Burak Yılmaz olabilir."

Tamamda hocam sen once saglam bi kadro kur eksiklerini al (kaleci stoper bek) sonra bu tur islere gir. Yoksa varsayimlarla ahlar vahlar cekmeye baslariz sezon sonuna dogru.
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı yigitcan1903

#Direnmeveefsaneolersan

Çevrimdışı Serhat Akkaya

inanmayın kardeşim algıyla oynuyorlar 130 M € ları olsa borçlarını öderler. ama yok borç yaparak harcayacaklarsa harcasınlar.
@Necmi abi bi kaç kanalda fenerbahçenin bir kaç bankayla büyük bir kredi anlaşması yaparak bu transferleri yaptığı yapacağı söylendi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Akın

Satılacaklar listesi yazan arkadaşlara sesleniyorum. Listelerinize lütfen Atınç'ı yazmayın.
Bu çocuk geçen yıl yetersiz₁ biliç kurbanı oldu. Necip'i oynattı adam takımı yaktı. Bu çocuğu oynatmadı.
Atınç için yazılan tutarlar çok az. Bu çocuk Beşiktaş'ın Ramos'u, Chellini'si , Pique'sidir.
Altyapıdan Beşiktaş kültürüyle yetişmiştir. Ayrıca Avrupa kupalarında altyapı oyuncusu bulundurma zorunluluğu
var diye biliyorum.

Çevrimdışı ahmetx

yıldızlar boşuna yıldız olmuyor , (frikik nihatın bu arada)

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Satılacaklar listesi yazan arkadaşlara sesleniyorum. Listelerinize lütfen Atınç'ı yazmayın.
Bu çocuk geçen yıl yetersiz₁ biliç kurbanı oldu. Necip'i oynattı adam takımı yaktı. Bu çocuğu oynatmadı.
Atınç için yazılan tutarlar çok az. Bu çocuk Beşiktaş'ın Ramos'u, Chellini'si , Pique'sidir.
Altyapıdan Beşiktaş kültürüyle yetişmiştir. Ayrıca Avrupa kupalarında altyapı oyuncusu bulundurma zorunluluğu
var diye biliyorum.
rahat ol Atınçı en fazla kiralarız ..
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

rahat ol Atınçı en fazla kiralarız ..

O para dönüyorsa onun o boyuna rağmen ben omuzlarımda taşıyayım Atınç'ı havalimanına.

Potansiyelden biraz anlıyorsam böyle bir teklif bize bir daha asla gelmez sattık sattık satamadık 2 sene sonra Antep'te filan oynayacak dedi dersiniz.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

O para dönüyorsa onun o boyuna rağmen ben omuzlarımda taşıyayım Atınç'ı havalimanına.

Potansiyelden biraz anlıyorsam böyle bir teklif bize bir daha asla gelmez sattık sattık satamadık 2 sene sonra Antep'te filan oynayacak dedi dersiniz.

aynen o potansiyel yok 6 m euro allahın lütfu :D

Çevrimdışı ayayhan

geçen sene Trabzon
bu sene Fenerbahçe

bir takımın direk 11 de 5 oyuncu değişiyorsa orda sıkıntı olur

geçense Liverpool ve Manchester fenerin aldığı isimlerin kat ve kat iyisini aldı
sonuç ortada

futbol  basketbola benzemez en iyi leri toplayınca en iyi takım olmuyorsun

Çevrimdışı Çağrı

Zaten Redbull olmasa hayatta o parayı veremezler.

Adamı izleyince anlaması lazım aslında izleyenlerin potansiyel olmadığı.

Pozisyon bilgisi yok, top tekniği yok, adımları ağır, sıçrama yeteneği yok, sezgi yok, devamlı alanını kaybediyor.

Bunlar nasıl görülemez akıl alır gibi değil o paraya hemen yollanmalı çok istiyorsak aynı kulüpten 2 sene sonra 500 bin euroya geri alırız zaten.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

6 m € mu o zaman hemen satılsın  :lol: Ben 1-2 verirler diyordum. @Çağrı Atınç tam Bundesliga stoperi.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Katılmıyorum. Atınç iyi paraya gitmezse bizde kalabilir. Gayet başarılı ve gelişime açık. Bu saatten sonra antepte işi olmaz.

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Çağrı

Katılmıyorum. Atınç iyi paraya gitmezse bizde kalabilir. Gayet başarılı ve gelişime açık. Bu saatten sonra antepte işi olmaz.

6 milyon euro veriyorlar 16 ya mı gitsin  :D

Atınç burada 7-8 maç süre alır o da taş çatlarsa 2 sene böyle idare eder sonunda da Anadolu takıma yol alır daha fazla para kazanmak için.

Bunu biz değil kendi yapar zira 5. stoper olmak istemez genç bir futbolcu hayatını kazanması lazım.

Ama anadoluda yaslanan takımlarda çok iyi oynar ona sözüm yok.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yigitcan1903

Pozisyon bilgisi yok, top tekniği yok, adımları ağır, sıçrama yeteneği yok, sezgi yok, devamlı alanını kaybediyor.

Bunlar nasıl görülemez akıl alır gibi değil o paraya hemen yollanmalı çok istiyorsak aynı kulüpten 2 sene sonra 500 bin euroya geri alırız zaten.
Millet boylu boslu görünce
Bir de alt yapıdan gelince
Beklenti hemen yükseliyor
Gelişse de bizde,Türkiye'de gelişemez
Necip'e de ilk çıktığı zaman neler diyorlardı
Varsa teklif saniye durmasınlar

Çevrimdışı Deniz

Bizimkiler kap şifresini unutmus yoksa bildirim yapacaklar :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

6 milyon euro veriyorlar 16 ya mı gitsin  :D

Atınç burada 7-8 maç süre alır o da taş çatlarsa 2 sene böyle idare eder sonunda da Anadolu takıma yol alır daha fazla para kazanmak için.

Bunu biz değil kendi yapar zira 5. stoper olmak istemez genç bir futbolcu hayatını kazanması lazım.

Ama anadoluda yaslanan takımlarda çok iyi oynar ona sözüm yok.

İyi para dediğim 5-6 milyon euro. Yeterli bu kadar :)
İlk kez net olarak oynadığını gördüğümüz bir futbolcu için gayet iyi olduğunu düşünüyorum.
5-6 milyona giderse iyidir gitmezse de antepe falan gitmez bizde kalır sınıf düşmeden oynamaya devam eder diyorum.

Çevrimdışı safa burak

Bir arkadas dun 2 tane kap bekliyordu ne oldu o is

Çevrimdışı Deniz

Sener cok buyuk yanlis yapti.2. Hasan ali kaldirim vakasi olabilir.hasan ali de fenere transfer olmadsn one cok iyi oynuyordu, yedek otura otura futbolu unuttu.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Bir arkadas dun 2 tane kap bekliyordu ne oldu o is
KAPamadi

Çevrimdışı Hamahakki

Sıçrama yok diyosunda gs maçında ben havadan top geçirdiğini görmedim.bütün toplara çıkıp kafayı vurdu.burak yılmaz neden 90 dk oynamadı?adım attırmadı adama

Çevrimdışı Çağrı

Sener cok buyuk yanlis yapti.2. Hasan ali kaldirim vakasi olabilir.hasan ali de fenere transfer olmadsn one cok iyi oynuyordu, yedek otura otura futbolu unuttu.

Gönül düşüşte sırf onu dürtsün diye aldılar belli olmaz şak diye oynayadabilir ya bakalım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Sıçrama yok diyosunda gs maçında ben havadan top geçirdiğini görmedim.bütün toplara çıkıp kafayı vurdu.burak yılmaz neden 90 dk oynamadı?adım attırmadı adama

90 dk oynamadı çünkü 57 dkda çıktı diye hatırlıyorum. (65'te çıkmış)