2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12909658 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hamahakki

90 dk oynamadı çünkü 57 dkda çıktı diye hatırlıyorum
[/quote

Tamam işte bende onu söylüyorum.belkide sezonun en önemli maçında atınç burağa adım attırmadı diye top vermedi diye 60'ı göremedi burak

Çevrimdışı Deniz

Gönül düşüşte sırf onu dürtsün diye aldılar belli olmaz şak diye oynayadabilir ya bakalım.
Oynarsa ciddi isler yapar ama gokhani yedege dusuremezse 1 senede sener harcanir
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hamahakki

Oynarsa ciddi isler yapar ama gokhani yedege dusuremezse 1 senede sener harcanir

Gökhan onu oynatmaz oynattırmaz.anca sakatlanıcak ya da cezalı falan olucak anca.hasan ali 2 işte.ben anlamıyorum adamlar yedek kalmak için fbye gsye gidiyolar

Çevrimdışı Çağrı

Sıçrama yok diyosunda gs maçında ben havadan top geçirdiğini görmedim.bütün toplara çıkıp kafayı vurdu.burak yılmaz neden 90 dk oynamadı?adım attırmadı adama

Hocam kafa vuramıyor demedim ki zıplama özelliği yok dedim. 1.96 boyla bir zahmet vursun kafa toplarına.

Normalde o boyda adamın zıplama yeteneği olsa Mertesacker oluyor zaten.

Galatasaray maçında o değişikliğin olma sebebi Burak'ın geçememesi olduğuna emin misin?

Adamlar 1-0 önde ve beraberlik bile yetecekti Burak geriye destek vermiyor diye aldı oyundan zaten Hamza'nın kendi açıklaması bu.

Umut daha defansif Burak'tan diye onu aldım dedi.

Bahsettiğiniz maçın özeti

http://www.acunn.com/video/mac-ozetleri/galatasaray2-besiktas0/407661

41. saniye bakın bakalım kim hiç yapmaması gerekeni yapıp alanı boşaltıyor ve hatasında gol yiyoruz.
[ Son Düzenleme: 24 Haziran 2015, 11:58:37 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Zaten Redbull olmasa hayatta o parayı veremezler.

Adamı izleyince anlaması lazım aslında izleyenlerin potansiyel olmadığı.

Pozisyon bilgisi yok, top tekniği yok, adımları ağır, sıçrama yeteneği yok, sezgi yok, devamlı alanını kaybediyor.

Bunlar nasıl görülemez akıl alır gibi değil o paraya hemen yollanmalı çok istiyorsak aynı kulüpten 2 sene sonra 500 bin euroya geri alırız zaten.
kesinlikle satılmalı değerini bulan her futbolcuyu satabilirz bence değerinin kat ve kat fazlasını bulan adam hemen satılmalıdır :) kesinlikle ayağı bayağı bi kötü bursa maçındaki hatası affedilir değildi inşallah gider.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

aklı varsa düşürür gönül 2 senedir baya düşüşte 31 yaşına geldi sakatlık vs şener keser rahatlıkla savunmadaki zaafiyetleri kapatırsa cidden iyi topçu

Çevrimdışı ayayhan

şener en doğru kararı verdi

yabancı sınırı kalmışken serdar ın yanına şeneri alsaydık
büyük hata olurdu

birde tosiç transferi ersan giderse çok daha anlamlı olucak adam sol açık olduğu kadar sol stoper

Çevrimdışı Kemal

Atınça Almanyadan 4 tane takım sırayla 1 yıl içinde talip oluyorlar ve en sonunda bonservisi 5.7-6m euro oluyor, bizim Bilic efendi yani comandante bilic Atınç yerine Necip oynatıyor ve maç veriyoruz. Sonra adamı kahraman gibi havaalanında ugurluyor bizim hiper akıllı taraftarlarımız.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

burak kötüydü o maçta anlık müdaheleri yerindeydi ama genel olarak bakarsan ayağı kötü , ağır , pozisyon bilgisi zayıf , sezgisi düşük atıncın ersanda tam bizim stoper değil
[ Son Düzenleme: 24 Haziran 2015, 12:01:09 Melamadil ]

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

90 dk oynamadı çünkü 57 dkda çıktı diye hatırlıyorum
[/quote

Tamam işte bende onu söylüyorum.belkide sezonun en önemli maçında atınç burağa adım attırmadı diye top vermedi diye 60'ı göremedi burak

Cümlenden 2 anlam çıkıyordu ondan öyle dedim. :ok:  Bence de kule topları iyi karşılıyor birkaç maçta daha hayati topları soğukkanlılıkla çevirmişti. Bursa maçında mesela. Mamiyi gördükten sonra insan atınçı daha bi seviyor

Çevrimdışı Kemal

şener en doğru kararı verdi

yabancı sınırı kalmışken serdar ın yanına şeneri alsaydık
büyük hata olurdu

birde tosiç transferi ersan giderse çok daha anlamlı olucak adam sol açık olduğu kadar sol stoper

yandaş medya ; bu yorumun doğruluk payı olması için , şenerden daha iyi sağbek transferi yapmamız lazım , inşallah yaparız görecez.

Çevrimdışı ayayhan

bu arada sabahtan beri arda turan transfer olucak haberleri var
Madrid onu satarsa töreye anında 12 verir gibi geliyor bana

ve ben satılmasına karşıyım

Çevrimdışı Hamahakki

Hocam kafa vuramıyor demedim ki zıplama özelliği yok dedim. 1.96 boyla bir zahmet vursun kafa toplarına.

Galatasaray maçında o değişikliğin olma sebebi Burak'ın geçememesi olduğuna emin misin?

Adamlar 1-0 önde ve beraberlik bile yetecekti Burak geriye destek vermiyor diye aldı oyundan zaten Hamza'nın kendi açıklaması bu.

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/ozet/2014-2015/33/galatasaray-2-0-besiktas-mac-ozeti

41. saniye bakın bakalım kim hiç yapmaması gerekeni yapıp alanı boşaltıyor ve hatasında gol yiyoruz.

Anladım kardeşimde yani özete gerek yok maçı ligtvden seyrettim valla her topu aldı.ama pozisyon felan onlarda haklısın zaafları var ama düzeltemez mi?gelişemez mi?bence gelişir ama 500 bin euroluk adam da değil yani.adamlar biliçin göremediğini görmüşler ki 6m€ teklif etmişler di mi?

mevcut yönetim şuan bizim kadar kafa yoruyor mu acaba. atıyorum tam da şuan şu saat transfer için kafa patlatan birileri var mı yönetimden? sanmıyorum.

Çevrimdışı ayayhan

yandaş medya ; bu yorumun doğruluk payı olması için , şenerden daha iyi sağbek transferi yapmamız lazım , inşallah yaparız görecez.

paralel yapı bizim sag bek ihtiyacımız, stil olarak farklı olmalı
aynı tip 2 oyuncu degil

Çevrimdışı Çağrı

Anladım kardeşimde yani özete gerek yok maçı ligtvden seyrettim valla her topu aldı.ama pozisyon felan onlarda haklısın zaafları var ama düzeltemez mi?gelişemez mi?bence gelişir ama 500 bin euroluk adam da değil yani.adamlar biliçin göremediğini görmüşler ki 6m€ teklif etmişler di mi?

Hocam aynı adamlar geçen sene 25 milyon euro harcadılar Leipzig'e.

Ve transfere 25 bin euro harcayan Darmstadt'ı bile geçemeden 5. olarak Bundesliga'ya çıkamadılar. Aldıkları adamlar da boş çıktı.

Yani ya onlar çok yanlış görüyor ya biz göremiyoruz.

Ben geliştirebileceğini sanmıyorum maalesef Gökhan Zan 2 en iyi ihtimal benim gözümde ama umarım siz haklı çıkarsınız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

aynı tip 2 oyuncu degil

Serdar ve Şener mi aynı tip oluyor burada ben mi yanlış anladım?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Atınça Almanyadan 4 tane takım sırayla 1 yıl içinde talip oluyorlar ve en sonunda bonservisi 5.7-6m euro oluyor, bizim Bilic efendi yani comandante bilic Atınç yerine Necip oynatıyor ve maç veriyoruz. Sonra adamı kahraman gibi havaalanında ugurluyor bizim hiper akıllı taraftarlarımız.
Söyleyecek bir şey yok valla sen herşeyi söylemişsin. Kerim Frei, Atınç, Günay Güvenç, Cenk Tosun gibi çocuklara daha fazla şans verilmeliydi. Hem oyun tecrübeleri hem de fiyatları artardı. Ama biz hep en son tercih olarak düşündük bu çocukları. Sadece bu yüzden bile Bilic'e kırgınım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kemal

Atınç = 6

Ersan = 5

Töre = 12

Ba = 14

Pedro = 5

-------------------+

42 m euro

konusulan rakam bunlar , 120 milyon lira yapar

bunu sağlasın yönetim ben tüm sözlerimi geri alıp bir taraftar olarak tebrik etmeye Akatlara giderim .   

Çevrimdışı Kemal

aynı tip 2 oyuncu degil

Şener hücuma katılıp topla çıkıyor , serdar yarı sahayı geçince günaha girmiş gibi çakılıyor gözleri hemen töreyi arıyor benden top çıksın diye , bence sadece Türk olmak aynı klasmana sokmaz oyuncuları yandaş medya :)

Çevrimdışı Çağrı

Atınç = 6

Ersan = 5

Töre = 12

Ba = 14

Pedro = 5

-------------------+

42 m euro

konusulan rakam bunlar , 120 milyon lira yapar

bunu sağlasın yönetim ben tüm sözlerimi geri alıp bir taraftar olarak tebrik etmeye Akatlara giderim .   

Geldiklerinden beri 34 milyon euro harcadılar transfere.

Transferden Maddi olarak zarara uğramamış oluruz ancak boşalan 5 pozisyonumuz ve giden 3 yılımız olur abi.

Beklenti o kadar düştü ki Demirören'den sonra sen de haklısın tebrik konusunda  :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

http://www.acunn.com/video/mac-ozetleri/galatasaray2-besiktas0/407661

Abi sıçrama önemli değil hava toplarına hakim mi değil mi önemli olan bu adamlara havadan top vermiyor sen zıplamıyor diyorsun hava toplarını alıyorsa zıplamasına gerek yok ama falcaonun attığı golde cenk gibi zıplasa bile top verecekse çöp olurdu.

Çevrimdışı Kemal

Söyleyecek bir şey yok valla sen herşeyi söylemişsin. Kerim Frei, Atınç, Günay Güvenç, Cenk Tosun gibi çocuklara daha fazla şans verilmeliydi. Hem oyun tecrübeleri hem de fiyatları artardı. Ama biz hep en son tercih olarak düşündük bu çocukları. Sadece bu yüzden bile Bilic'e kırgınım.

2.devrede ki  Fenerbahçe maçını sırf bu yüzden verdik , Allah 1. de acıdı Emenike atamadı , hatadan ders çıkarmadı Bilic inatla dk 92 de alın burdan yakın dediler .

Çevrimdışı Çağrı

İngiltere'de Championship'in değeri 600 milyon euro.

Fark çok fena açılıyor yakında adamların 4. ligi bizim 2. ligimizden daha profesyonel yapıya bürünecek.

İyiden iyiye yuvarlanıyoruz aşağı doğru.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ayayhan

Şener hücuma katılıp topla çıkıyor , serdar yarı sahayı geçince günaha girmiş gibi çakılıyor gözleri hemen töreyi arıyor benden top çıksın diye , bence sadece Türk olmak aynı klasmana sokmaz oyuncuları yandaş medya :)

şener 10 asit 3 gol attı diyosun yani ::)

size şeneri öyle gösteren bursanın oyun sitili
neden adamlar 5. oldu peki yediği saçma gollerden olay sadece saldırıyoruz la olmuyor
sonra adını unutugum gürcü takımına elenirsin