2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12912748 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

yarın @Çağrı sizi görmesin  :evillol: :evillol:
stadyum başlığında paylaşın oğlum  :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Mentionlarsan görür tabi a.... :akuma: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı sosyalkartal

Bunda anlaşalım :money:

hayatta anlaşmam bu kadar rezalet bir marş görmedim  :kop: :kop:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bana baaaak. :bandit: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Anıl

Ben de :iblush: :iblush:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Neyse hadi Allah kabul etsin :D

Çevrimiçi Necmi

@Necmi alınanları kopyala yapıştır yaptım abartmadım bir şeyi :D

Demirören'in bu adamları aldığını düşünmüyorsundur herhalde bu Sinan Engin Altınsay işi oyunculardan belli zaten  :D
yok be kardeşim Altınsay hiçde aktif bir yönetici değildi işte maçlardan sonra çıkar demeç verirdi. bunu o yılları hatırlayanlar daha iyi bilgilendirme yapar
malesef demirören sinan ekürüsü vardı zaten bilgiliyi indirenda bunlardır bu ikisinin arasına kimse giremezdi.Aslında futbol sihirbazı Luce vardı yüzüncü yılımızda
gunti zago onun eseridir sergenin gelmesini isteyen odur ahmet yıldırımı gs den aldık yanılmıyorsam ve bu işin altındada luce vardı
yüzüncü yıl kadromuzda olan oyuncuların çoğunda luce imzası vardır.
ben abarttın demedimki orda abarttığın kısım üstte not olarak duruyor Altınsayın aldığı oyuncular diye :D
bende diyordumki o zaman yönetimin çırak üyesiydi pek öyle gidip oyuncu alalım diyip aldıracak gücü olan biri değildi.
zaten sinan ve Demirörenin olduğu yerde söz sahibi olabileceğini düşünebiliyormusun :D
Sinan ne der yüzüncü yılında Beşiktaşı ben şampiyon yaptım
hiç bu güne kadar kimse çıktımı hayır sen yapmadın diyen :D

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Buna kimse hayir diyemez

[ Son Düzenleme: 25 Haziran 2015, 00:00:51 MURAT ]
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı sosyalkartal

Buna kimse hayir diyemez

çok fazla bilindik bir şey olmamalı  :alala:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı GÖRKEM

Şimdi size en iyi ve en kötü senaryoyu yazayım.

En İyi Senaryo

Atınç, Ersan ve Ba satılır 25 milyon euro para girişi olur.

Konoplanka bizi seçer. 25 milyon euro forvet, stoper ve sağ bekin kralını alır yıkar geçeriz bu sezonu.

Önerilerim Stopere Dede veya Samba Sağ Beke Mayke Forvete Mbokani olur bu senaryoda. Efsane kadro olur.

En Kötü Senaryo

Atınç ve Ersan gider Ba kalır.

10 milyon euroya iyi bir stoper ve ortalama bir sağ bek alınır.

Samba ve Isla gibi.

iki senaryo da cok iyimser gibi.

bir de ben yazayim. yalniz basta söyleyim ki iki senaryo arasinda cok büyük fark var.  :)

En İyi Senaryo

Atinc, Ersan, Ba, Pedro satilir. 30 Milyon Euro'ya yakin para eder.

Konoplyanka, Cisse, Samba, Britos, Neto, ve Rajtoral'dan iyi bir Sag Bek. bunlar Transfer edilir.

En Kötü Senaryo

kimse satilmaz.

Sag Beke Rajtoral. Stopere Serdar Aziz alinir ve Transfer kapatilir.

[ Son Düzenleme: 24 Haziran 2015, 03:49:09 GÖRKEM ]

Çevrimdışı Baba1903

iki senaryo da cok iyimser gibi.

bir de ben yazayim. yalniz basta söyleyim ki iki senaryo arasinda cok büyük fark var.  :)

En İyi Senaryo

Atinc, Ersan, Ba, Pedro satilir. 30 Milyon Euro'ya yakin para eder.

Konoplyanka, Cisse, Samba, Britos, Neto, ve Rajtoral'dan iyi bir Sag Bek. bunlar Transfer edilir.

En Kötü Senaryo

kimse satilmaz.

Sag Beke Rajtoral. Stopere Serdar Aziz alinir ve Transfer kapatilir.
Abi neden herkes Rajtorale karşı ben anlamıyorum.Bilmediğimiz oyuncu kötu mu oluyo Brugge'den kimseyi bilmiyoduk adamlar bizi paramparça ettiler.Rajtoral gelsin bize efsane olur 35 yaşındaki Cicinho oynuyosa Rajtoral kesnilikle oynar
[ Son Düzenleme: 24 Haziran 2015, 03:59:19 Baba1903 ]

Çevrimdışı Kadir G.

Abi neden herkes Rajtoral2e karşı ben anlamıyorum.Bilmediğimiz oyuncu kötu mu oluyo Brugge'den kimseyi bilmiyoduk adamlar bizi paramparça ettiler.Rajtoral gelsin bize efsane olur 35 yaşındaki Cicinho oynuyosa Rajtoral kesnilikle oynar

Kardeşim o adamın nesi efsane olacak söyler misin? Plzenin sıradan oyuncusu Beşiktaşta uçacak mı? Aynı ayarda değiliz.

Cicinho demişsin onun kalitesi belli oynadığı takımlar belli ligdeki performansı belli.

Bir kadro yapıyorsunuz arkada rajtoral önde dzeko. Arka taraf tofaş ön bugatti durumuna geliyor. Söylüyorum ikisini de almayız. Biri vasat diğeri imkansız.

Çevrimdışı Aykutt

Bu nasıl kaleci ya.

Bedava he bir de bonservissiz.
Harbi tam maç konsantre bir kaleciyse kesinlikle almalıyız.

Çevrimiçi Necmi

:upto: :upto: :upto:
eminmisin stadyum başlığında çağrı yok yanlız
bende sadece fırça ve mesaj silmekle yetinmem :bandit:
en az onar gün izleyici biletlerini alırlar mükafat olarak

Çevrimdışı Baba1903

Kardeşim o adamın nesi efsane olacak söyler misin? Plzenin sıradan oyuncusu Beşiktaşta uçacak mı? Aynı ayarda değiliz.

Cicinho demişsin onun kalitesi belli oynadığı takımlar belli ligdeki performansı belli.

Bir kadro yapıyorsunuz arkada rajtoral önde dzeko. Arka taraf tofaş ön bugatti durumuna geliyor. Söylüyorum ikisini de almayız. Biri vasat diğeri imkansız.
Abi efsane lafı biraz fazla oldu ama bu adam benim beklediğim tüm özellikleri karşılıyor.Bende isterim İsla gelsin ama gelmeyeceğini biliyoruz alabilceklerimiz arasında Nyom ve Glen'den önde tutuyorum ben ve içimde acayip bi sempati var bu adama :D

Çevrimdışı Sedat C

Günaydın arkadaşlar

Bugün bir anlaşma, bir sürpriz çıkar mı dersiniz?  :money:

Çevrimdışı Ozan E.

Güzel çalışma hocam ellerine sağlık :ok:
Teşekkür ederim, sağolun :)

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Önce Kendi taraftarımız engel olmamalı kulube. Açın bakın diğer taraftar forumlarına, yok bu çin transferlerinde birşey varmış, fifa devreye girebilirmiş, uefa soruşturmalıymış falan. Kardeşim antuda falan düşünmezler bunu, şeytanın aklına gelmez, siz adamları resmen hedef ediyorsunuz ya, ayıp be. Bir akıllı sizsiniz he bir siz düşünüyorsunuz, bizler salağız hiç birşey bilmeyiz düşünmeyiz. Süper zekiler edalarındalar bir de.

@çağrı sanırım sarper hoca yeni doktorumuz olmuş.hayırlı olsun.öçb ameliyatımı kendisi yapmıştı.hem dr hem insan olarak çok iyi biri şu andada milli takımın dr.u
ikinci olarakta güray varol gsye gidiyormuş.şike saçayağını tamamladılar galiba.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Bende şunu merak ediyorum Altınsay bunca övgüyü hak edecek ne yapmış Beşiktaşa
Benim gördüğüm Altınsay hiç bir sorumluluk altına girmeyen kendine güveni olmayan
mütevazi bir kişilik hakaret anlamında söylemiyorum hırsı yok Beşiktaşın zor döneminde
bırakıp gitmeyecek ben küstüm oynamıyorum demeyecekti demekki bazı ilkeleri Beşiktaşın
önüne geçiyor. Bırakın artık bu huyu bir tek altınsaymı var futbolu bilen adam gitti işte
kendi isteğiyle hayatta bir şeyi öğrenmedinizmi gidene dur denmez. Durdurduğununda artık sana faydası olmaz
futbolu iyi biliyormuş tamam inkarmı edelim biliyor ama ne zaman bu bilgisini Beşiktaş için kullanmış
altınsay ben bidiğim bileli var ama ben görmedim ne yaptı denince oğuzhan deniyor tamam iyi bir yetenek ama geleceği ışıl ışıl
olsaydı bu kadar kolay bir şekilde ingilizlerden alabilirmiydik aldık işte atsan atılmıyor satsan satılmıyor
herkes kadro yapıyor ama kimse 11 e yazmıyor demekki o kadarda yetenek avcısı değilmiş
ben söyleyeyim şu an futbolun başında o olsaydı burda küfür yiyordu. Ben Altınsayın Beşiktaşa bir katkısını bu
güne kadar görmedim geriside beni ilgilendirmiyor bu yaşa gelmiş ve futboluda iyi bilen bir Beşiktaşlının
bu güne kadar Beşiktaşa çokca katkısı olmalıydı ama olmadıysa kafamıda yormam belliki adam istemiyor işte
zorlamı getireceksiniz.

:claps:

@Necmi abi Altınsay bir anda parlatıldı, 2-3 haber yapıldı kimse tanımıyor etmiyor ne faydası dokundu bu kadar bilen yok bir anda kilit adammış gibi görünüyor. 4 senedir konuşuluyor da ne yaptı bu kadar konuşuluyor içi kof ve sadece ismin ön planda olduğu yorumlar. Bırakıp giden bir adamın arkasından ve Beşiktaş'a ne verdiği meçhul bir insan için bu kadar ağıt yakılmasını doğru bulmuyorum. Şu ana kadar gelmiş geçmiş yöneticilerin büyük çoğunluğu en az onun kadar fayda sağlamıştır Beşiktaş'a. Ama hiçbiri konuşulmuyor. 1-2 iyi işi olmuş olabilir devede kulak ve bu kadar konuşmayı hakedecek bir şey değil.
[ Son Düzenleme: 24 Haziran 2015, 10:03:49 Tuncay Heliya Sîa ]

Çevrimdışı kaanzor

Malesef Beşiktaş ta efsane olmak çok kolaylaştı ne kazık atarsan at ne hainlik yaparsan yap ayrılırken

Beşiktaşı asla unutmayacağım, Türkiyede başka takımda oynamam

Başka takımda oynıyacağıma futbolu bırakırım vb. gibi laflar

Yada basında kendini övdürecek birkaç paralı asker bulman yetiyor.

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı kaanzor

Yahu gerçekten anlamıyorum fb nin 130 m euro civarı bir harcama yapacağı söyleniyor transfer ve oyuncu giderleri için UEFA denen kurum neden müdahale etmiyor fb o kadar karmı etmiş geçen dönem şu sınır konusunu bir anlayamadım  :alala:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimiçi Necmi

Yahu gerçekten anlamıyorum fb nin 130 m euro civarı bir harcama yapacağı söyleniyor transfer ve oyuncu giderleri için UEFA denen kurum neden müdahale etmiyor fb o kadar karmı etmiş geçen dönem şu sınır konusunu bir anlayamadım  :alala:
inanmayın kardeşim algıyla oynuyorlar 130 M € ları olsa borçlarını öderler. ama yok borç yaparak harcayacaklarsa harcasınlar.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Normalde fb senede 2-3 yabancıya parayı dökerdi, 2 yıl avrupadan men edildiler ordan harcamadıkları para içlerine dert olmuş 3 senelik transferi 1 seneye sıkıştırdılar. :)

Bana komik gelen adamlar her sezon sonunda bela okuyarak aziz git artıık diye sezonu kapatıyor transfer döneminden sonra bunlardan hiç eser kalmıyor :)