2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12913184 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı okansosa

Ersan kesin gitti mi ?
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı talha

Atınç'ta giderse 3 stoper alınması gerekecek böyle birşey olacağını düşünüyor musunuz :kop: :kop:

Adam gitmek isterse eline ayağına kelepçe mi vuracaz.  :D
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Adam gitmek isterse eline ayağına kelepçe mi vuracaz.  :D
Atınç gitmek isterse tutamazsın tabi şahsen ben de geleceği açısından gitmesini isterim :icool:

Atınç'ta giderse o zaman Pedro'yu tutarlar bir şekilde :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kadir G.

Atınç gitmek isterse tutamazsın tabi şahsen ben de geleceği açısından gitmesini isterim :icool:

Atınç'ta giderse o zaman Pedro'yu tutarlar bir şekilde :D

Onu da satıp 4 tane alalım. :D

Çevrimdışı Tolga

Onu da satıp 4 tane alalım. :D
Yönetim 2 tane stoper alsın öpüp başınıza koyun :D

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hayırlı olsun :claps: Seviyorum bu adamı :ok:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı sosyalkartal

uefa ersanı 5 mil euroya nasıl satarsınız heralde beni yanıltmaya çalışıonuz diye araştırma yapıomuş  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Renton

uefa ersanı 5 mil euroya nasıl satarsınız heralde beni yanıltmaya çalışıonuz diye araştırma yapıomuş 
Satmadik daha arkadas ne oluyor ya
See you in another life,brother.

Çevrimdışı o2bucak

Atınç konusunda şunu hatırlatayım sanırım 2012 de Samet Aybaba varken  Atınca Teklif geliyor  avrupadan orta halli bir kuküpten beşiktaş satıyor ama atınç sözleşme imzalamıyor Beşiktaştan ayrılmak istemiyorum diyor o yüzden kadro dışı bırakılıyor ve 1 sene boyunca antrenmanlara bile çıkartılmıyor atınç kendi çalışıp sonraki sene takımda yerini alıyor.

bulursam haberin linkinide paylaşırım.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

uefa ersanı 5 mil euroya nasıl satarsınız heralde beni yanıltmaya çalışıonuz diye araştırma yapıomuş  :lol:
:evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı talha

Atınç konusunda şunu hatırlatayım sanırım 2012 de Samet Aybaba varken  Atınca Teklif geliyor  avrupadan orta halli bir kuküpten beşiktaş satıyor ama atınç sözleşme imzalamıyor Beşiktaştan ayrılmak istemiyorum diyor o yüzden kadro dışı bırakılıyor ve 1 sene boyunca antrenmanlara bile çıkartılmıyor atınç kendi çalışıp sonraki sene takımda yerini alıyor.

bulursam haberin linkinide paylaşırım.

Adamı Samet hoca istemiyor o yüzden kiralıyoruz orda da pek oynatmıyorlar. Çocuk iyi çalışarak bir şekilde geri dönüyor takıma.  :busted_cop:

Şimdi burada şöyle birşey var. Ya biz Türk milleti olarak iyi topçudan anlamıyoruz ya da Almanya nedense kendilerinde uzun adam yok diye Atınç bulunmaz hint kumaşı.  :)

Çevrimdışı Karabay

hocam hızla irtifa kaybediyorsun :)

Çevrimdışı sosyalkartal

hocam hızla irtifa kaybediyorsun :)
yoo bugün bir giden olcak demiştim sadece kap konusunda yanıldım gelen olmadı diyebilirsin daha gece uzun  :tabe:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı talha

http://www.transfermarkt.com.tr/jeison-murillo/profil/spieler/131102

Hani derler ya bizim takıma kim gider diye. Biçilmiş kaftan adam. Tam bizim takımın adamı. Sert hafif hızlı ve kesinlikle konsentrasyonunu kaybetmiyor. Brezilya maçında Carlos Sanchez ile resmen gladyatöre döndü adamlar. :evillol:

Çevrimdışı JoseDemba

Serdar Sarıdağ Başkan büyük bir isimle uğraşıyor gelirse Türkiye sallanır dedi Hakan Gündoğar da söylemişti kim olaki
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı muhalefet

Serdar Sarıdağ Başkan büyük bir isimle uğraşıyor gelirse Türkiye sallanır dedi Hakan Gündoğar da söylemişti kim olaki

Ertan Göksü'nun en iyi oyuncusu kimse odur.

http://www.transfermarkt.com.tr/s-amp-e-management/beraterfirma/berater/1373

Çevrimdışı Çağatay

Biz asıl pektemegi filan satarsak o zaman inceleme yaparlar heralde bu adami bu halde nasil satarsiniz diye :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı JoseDemba

Ertan Göksü'nun en iyi oyuncusu kimse odur.

http://www.transfermarkt.com.tr/s-amp-e-management/beraterfirma/berater/1373
Demba Bayla Sosadamı Ertan Göksunundu her işi dalgaya almayın
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı talha

Çin'e iteleyebiliriz Pektemek'i de. Şimdi nasıl olacak demeyin. Çin'de Mustafa gibi adamlar çok iyi iş yapabilirler çünkü defans konusunda bizden çok daha gevşekler.  :lol:,

Çinli abiyi çağırın buraya ben ikna edeyim Mustafa'nın gidişi için. :icool: :icool:

Çevrimdışı Hicks

Edin Dzeko
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı sosyalkartal

dzeko değil bilinen bir isim mario balotelli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Demba Bayla Sosadamı Ertan Göksunundu her işi dalgaya almayın

:claps: :claps:

Çevrimdışı atalay