2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12912422 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Konu hayırlı yerlere gitmiyor. :D

Çevrimiçi Samet Ç

Şimdi onu yazacaktım :D Ne kızlar var ya o derece güzel değil :)
:tabe: Rosie Mac derim başka bir şey demem.   :evillol:

Çevrimdışı atalay

Konuya kilit vuralım; yoksa gençler rahat durmayacak.  :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

:tabe: Rosie Mac derim başka bir şey demem.   :evillol:
allah kadını yarattı Scarlett johansson  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

Heh benim kafadan biri çıktı. :D

Çevrimiçi Necmi

Altınsay'ın aldığı isimler 2001

Ilhan Mansiz

Erman Güracar

Tümer Metin

Zoubaier Baya

Ronaldo Guiaro

Thomas Myhre

Ahmet Yildirim

Mattias Asper

Arild Stavrum

Marinho   

Mehmet Aksu   

Ali Cansun Begecarslan   

Basın sözcülüğü yaparkenmi almış bu isimleri :nerd:
o zaman hatırlıyorum ilhan mansızı almaya uğraşıyorduk Tümeride yanına eşantiyon verdiler
birde ilhan harici her oyuncuyada alındığı için tepki vardı birtek ilhandan başka Tümerden katkı aldık
bilgili kadrosunda futbol şubeyle Demirören ilgileniyordu ve bildiğim kadarıyla sinan vardı ve o kadroda sinanın büyük emeği var
o zamanlar altınsayın adınıda pek duymuyorduk işte maç sonları çıkıp demeç falan verirdi :D
abartmayalım lütfen

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Demba umredeymiş.Bu adam Çin'e hayatta gitmez.Adamlar müslüman Türklere işkence ediyor,köpek yiyor..
WBA'nın 10 milyon pound teklifi doğruysa oraya yoğunlaşmak lazım.

Çevrimdışı Fatih Berker

Sahur zamanı yapmayın beyler aman.

Çevrimiçi Samet Ç

listenin ikinci sırasında  :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Lig Tv'de sezonun gollerini izliyorum Ersan'ın akıl almaz hataları var bu adamın kesinlikle gitmesi gerekiyor.
biraz daha gayret ederseniz zaten çinlilerde almaktan vaz geçecek :D

Çevrimdışı Çağrı

Basın sözcülüğü yaparkenmi almış bu isimleri :nerd:
o zaman hatırlıyorum ilhan mansızı almaya uğraşıyorduk Tümeride yanına eşantiyon verdiler
birde ilhan harici her oyuncuyada alındığı için tepki vardı birtek ilhandan başka Tümerden katkı aldık
bilgili kadrosunda futbol şubeyle Demirören ilgileniyordu ve bildiğim kadarıyla sinan vardı ve o kadroda sinanın büyük emeği var
o zamanlar altınsayın adınıda pek duymuyorduk işte maç sonları çıkıp demeç falan verirdi :D
abartmayalım lütfen

@Necmi alınanları kopyala yapıştır yaptım abartmadım bir şeyi :D

Demirören'in bu adamları aldığını düşünmüyorsundur herhalde bu Sinan Engin Altınsay işi oyunculardan belli zaten  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Gençler ne yemeği kaldı ne kadını illa uyaralım mı  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Gençler ne yemeği kaldı ne kadını illa uyaralım mı  :D
ben gidiyorum sahura afiyet olsun beyler :D
gece buraları daha bir tatlı oluyor yaaa  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

Stopere acaba hiç Ranocchia düşünüldü mü ?

Çevrimdışı TØLGA

Stopere acaba hiç Ranocchia düşünüldü mü ?
teee transferin en başında adı geçmişti sonra ses seda çıkmadı  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı JoseDemba

Yarın Demba Ba kararını verecek diyolar İnşallah kabul eder bizde transferde samut adımlar atarız Konopla başlayalım  :bandit:
Edit: (Hay Konopuna dediğinizi duyar gibiyim)
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Çağrı

Khune scout raporlarında birebirlerde etkisiz denmiş zayıf ayağının üstünde kaldığı için kolay geçiliyormuş.

Bir de hava hakimiyeti vasat yazılmış.

En etkili yönleri top kontrolü, kaleci vuruşları.

Dünya çapında tanınır özellikleri topu oyuna sokma hem elle hem ayakla, çıkışları ve refleksleri.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Arkadaslar bir de genel olarak bir karamsarlik havasi hakim bu ölü toprağını ustumuzden atmalıyız.

Tamam 5 oyuncuya ihtiyacımız var, bu zamana kadar tosic haric transfer yapmamak ortami geriyor bir de ustine Orman-Anc krizi eklenince tuzu biberi oldu ama biraz daha sakin olmakta yarar var.

Bekleyip görelim nasil bir düzen olacak.ben ihtiyac olan bolgelere transfer yapilacagini düşünüyorum. Ersan i da sattik sayilir ordan gelecek 5 milyonla zaten 2 oyuncu aliriz.

Rüzgar twitterdan bir isim ortaya atti diye sanki transfer gerceklesmis gibi ona buna sallayanlar oldu ,boyle seylere hic gerek yok.
Belli bir yapilanma,bir kadro mühendisliği olacaktir.
Daha 2 ay var transfer doneminin bitmesine,fener gibi yuksek bonservis bedelleri odeyip dunya capinda oyuncular alamayacaz bunun bilincinde olalim.bizim zaten oturmus bir kadromuz var,eksik bolgelere iyi oyuncular aldik mi basarili olabilecegimizi dusunuyorum sonucta yildiz demek hersey demek degildir.transfer doneminin sonunda memnun olacagimiza inaniyorum..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Khune scout raporlarında birebirlerde etkisiz denmiş zayıf ayağının üstünde kaldığı için kolay geçiliyormuş.

Bir de hava hakimiyeti vasat yazılmış.

En etkili yönleri top kontrolü, kaleci vuruşları.

Dünya çapında tanınır özellikleri topu oyuna sokma hem elle hem ayakla, çıkışları ve refleksleri.

Aldıkları tolgada ise hiç biri vasat bile değil. Ne oyuna sokabilir topu, ne oyunu okuyabilir, ne birebirde etkili.

Sadece şu topu oyuna sokuşu için bile isterim ben bu adamı. Tam şenol hocalık, 3 pasla rakip kaleye inersin.

Çevrimdışı Tolga

İlhan'la Tümer'i Sinan Engin, aldırdı diye hatırlıyorum :icool:

Hatta İlhan'ı Gs alıyordu da devreye biz girip işi bitirmiştik :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Aldıkları tolgada ise hiç biri vasat bile değil. Ne oyuna sokabilir topu, ne oyunu okuyabilir, ne birebirde etkili.

Sadece şu topu oyuna sokuşu için bile isterim ben bu adamı. Tam şenol hocalık, 3 pasla rakip kaleye inersin.

Ben aslında en çok oyun görüşüne hayran kaldım.

Olayı sadece topu iyi oyuna sokmak değil 2 saniye içinde boşluğu görüyor ve atıyor geometrisi harika kalecinin.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

İlhan'la Tümer'i Sinan Engin, aldırdı diye hatırlıyorum :icool:

Hatta İlhan'ı Gs alıyordu da devreye biz girip işi bitirmiştik :D
<---  İLHAN MANSIZ BEE :D

Çevrimdışı Deniz

Ersan satilirsa artik bonservisli oyuncu bakabilecez gonul rahatligi ile :)

2 stoper transferi kesin olacak.biri britos gibi duruyor..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

<---  İLHAN MANSIZ BEE :D
Ne topçuydu be G.Kore'den adamı izlemek için maçlarımıza geliyorlardı :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Fener naniye 6 milyon € bonservis +3.75 m€ oyuncuya odemeyi kabul etmis.anlasma gelecek hafta diyorlar