2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12914810 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Dediklerine kısmen katılıyorum. Şöyleki;

Şunda çok haklısın:
Altınsay çok pasif kalıyor. En ufak zorlukta kaçıp gidiyor. Kendince haklı olabilir. Fakat biraz elini taşın altına koyması gerekiyor, bunu yapmıyor. Ama şunu düşünüyorum Altınsay akıllı,entellektüel, basiretli yani vizyon sahibi biridir. Fikret Ormanla olmayacağını o zamandan görmüş ve çekilmiş olabilir. Çünkü bu yönetimle birşey olmayacağı aşikar. İtiraf edeyim ben de çok umutluydum Fikret Orman'dan. Demirören'den sonra rüya gibi gelmişti sözleri. Ama, olmadı, olmayacağını da sonradan anladım. (2012 yılı falan)

Fakat şunda sana katılmıyorum. Altınsay hata yapmış olabilir, hiç kimse kusursuz değildir.
Ama İbrahim Altınsay'ın yapacağı hatayı, Fikret Orman yada başka birinin yapacağı her hamleye tercih ederim. Çünkü onun yapacağı hamleler bu riski almaya değer. Varsın hatayı altınsay yapsın. Emin olun F.Ormanın yapacaklarından çok daha iyi olacaktır.
Bende şunu merak ediyorum Altınsay bunca övgüyü hak edecek ne yapmış Beşiktaşa
Benim gördüğüm Altınsay hiç bir sorumluluk altına girmeyen kendine güveni olmayan
mütevazi bir kişilik hakaret anlamında söylemiyorum hırsı yok Beşiktaşın zor döneminde
bırakıp gitmeyecek ben küstüm oynamıyorum demeyecekti demekki bazı ilkeleri Beşiktaşın
önüne geçiyor. Bırakın artık bu huyu bir tek altınsaymı var futbolu bilen adam gitti işte
kendi isteğiyle hayatta bir şeyi öğrenmedinizmi gidene dur denmez. Durdurduğununda artık sana faydası olmaz
futbolu iyi biliyormuş tamam inkarmı edelim biliyor ama ne zaman bu bilgisini Beşiktaş için kullanmış
altınsay ben bidiğim bileli var ama ben görmedim ne yaptı denince oğuzhan deniyor tamam iyi bir yetenek ama geleceği ışıl ışıl
olsaydı bu kadar kolay bir şekilde ingilizlerden alabilirmiydik aldık işte atsan atılmıyor satsan satılmıyor
herkes kadro yapıyor ama kimse 11 e yazmıyor demekki o kadarda yetenek avcısı değilmiş
ben söyleyeyim şu an futbolun başında o olsaydı burda küfür yiyordu. Ben Altınsayın Beşiktaşa bir katkısını bu
güne kadar görmedim geriside beni ilgilendirmiyor bu yaşa gelmiş ve futboluda iyi bilen bir Beşiktaşlının
bu güne kadar Beşiktaşa çokca katkısı olmalıydı ama olmadıysa kafamıda yormam belliki adam istemiyor işte
zorlamı getireceksiniz.

Çevrimdışı Tolga

Yahu bu adam bizim ligde bize 6-8 gol attırır sırf asist yada asist öncesi 1 pas ile. Baksanıza adama.  :lol:

Tsubasadaki kalecileri görsem böyle hadi be derdim.
:biggrinking:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Bende öyle biliyodum lakin uluslarası bi yarışmada yaptığımda jürideki bir şef Çin demişti :ok:

Aynen. Çin kökenliymiş. Japonya'ya 17.yy'da gelmiş.  :ok:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Facebook yok; olsa yazardım.

Ben sanki bunu 2010 dünya kupasında izledim diye hatırlıyorum. Aklımda bir şey kalmamış.

İzlemek lazım. Direkt 1.kaleci yapmak riskli. Fakat belkide çok daha iyidir.

Sen kısa bir metin yaz da ben paslayayım adama. Sadece ilgi var mı yok mu? ne düşünüyorlarmış. kendisi bjk ile iletişim kurmuşmu falan. kısa birşey yeter.

Berbat ingilizcemle yazarsam, balıkesirspora transfer edebilirim adamı.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Lig Tv'de sezonun gollerini izliyorum Ersan'ın akıl almaz hataları var bu adamın kesinlikle gitmesi gerekiyor.

Çevrimdışı TØLGA

Muzzi Ozcan ‏@Muzziozcan  6 dk.6 dakika önce
Besiktas ve Galatasaray sansi Cok zor ! Yevhen Konoplyanka ilgili ! Ama hersey olabilir hersey esitlik ! @salnehirman
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Bir kere on numara gece hayatı var. Zenginsen yaşanacak en güzel memlekettir be Çin. 2.5M para alacak. Ersan orada ki gece hayatına kaptırırsa kendini yemin ediyorum 10 yıl dönmez. Ersan zaten dalyan gibi çocuk.  :kop:
Ersan evli.Karısı da hayatta istemez Çin'i.Ben olsam istemem yani:D

Çevrimdışı Çağrı

Altınsay'ın aldığı isimler 2001

Ilhan Mansiz

Erman Güracar

Tümer Metin

Zoubaier Baya

Ronaldo Guiaro

Thomas Myhre

Ahmet Yildirim

Mattias Asper

Arild Stavrum

Marinho   

Mehmet Aksu   

Ali Cansun Begecarslan   
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ersan evli.Karısı da hayatta istemez Çin'i.Ben olsam istemem yani:D

Evli değil ya ayrıldı diye biliyorum :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

Muzzi Ozcan ‏@Muzziozcan  6 dk.6 dakika önce
Besiktas ve Galatasaray sansi Cok zor ! Yevhen Konoplyanka ilgili ! Ama hersey olabilir hersey esitlik ! @salnehirman
buda sapıttı 3 gün önce imzaladı diyordu  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Adam Guti'nin kaleci versiyonu çıktı be :o_o:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

Beşiktaş 2000 yılı Yönetim Kurulu

serdar bilgili yönetim kurulu başkanı

necati akçağlilar ikinci başkan

ahmet hamoğlu asbaşkan, kürek şube sorumlusu

izzet ceylan asbaşkan

yıldırım demirören asbaşkan, futbol a takımı sorumlusu

a. hüsnü güreli yönetim kurulu üyesi, genel sekreter, icra kurulu üyesi, yönetim kurulu basın sözcüsü, kürek şube sorumlusu

ibrahim altinsay pazarlama'dan sorumlu yönetim kurulu üyesi, futbol şubesi basın sözcüsü

fikret orman tesisler'den sorumlu yönetim kurulu üyesi

aziz çankiri yönetim kurulu üyesi, bjk dernekleri sorumlusu, voleybol ve hentbol şube sorumlusu

doç. dr. mete düren iletişim'den sorumlu yönetim kurulu üyesi, futbol şubesi basın sözcüsü

ali metin ertem yönetim kurulu üyesi, güreş, atletizm ve boks şube sorumlusu

hasan gocay yönetim kurulu üyesi, taraftar sorumlusu

burak kalkavan yönetim kurulu üyesi

seyfi karaca yönetim kurulu üyesi, futbol altyapı sorumlusu

berk ekşioğlu yönetim kurulu ve muhasip üye, icra kurulu üyesi, briç şubesi sorumlusu

mehmet hotiç yönetim kurulu üyesi, basketbol şubesi sorumlusu
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Savaş

Sinirim bozuldu abi izlerken o ne öyle :D
Bu herif her mac sonu en cok isabetli top yapan istatistiklerinde en tepede cikar yeminle :D

Çevrimdışı TØLGA

Ilhan Mansiz

Erman Güracar

Tümer Metin

Zoubaier Baya

Ronaldo Guiaro

Thomas Myhre

Ahmet Yildirim

Mattias Asper

Arild Stavrum

Marinho   

Mehmet Aksu   

Ali Canun Begecarslan

diğerlerini tanımıyorum bile  :icool:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı atalay

Ilhan Mansiz

Erman Güracar

Tümer Metin

Zoubaier Baya

Ronaldo Guiaro

Thomas Myhre

Ahmet Yildirim

Mattias Asper

Arild Stavrum

Marinho   

Mehmet Aksu   

Ali Cansun Begecarslan

Fena değil.

Çevrimdışı Çağrı

diğerlerini tanımıyorum bile  :icool:

Diğerleri Asper hariç benim kötü transfer o adam da kusursuz değil dediğim adamlar oluyor  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

buda sapıttı 3 gün önce imzaladı diyordu  :evillol: :evillol:
Bize gelecek :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Bu nasıl kaleci ya.

Bedava he bir de bonservissiz.
birde yediklerine bakmak lazım
yanlız ne pas atıyor öyle cordobadan iyi bütün pasları böyleyse

Evli değil ya ayrıldı diye biliyorum :alala:
Evli diye biliyordum Tuğba Melis Türkle nişanlıyken terk etmiş kızı.Kesinlikle yolllansın böyle hatunu terk edenden hayır gelmez:D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ohaaaa. Adam eliyle orta sahaya pas attı :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Evli diye biliyordum Tuğba Melis Türkle nişanlıyken terk etmiş kızı.Kesinlikle yolllansın böyle hatunu terk edenden hayır gelmez:D

Ağzımdaki tükrüğü püskürttüm :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimiçi Samet Ç

:kop: :kop: :kop:

Bu arada vazgeçilmeyecek kadar güzel değil  :D

Çevrimdışı Çağrı

Bu nasıl kaleci ya.

Bedava he bir de bonservissiz.

Arada kaynamış görmemişim ben.

Ben 2 yıl önce izledim bu adamı 6-7 maç gerçekten iyi kalecidir yalnız yediği zaman da tam yumurtlar çok acayip goller de yer.

Khune'yi Gençlerbirliği almak istemişti 2 milyon euro istemişlerdi o zaman vazgeçmişti Cavcav.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Bu kız 2011 Türkiye güzeli mi olmuş. Tamam, güzel kız ama...  :evillol:

Çevrimdışı Anıl

:kop: :kop: :kop:

Bu arada vazgeçilmeyecek kadar güzel değil  :D
Şimdi onu yazacaktım :D Ne kızlar var ya o derece güzel değil :)