2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12915494 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Sana iyi yolculuklar :D

Gecenin sonunda yumurtalıkların kahvaltıda önüne gelebilir ama dikkat et  :evillol:

Abartıyorsun.

Drogba'ya sormak lazım.  :evillol:

Bu arada para mı alayım.  :eyes

Çevrimdışı Tolga

Sizde Çin'i iyice 3. sınıf ülke yaptınız :D

Futbol açısından verimsiz geçer belki ama Çin öyle sıradan bir ülke de değil yani şahsen ben gitmek isterdim :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Futbol açısından verimsiz geçer belki ama Çin öyle sıradan bir ülke de değil yani şahsen ben gitmek isterdim :icool:

Hiç. Mis gibi doğu kültürü. Şimdi burayı seyyah blogu yapmayalım ama ben araştırdım. Gidin Çine.  :)

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Sinirim bozuldu abi izlerken o ne öyle :D

Tam şenol hocanın adamı aslında. Tek pasla töreyi, sol açığı pozisyona sokar.  :lol: :lol:

Karakter olarak da etkili bir isim, savunmaya bağırması hareketler falan bir de kaptanmış sanıyorum.

Çevrimdışı talha

Bir kere on numara gece hayatı var. Zenginsen yaşanacak en güzel memlekettir be Çin. 2.5M para alacak. Ersan orada ki gece hayatına kaptırırsa kendini yemin ediyorum 10 yıl dönmez. Ersan zaten dalyan gibi çocuk.  :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Hiç. Mis gibi doğu kültürü. Şimdi burayı seyyah blogu yapmayalım ama ben araştırdım. Gidin Çine.  :)
Kültürü ve tarihi bile yeter :D

Çevrimiçi Samet Ç

Çin'e gitmek isterim değişik bir ülke. Hemde fazlasıyla değişik bir ülke  :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

düşünsene bir arkadaşın oluyor orda ben karıştırırdım hepsi çekik  :biggrinking: :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

düşünsene bir arkadaşın oluyor orda ben karıştırırdım hepsi çekik  :biggrinking: :biggrinking:
Tanırsın tanırsın :evillol:

Beyler size cordobadan daha iyi top tekniği olan, kedi gibi adam gösteriyoruz, hala çin goygoyundasınız ya. Bırakın gidecek adamlar düşünsün siz bakın pastırmanıza böreğinize.  :evillol:

Çevrimdışı atalay

http://www.celebialper.com/ulkeler/cin/cin-seyahati.html  :icool:

İyi seyyahtır.

Çevrimdışı Ergin1903

Ersan gidecek arkadaslar merak etmeyin. Biz kimleri alacagiz o önemli. Hala bir gelisme yok. Ben en azindan bu hafta bir transfer aciklanir ümidindeyim.

Çevrimdışı TØLGA

gitçek başka ülkemi bulamadınız arkadaş yaa  :evillol: :evillol:
hollanda , rusya varken gitmem oralara  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

Arkadaşlar bu arada bir uyarı yapacağım.

Geriye dönük okudum mesajları eleştirmek ile ölçüyü kaçırmak farklı şeyler.

Hiçbir argümana dayandırmadan vizyonsuzlar, şunlar bunlar diye eleştirmek eleştiriye değil değersizleştirmeye giriyor.

Ayrıca birbrinizi sınıflara sokmaya çalıştığınız mesajlar var. Koruma artık yönetimi, savunma artık vs gibi. Kimse burada kimseyi bir şeye zorlamıyor zorlamamalı.

Herkes seviyeyi düşürmeden eleştirisini bir argümana dayandırarak yapsın.

Son olarak yapılmayan ve söylenmeyen şeyleri söylenmiş gibi gösterim burayı haber1903 ortamına sokmaya çalışanlar var. Gerekli uyarılar yapılıyor.

Olmamış şeyi olmuş gibi göstermek iftiraya gider. Bazılarınız için önemli olmasa da böyle bir şeye asla müsade etmeyeceğimiz için moderasyona alınacak bunu yapanlar bundan sonra.

Kalabalıklaşıyoruz bu güzel ama her kalabalıklaşan yer gibi burada da başta adaptasyon sorunu olacaktır lütfen herkes empati ile yaklaşsın birbirine.

Hepinize iyi geceler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Beyler size cordobadan daha iyi top tekniği olan, kedi gibi adam gösteriyoruz, hala çin goygoyundasınız ya. Bırakın gidecek adamlar düşünsün siz bakın pastırmanıza böreğinize.  :evillol:

Ayakları iyi, topu oyuna iyi sokuyor da. 90 dakika canlı izlemek lazım.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ayrıca Çin mutfağıda güzeldir aşçıyım ordan biliyorum. Gyoza :super: :super:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Ayakları iyi, topu oyuna iyi sokuyor da. 90 dakika canlı izlemek lazım.

Daha önce anılmış bizimle ismi ama yabancı kısıtlamasından dolayı tolga zengine yönelmişiz.

Şimdi tam zamanı aslında.

https://www.facebook.com/pages/Ohne-Berater/676133375763587

İngilizcesi yeterli olan arkadaş şu vatandaşa ulaşabilirse, ilgi varmı yokmu, kendisi beşiktaşa önermiş mi önermemiş mi öğrenebilir aslında. Temsilcisiymiş.

Çevrimdışı atalay

Ayrıca Çin mutfağıda güzeldir aşçıyım ordan biliyorum. Gyoza :super: :super:

Gyoza. Bir yemek firmasına Site tasarımı yaparken keşfettim: muazzam.  :super:

Ama Gyoza Japon mutfağı değil miydi?

Sahur vakti yaklaşınca gyoza myoza tabi konu.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gyoza. Bir yemek firmasına Site tasarımı yaparken keşfettim: muazzam.  :super:

Ama Gyoza Japon mutfağı değil miydi?

Bende öyle biliyodum lakin uluslarası bi yarışmada yaptığımda jürideki bir şef Çin demişti :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

İstatistiklerine baktım bayağı iyi bence. 199 maçta 140 yemiş 96 maçta kalesini gole kapamış. Ayakları bayağı sağlam. Hava toplarında ki durumu nedir belirsiz bence.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Tolga

İstatistiklerine baktım bayağı iyi bence. 199 maçta 140 yemiş 96 maçta kalesini gole kapamış. Ayakları bayağı sağlam. Hava toplarında ki durumu nedir belirsiz bence.
90 dakika izlemek lazım yan ve hava toplarındaki durumunu görmek için onun haricinde ayakları gerçekten iyi ama :)

90 dakika izlemek lazım yan ve hava toplarındaki durumunu görmek için onun haricinde ayakları gerçekten iyi ama :)

Yahu bu adam bizim ligde bize 6-8 gol attırır sırf asist yada asist öncesi 1 pas ile. Baksanıza adama.  :lol:

Tsubasadaki kalecileri görsem böyle hadi be derdim.

Çevrimdışı atalay

Daha önce anılmış bizimle ismi ama yabancı kısıtlamasından dolayı tolga zengine yönelmişiz.

Şimdi tam zamanı aslında.

https://www.facebook.com/pages/Ohne-Berater/676133375763587

İngilizcesi yeterli olan arkadaş şu vatandaşa ulaşabilirse, ilgi varmı yokmu, kendisi beşiktaşa önermiş mi önermemiş mi öğrenebilir aslında. Temsilcisiymiş.

Facebook yok; olsa yazardım.

Ben sanki bunu 2010 dünya kupasında izledim diye hatırlıyorum. Aklımda bir şey kalmamış.

İzlemek lazım. Direkt 1.kaleci yapmak riskli. Fakat belkide çok daha iyidir.