2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12931944 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Böyle bir şey olabilir mi ya? Şimdi Mete Vardar Futbol Şubesi Sorumlusuydu, Ahmet Nur Çebi, yurt içi ilişkilerden sorumluydu, Erdal Torunoğulları da yurt dışı ilişkilerden sorumluydu. 3 tane yöneticinin hakkıyla karşılayamadığı bir iş yükünü zaten işi teknik direktörlük olan bir personel yapabilir mi? Mantık bu kadar basit... Ayrıca bu adam organizasyon şemasında kime bağlı olacak? Direk başkana mı? Yani aslında başkan mı Futbol Şubesi'nden sorumlu oldu şimdi?

şenol güneşin isteğine göre transfer vs yönetim kurulunun da onayıyla yapılır, hesabını yönetim kuruluna verir, gibi bir şeyler dedi. @Hicks

Çevrimdışı Tolga

adama derler hani önemli olan olan BEŞİKTAŞ'dı diye işte geçiniz herkes kendini düşünüyo
Biz ne dersek diyelim yine F.Orman seçimi kazanır :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Böyle bir şey olabilir mi ya? Şimdi Mete Vardar Futbol Şubesi Sorumlusuydu, Ahmet Nur Çebi, yurt içi ilişkilerden sorumluydu, Erdal Torunoğulları da yurt dışı ilişkilerden sorumluydu. 3 tane yöneticinin hakkıyla karşılayamadığı bir iş yükünü zaten işi teknik direktörlük olan bir personel yapabilir mi? Mantık bu kadar basit... Ayrıca bu adam organizasyon şemasında kime bağlı olacak? Direk başkana mı? Yani aslında başkan mı Futbol Şubesi'nden sorumlu oldu şimdi?
Sözün özü herkes egosunu tatmin etti olan gariban şenol güneş e ve tabii ki Besiktasa oldu.

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

muhtemelen çıkan haberlerde futbol şubeyi dağıttı kendine bağladı diye çıkmıştı haber doğru çıktığına göre öyle  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı FARUK

bence tam da böyle oldu şenol hoca ya bıraktık diyor ama başkan bir sportif direktör getirecektir oraya
gökhan keskin değildir inş.

Çevrimdışı Kemal

Duyumcular siz yine 13.00 da TV ye bakmayı unutmayın diyorlardı ,

gerçekten KAP geldi , Fb Şeneri aldı  hahahahahaa :evillol: :icool:

Çevrimdışı Fatih Berker

Şenol Güneş tek başına yapamaz beyler yanına birini alacaktır rahat olun.

Çevrimiçi Samet Ç

:kop:

Çevrimdışı musacn1903

senol hoca bu işleri tek başına yapmayacak . Anç biz bu işi profesyonellere bırakıyoruz dedi  şenol hoca kendi ekibine bu işlere bakacak birilerini getirecek. Anç da oyle dedi bir bakıma hocamız ekibine istedigi kişiyi getirebilir dedi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Abi gayet normal öyle  futbol şubesi varken fikret orman gittim futbolcu izledim , demba da kalmak istemiyor falan..  bu kadar cok transfer işlerine girerse olacagı buydu yemin ediyorum , ben ilk kex bu kadar başı boş bırakılmış hisssediyorum kulubu.

Stat bitsin , seçim olsun  herkes güçlü adam gibi kadrolar kursun  Beşiktaş için  bişeyler yapılsın , herkes Tutturmuş bi laf BEŞİKTAŞ sahipsiz kalmaz nasıl kalmaz bildiğin sahipsiz işte Şenol hoca ne anlar transfer görüşmesi yapmaktan  o takımda eksik olan bölgeye istediği karakterde adamı  tesbit eder böyle saçmalıgın daniskası bi durum olamaz. ben herzaman pozitif düşünmüşümdür Beşiktaşla ilgili .

ilk kez bu kadar umutsuz bi sezon başlangıcı olacak Allah utandırmasın .. Bari bi Stoper bi sag bek alıp bu kararı alsalardı ..

ben  bugunden sonra transfer falanda beklemiyorum..

statta ocak ayında acılsa Kafi

hedef 2015/2016 sezonu benim için.

bütün yazdıklarımı okuyun ilk kez bu kadar karamsar bişey yazıyorum yemin ederim içim karardı.

Çevrimdışı Deniz

Aynen duyumlar efsane ya :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Necmi

Senol hoca almadi baskan aldi
sezon sonu iyi çıkarsa Şenol hoca almış olur :D

Çevrimdışı TØLGA

Biz ne dersek diyelim yine F.Orman seçimi kazanır :)
valla ahmet nur çebisiz şüpheliyim  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Sallasam daha fazla tuttururum. :lol: Komediler.

Çevrimdışı Tolga

:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bu Beşiktaş ile ilgili iki olumlu mesaj atayım diyorum gülme geliyor. Eh bugünde gördük ki gülme boşuna gelmiyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Şimdi Şenol hoca kendine yeni bir ekip kuracak falan filan derken transfer dönemi biter transfer başlığına kilit vurabilirsiniz. Sonuçta oyuncular ile pazarlık yapmaya Şenol hoca gitmeyecektir. :D

Çevrimdışı Hasan Akten

Yani ben tüm yetkilerin bir insanda toplandığı bir profesyonelleşme görmedim hayatımda.
Ben de sandım ki işi bilen yabancı bir sportif direktörle anlaştılar onu açıklayacak. Neymiş tüm yetkiler Şenol hocadaymış ama kendisi de her zaman oraya da girermiş buraya da girermiş sonuçta Şenol hoca kendilerine hesap verecekmiş. Oh ne ala memleket, sen işi yapma, bütün sorumluluğu, yükü adamın sırtına yükle, başarısızlık olunca da hesap sor suçlu göster. Her türlü yırtıyorsun yani.

Çevrimdışı kyiv

Şenol Güneş bu ortamdan başarılı çıkarsa işte o zaman yanlışlardan tesadüfi doğruyu bulmuş olacağız. Umarım bundan sonra yöneticiler anlamadıkları futbola karışmazlar.

Hayırlı olsun. Şenol Hocaya kolaylıklar diliyorum.

Çevrimdışı ahmetx

Abi öyle diyorsunda Rajtoral kim ya da Nyom kim :D
İsla var ya canım  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bence yapıalcak en doğru iş Şenol güneş gibi bir muthıs karakteri başkan yapmak ..

sizcede mantıklı değilmi , futbolu futboldan anlayanlar yönetsin..
.

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi hatırlıyormusun bir ara haber çıkmıştı şenol güneş scoutları değiştiriyor diye
sende şenol güneş teknik direktör nasıl değiştiriyormuş onu diye futbolu bağlamışlar şenol hocaya
hayaldi gerçek oldu isterse değiştirir  :evillol: :evillol:
benim anlamadığım bu işi kıvıracak kapasite varmı Şenol hocada takımı maçamı hazırlayacak
yoksa bu işlerle mi uğraşacak Çebi kulübü ele geçirmiş istediğini yapıyor. Zaten parantez içinde ben istedim oldu demeye getirdi.

Çevrimdışı TØLGA

http://www.besiktasarena.com/Smileys/newicon/biggrinking.gif
Şimdi Şenol hoca kendine yeni bir ekip kuracak falan filan derken transfer dönemi biter transfer başlığına kilit vurabilirsiniz. Sonuçta oyuncular ile pazarlık yapmaya Şenol hoca gitmeyecektir. :D
yok ya o işlere semih usta ile ali naibi bakıyor zaten  :biggrinking:
scout ekibini değiştirse on numara olur ama 
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Nartallo

Transfer döneminin ortasında, sezon açılışına bir hafta kalmışken Beşiktaş'ı düşünen, Beşiktaş'a değer veren adam futbol şubesini kapatıyoruz, profesyoneleşiyoruz diyip, tüm yükü hocaya bırakıp gitmez...

Çevrimdışı Tolga

İsla var ya canım  :D
Abi sen kendini ikisinden birine hazırla :evillol: