2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12934685 defa] 2015/16 Transfer Sezonu
Basın toplantısına gerek var mıydı ki ?

Çevrimdışı ahmetx

Bir sıkıntı var anlaşılan
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tolga

Anlamadığım bunu yazılı bir açıklama ile de kamoyuna bildirebilirlerdi basın toplantısına ne gerek vardı ki.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

Hiçbir şey anlamadım :D

Çevrimdışı Deniz

İbrahim altinsay gelip bu isi devralmazsa sadece senol gunes bu kadar yükün altinda ezilir..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı yavvuzz

aba altından sopa gösteriyor . Bunu başka bir şekilde açıklaya bilirlerdi. Gelecekte başkan adayı olduğunun sinyallerini verdi.

Çevrimiçi Samet Ç

Altınsay gelse keşke

Çevrimiçi Samet Ç

Şenol hocayı da harcayacaklar gözüken o

Çevrimdışı musacn1903

Şuan doğru bir adım atıyorlar

Çevrimdışı Deniz

Anc 2 kez tekrarladi beyler,Besiktasa yardimci olmak icin yonetimde olmaniza gerek yok dedi.benim bundan anladigim:
 "biz beceremedik bilen kisi gelsin futbolun ucundan tutsun"
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Yalnız Şenol Hoca tek başına bu kadar yükün altından nasıl kalkacak gerçekten çok merak ediyorum.

Çevrimdışı tguesbb

Hayırlı bir toplantı oluyor kesinlikle..

Bence içini dökmek istemiş, dolmuş galiba

Çevrimdışı Deniz

Yonetim tam birbirine girecek zamani buldu.

Çevrimiçi Samet Ç

Şenol hoca bu kadar yükün altından kalkamaz.

Çevrimdışı musacn1903

Şenol hoca istediği kişiyi yanına alabilir dedi kesin senol hoca bu konularda kendine yardımcı olabilecek birini getirecek

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

"Biz ilk geldiğimiz dönemde futbolun olabildiğince profesyonelleşmesi ve kurumsallaşması konusunda çalışmalar yapıldı ve sonucu olarak da ilk defa Sportif Direktörlüğü adı altında bir süreç başlatıldı. Bu süreçten sonra benim Futbol Şubesi'ne gelmemden bu yana 1 yıl oldu. Sezon içerisinde yürüyen düzene müdale etmeme adına bu süreç, bu profesyonnellik kavramı arkadaşlarım ile beraber yerine getirilmeye çalışılmıştır. Bu sürecin bittiği dönemde değerli arkadaşlarımızla yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde profesyonelleşmenin daha da hızlanması gerektiğini, futboldan anlayan kişilerce yönetilmesine karar verilmiştir. Ben bu kararı Sayın Orman'a ilettim. Kendisi de 'ben de aynı fikirdeyim' dedi. Hocamız bu konuda hazır olduğunu dile getirdi ve kendisi ile anlaşma sağlanmıştır. Bu anlaşmadan sonra Beşiktaş'ın futbolu tamamen Şenol Güneş'e teslim edilmiştir. Bizler görevimizi elimizden geldiğince yaptık. Mete Vardar, Erdal Torunoğulları ve Berkan Gocay'a teşekkür ediyorum. Buradan gelmeye çalıştığım nokta şudur; Beşiktaş Jimnastik Kulübü Futbolu'nun artık profesyoneller tarafından idare edileceği ve mevcut görevdeki yönetici arkadaşların görevlerinin son bulduğunu kamuoyuna aktarıyorum. Beşiktaş'a hizmet etmek için omzunuzda rütbe olmasına gerek yok. Bizim asli görevimiz yöneticilik yapmaktır. Bu görevimize devam edeceğiz. Bu görevi kongreden sonra aldığımızı sizlerle paylaşmak istiyorum. Ben Beşiktaş Kulübü İKinci Başkanlığını yapıyorum. Ben her zaman Ümraniye'den, Akatlar'dan içeri gireceğim. Ben yapabildiğimce bu görevime devam edeceğim. Yapamadığımda sonlandırırım. Çok değerli bir hoca ile yola çıktık. Bu seçimi yaparken bana destek olanlara teşekkür ediyorum. Beşiktaş'ın bundan sonra daha iyi günlere gideceğini söylemek istiyorum. Şenol Güneş ile yaptığımız basın toplantısında bu ipuçlarını sizlere vermiştim. Camiamız için hayırlı, uğurlu olsun. Herkesin Şenol hocaya katkı vermesini rica ediyorum. Bu profesyonelleşme diğer branşlarda da gelecektir"

Çevrimdışı FARUK

herşey tamamda bu tosici kim aldı ya  :s20:

2.si erdal torunoğulları da gittiyse tranferi kim yapacak kim görüşecek?
[ Son Düzenleme: 23 Haziran 2015, 13:19:54 FARUK ]

Çevrimdışı Tolga

herşey tamamda bu tosici kim aldı ya  :s20:
Şenol Hoca :)

Çevrimdışı ahmetx

Atıf keçeci:Sizi bu kararı aldığınız için tebrik ediyorum.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu nedir ya.
Biz neler düşündük, neler konuşuluyo. "Bugün gündemimizde o yok" :ebebe: :ebebe: :s20:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

İyi bari La Fontain'den masallar okunmayacak. Bugün gündemimizde transfer yok dedi.  :D

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Ne yükü arkadaşlar mete vardar erdal torunoğulları ne yapıyor ki şenol güneş yapamasın.
Ayrıca buradan Altınsay gelsin göreve diye bir anlam çıkaranlara da hayret ediyorum. Ne kadar sallıyorsunuz öyle Çebi bizim ekip çok da profesyonel değil şenol hocaya bıraktık demiş açık açık...Üstü kapalı bir mesaj yok.

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı TØLGA

@Necmi abi hatırlıyormusun bir ara haber çıkmıştı şenol güneş scoutları değiştiriyor diye
sende şenol güneş teknik direktör nasıl değiştiriyormuş onu diye futbolu bağlamışlar şenol hocaya
hayaldi gerçek oldu isterse değiştirir  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK