2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12935197 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Baba1903

Skrtel transferinden haber var mı? :lol:
Liverpool ile sözleşme uzattı.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Gs podolskiyi alacak sanırım. Hem podolski hem konoplyanka olmaz.

Yarın bir giden bir gelen kap bildirimi olsun bana yeter. Giden de farketmez.

Çevrimdışı Baba1903

Aman abi Töre gider mider benim için yarın mutluluk duyacağım haberler Konoplyanka açıklansın Rajtoral açıklansın bide Pektemek gitsin Necip kalsa bile razıyım ama yeter ki Pektemek gitsin

ysariusta

• Ziyaretçi

Günaydın,Armağan Arjantinli bi futbolcu vardı GS ile 5 sezon adı geçti. En son 2011 de Bursa ya geldi. Bir sezon sonrada gitti. yazarlar bakma sen alışkınız biz  :kop:

Çevrimdışı Ozan E.

Ochoa
Rajtoral     Toloi         Kone        Tosic
               Tolgay      Veli
Gökhan             Sosa                Konoplyanka
                     Papiss Cisse
Allahım şu müübarek Ramazan ayında bize bu kadroyu göster Ya Rabbim Amin
Kulubu katarli bir is adami mi aldi :)

Çevrimdışı Çağrı

Oh oh kadrolara rajtoral da yazılmaya başlanmış :) Ölüme Razı ettiklerine göre artık sıtma Nyom gelebilir :D

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Demba Ba olayı ele yüze bulaşırsa asıl o zaman görün siz krizi.

Satmayı beceremezler de adam Çin'e gitmiyorum bir de artık burada kalmam derse aldığın paraya ingiltereye yollamak zorunda kalırsın Adam'ı ki asıl rezalet bu olur.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ensdndr

Burada çok umutvar kardeşlerim Beşiktaş aşıkları ve gönüldaşlarım var. Sizleri okumak çok keyifli ve insanın iştahını kabartıyor.
ancak benim kafama takılan şu ki ;mevcut oyuncu maaşlarını ödemekte güçlük çeken kulübümüzün nasıl olup da yeni ve parlak transferler için maaş ödeyeceğini çözemiyorum. 15 yıldı işletmecilik ,idarecilik ve finans tarafı olmak üzere iş hayatının içindeyim ama benim aklım bir türlü almıyor bu işleri.

Gene de hayırlısı olsun kulübümüz için , ancak günlük düşüncelerin yarın öbür gün Beşiktaş'ımıza telafisi mümkün olmayan hasarlar vermesini hiç birimiz istemeyiz. Parma'nın durumu ortada!! Allah korusun düşünmek dahi istemeyiz ancak bilanço toplamı -900 küsur milyon TL. Yenilir yutulur gibi değil.

Neyse daha fazla kimsenin keyfini kaçırmıyayım.

Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı ayayhan

Burada çok umutvar kardeşlerim Beşiktaş aşıkları ve gönüldaşlarım var. Sizleri okumak çok keyifli ve insanın iştahını kabartıyor.
ancak benim kafama takılan şu ki ;mevcut oyuncu maaşlarını ödemekte güçlük çeken kulübümüzün nasıl olup da yeni ve parlak transferler için maaş ödeyeceğini çözemiyorum. 15 yıldı işletmecilik ,idarecilik ve finans tarafı olmak üzere iş hayatının içindeyim ama benim aklım bir türlü almıyor bu işleri.

Gene de hayırlısı olsun kulübümüz için , ancak günlük düşüncelerin yarın öbür gün Beşiktaş'ımıza telafisi mümkün olmayan hasarlar vermesini hiç birimiz istemeyiz. Parma'nın durumu ortada!! Allah korusun düşünmek dahi istemeyiz ancak bilanço toplamı -900 küsur milyon TL. Yenilir yutulur gibi değil.

Neyse daha fazla kimsenin keyfini kaçırmıyayım.

bende yazılanları takip ediyorum seninle aynı fikirdeyim
ama bizim bilmediğimiz bişi biliyor burdakiler herhalde.

hiç bir transferi beğenmiyorlar
zaten takımdakiler hepsi kazma (buradaki taraftarın %90 fikri bu)
beğendikleri adamların maliyeti sadece maaş olarak 2.m Euro aşağı değil

birde 120 m stad degilde sanki kamp çadırı yapıyoruz.
okadar beceriksiz bir yönetim var bitiriemiyorlar

yani sonumuz hayırola

Düşünce ama %90 gerçekleşecek olan düşünce  :)
Hatta iddaamı ortaya koyuyorum Konoplyanka bize gelmesin forum üyeliğimi iptal ederim :D

konoplyanka sevilla'da arkadaşlar. boşuna bekleyip umutlanmayın. sonra yok yere üzülmeyin.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Satmayı beceremezler de adam Çin'e gitmiyorum bir de artık burada kalmam derse aldığın paraya ingiltereye yollamak zorunda kalırsın Adam'ı ki asıl rezalet bu olur.

Başkan'ın son açıklamaları çok anlamsız. Gitmek istiyor kesin filan diyor daha sözleşme imzalamayan oyuncusuyla ilgili. Böyle amatörlük görmedim valla.. Sonra eleştirince eleştirdi oluyoruz bu hareketin neresini alkışlayacağım?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

Yahu :D

Transfer mi oldu da ben bilmiyorum da hiçbir transferi beğenmiyoruz :D

Geçen sene Opare alındığında yıktık burayı tepki koyalım diye al adam döndü neden almadılar o zaman bonservisini? Demek ki onlar da beğenmemiş.

Sosa gibi Ba gibi düzgün transfer yapıldığında herkes çıkıp helal olsun diyor.

Dönüp dolaşıp her şeyin stada gelmesinden gerçekten sıkıldım ben. Hep aynı demagoji. Sanki para harcanmıyormuş gibi stat da stat.

Yahu stadı yapıyorsun evet mükemmel e bunu yaparken transfere bütçe de ayırıyorsun o da mükemmel buraya kadar itirazımız var mı? Fazla para büyük bütçe diyor muyuz? Hayır.

O ayrılan paranın harcanma şekline bu eleştiriler. Bunu hala anlamadı eleştirenleri eleştiren kesim.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

@Çağrı  , bende tam bundan korkuyorum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Giden pek olmaz. Gökhan süzen ve Sezer Öztürk'e kiralık kulüp bulsak iyidir. Ayrıca İsmail Köybaşı elimizde kaldı şu an üç tane sol bekimiz var. Allahtan Uğur Boral'dan kurtulduk.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı TURKahvesi

Rajitoral ismini görünce içim daraldı sıkıntı bastı resmen
inşallah doğru değildir
Nyom'a bile razıyım ben ki zaten 2013'den beri ara sıra gündeme getirenlerden biri de benim
Nyom olmasa bile G.Johnson'a bile razıyım

bütün bunları geçtim @Çağrı bu önereceğim sağ bek hakkında görüşlerini yazarsan sevinirim sadece Çağrı değil burada futboldan futbolcunun kumaşından anlayan herkes yorum atabilir
M.United'in sözleşmeli futbolcusu geçen sezon R.Madrid'in altyapısında kiralik olarak geçirdi
Guillermo Varela Uruguay'lı sağ bek mevkinde oynamakta.

Çevrimdışı Serdkar

Milan , Kerim Frei için 3M Euro + Hachim Mastour'u önermiş bize :/ https://www.milanlive.it/2015/06/22/milan-offerto-mastour-al-besiktas-per-acquistare-frei/

Biz begenmiyoruz ...Ama Avrupali degerini biliyor

Çevrimdışı kartal43

Anç nin transfer açıklaması ihtimal dahilinde bile değil. Biz bir transferi kapa bildireceksek ya da bitirdiysek muhakkak medyaya 1 gün önceden haber veriyorlar zaten.rutin sezon başı toplantısı olacaktır.

Çevrimdışı GÖRKEM

Yahu :D

Transfer mi oldu da ben bilmiyorum da hiçbir transferi beğenmiyoruz :D

Geçen sene Opare alındığında yıktık burayı tepki koyalım diye al adam döndü neden almadılar o zaman bonservisini? Demek ki onlar da beğenmemiş.

Sosa gibi Ba gibi düzgün transfer yapıldığında herkes çıkıp helal olsun diyor.

Dönüp dolaşıp her şeyin stada gelmesinden gerçekten sıkıldım ben. Hep aynı demagoji. Sanki para harcanmıyormuş gibi stat da stat.

Yahu stadı yapıyorsun evet mükemmel e bunu yaparken transfere bütçe de ayırıyorsun o da mükemmel buraya kadar itirazımız var mı? Fazla para büyük bütçe diyor muyuz? Hayır.

O ayrılan paranın harcanma şekline bu eleştiriler. Bunu hala anlamadı eleştirenleri eleştiren kesim.

iyi de bu harcanma seklini elestirmenin ne kadar dogru oldugunu da sorgulamak lazim.

sonucta pazarliklarda ne tür zorluk ve sorunlarla karsilastiklarini onlardan iyi bilemeyiz. sandigimiz kadar Amatörce davrandiklarini düsünerek elestirmek dogru degil. Olaylarin icinde olan biz degiliz ki.

Yönetim'in yanlis yaptigini söyleyebilecegimiz tek nokta Taraftari bosa ümitlendirmeleri. aslinda onu da yapmiyorlar ama biz sunu sunu yapabiliriz fazlasini beklemeyin de demiyorlar. bana göre tek sorun orada.

Çevrimdışı musacn1903

ANÇ basın toplantısı saat kaçta yahu 13 de mi 15 demi unuttum

Çevrimdışı worns

Rajtoral FB-Plzen eşleşmesinde çok iyi bir etki yaratmıştı. Bu sene Çek Liginde şampiyon oldular. Ofansa katkısı istatistiklerinden de açık oldukça tempolu, ileriye top taşımada katkı sunacak bir oyuncu gibi görünüyor. En kötü Hilbert düzeyinde katkı verir. Olumsuz bakmıyorum.

Bir de böyle ilginç bir haber var: https://www.milanlive.it/2015/06/22/milan-offerto-mastour-al-besiktas-per-acquistare-frei/

Milan'ın Kerim Frei için Hachim Mastour+3 mil euro önermeye hazırlandığı söyleniyor.

Çevrimdışı ahmetx

Rajtoral i google da aradım şöyle bir bilgi çıktı , dalga mı geçiyorlar bizimle

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Yalnız bu Rajtoral 3-5-2 de 5 linin sağında oynuyor.Maça göre sistem mi değiştireceğiz acaba.3-5-2 de 5 linin sağında ve solunda Rajtoral-Motta,4-4-2 de defansın sağında ve solunda Serdar-Tosic olacak galiba.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

koca yusuf bu ihtiyarlarla başarı yakalarsa acayip sükse yapar dünyada  :D

Çevrimdışı Arkadyeviç

Bu Ochoa'yı istemeyen bir ben mi varım ? Güzel,akrobatik harika kurtarışları var ama saatli bomba herif , her an her şeyi yapabilir canımızı çok yakar.

Çevrimdışı ahmetx

O ne güldüm ya   :kop:

bu kansızları 2 senedir şampiyonlar ligine itelemeseydik bunlar beter olurdu da dua etsinler her zaman can simidi oluyoruz şu Fransız uşaklarına.