Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bence sağ beke Glen Johnson, sol kanada da Konoplyanka gelecek
kabul edilse şaşardım
Ben 20 yıldır tutuyorum bu takımı.2002'den beri bilinçli olarak izliyorum transfer dönemlerini.Bu kadar kafası kesik tavuk gibi dolandığımız bir dönem hatırlamıyorum. Resmen el kol bağlı aç tavuk gibi neyi görürsek saldırıyoruz amaçsızca.Bunun yanında da öyle kötü bir gururları var ki yardım istemiyorlar. Geçen hafta dedik ayıp değil yardım isteyin ama Beşiktaşlılardan isteyin menajerlerden değil.1 sene daha başlamadna çöpe gidiyor yazık günahtır. 2016'da çarpık kongre düzeniyle ne olsa seçimi kazanırım mantığıyla hareket ettiğini bu kadar belli etmez, etmemeli insan.
o bu değilde tam bir kiralama kulübü olduk fikret başkanımız yakında messiyi kiralamaya çalışırsa şaşırmayın
Boşuna demiyorum ya yönetim her türlü 2016'da kazanacağının farkında o yüzden başarısız olsak da farketmez mantığıyla hareket ediyorlar maalesef böyle.
Ciddi anlamda soruyorum şu an BJK çatısı içerisinde Şenol Güneş ten başka futboldan anlayan birisi var mı ?
Abiler giremedim, ve kendimi suçlu hissediyorum gariptir Nedir durumlar
Yeni sağ bekimiz Rajtoral olacak gibi gözüküyor da bakalım
Hmmmmmm yorumunuz nedir peki @Tolga @EleSuDökenSuat
Yeter arkadaş yeter.Defalarca yazdığım Daniel Wass'ı, Celta Vigo 2,9 milyon euroya transfer etmiş.Al sana Daniel Alves misali sağ bek. Olmadı Töre'ye back up.