2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12940092 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

adam top oynarken pas vermeden kafasını kaldırmıyor varın futbol zekasını sız dusünün

Çevrimdışı Kutay

bu yönetim iyice alıştı vasat adam almaya 3.5 yıldır burdalar şöyle sağlam kaliteli 1 tane bek alınmadı bu takıma yazık cidden yazık  :s20:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Kadir G.

Bende 1 Sezonluk sözleşme yapalım diyorum zaten , Yaşına göre gösterdiği performans Muazzam , daha iyisi alınamayacagına göre , Alırım bir sezon arkama yaslanır rahat rahat maç izlerim ...
Görüyoruz kimlerle ilgilendiğimizi , Rajtoral nedir yahu ?? Dalgamı geçiyorlar bunlar bizimle!!!
Bizim Aradıgımız ihtiyacımız olan sagbek tipi : Hücumu iyi olan , Hızlı ve agresif değilmi ??? Buda Eşittir Cicinho işte :tabe:

Onu da alamazlar tartışmamıza bile gerek yok. :)

Çevrimdışı Tolga

Hani hala sert eleştiri yapmak istemiyorum ama bu şekilde transfer yapmaya devam edersek üzgünüm ki kendi elimizle Fb'yi şampiyon yapacağız.

Zaten kalite anlamında adamların gerisindeyiz farkı kapatacağımıza daha da geriye gidiyoruz maalsef.

Umarım bu Rajtoral'dan bir şekilde vazgeçerler.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

Adamın ismi ağrı kesici ilacı gibi anasını satayım isme bak Rajitoral. Oral kullanılan ağrı kesiciniz.  :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Samet Ç

Daha önce dediğim gibi fener dream team kuracak biz menemen team. İlk adımı Tosic ile atıldı.

Çevrimdışı musacn1903

Bu adam alınacaksa ben serdarın oynamasından yanayım en azından nerde nasıl hata yapacağını biliriz maç içinde kendimizi ona gore ayarlarız. Genelde youtube de oyuncularin en iyi halleri olur bu adamın en iyi halleri bunlarsa serdar oynasın :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Onu da alamazlar tartışmamıza bile gerek yok. :)
Tartışmalıyız işte , Farklı fikirler iyidirr , Düşüncelerimizi söylüyoruz sadece :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Serdarı kesemez. Opareyi getirdiler. Serdar kramponlarını bağlattırdı bu opareye. Serdar şuan kıs kıs gülüyordur:)

Ee geçen dönem de maxiyi beklerken porto b den opare gelmişti. Şimdi glen isla beklerken bu gelir ne olmuş yani.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ula bu adam kötü adam degil he bi kaç  macını ve milli maçta  izlemişliğim vardır arkadan birisi formasını çekiyor gibi koşmasından  dolayı dikkatimi çekmişti fena  adam değil bence burda iş yapar.

Çevrimdışı JoseDemba

Sol açığıda ben açıklıyorum aslında hepinizin bildiği bir isim Olcayla birebir yarışır http://blog.ozgurciftci.com.tr/wp-content/uploads/2014/04/2d058929-d6a8-4009-b116-0ab1c9f23d7f.jpg
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Gerçekten boşuna uğraşıyoruz bu kadar, Sivasa Necip ve Gökhan suzeni verelim 1 yıl kiralık olarak karşılıgındada Cicinhoyu alalım , En azından Tam ihtiyacımız olan hucumcu , Agresif , Hızlı bir sağbekimiz olur , Arkamıza yaslanıp rahat rahat izleriz kafamız rahat olur , Herşeyden önemlisi ne vereceği belli en azından :ok: :ok:
[ Son Düzenleme: 23 Haziran 2015, 00:56:55 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Kutay

15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Anıl

Gerçekten boşuna uğraşıyoruz bu kadar, Sivasa Necip ve Gökhan suzeni verelim 1 yıl kiralık olarak karşılıgındada Cicinhoyu alalım , En azından Tam ihtiyacımız olan hucumcu , Agresif , Hızlı bir sağbekimiz olur , Arkamıza yaslanıp rahat rahat izleriz kafamız rahat olur , Herşeyden önemlisi ne vereceği belli :ok: :ok:
Abi her gün birine takıp sürekli onu yazıyosun. Bir gün Babel bir gün Elkeson şimdi de Cicinho.  Sivasta enayiydi zaten Necip ve Gökhana karşılık vericek Cicinho'yu. Ayrıca bize hücumcu sağ bek lazım değil. Bize dengeli sağ bek lazım. Cicinho Sivasta bek gibi değil kanat gibi oynuyo.

Ayrıca ben hala Glen Johnson'ın geleceğini düşünüyorum :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bence iyi oyuncu , bu ligde iş yapar  fazla ön yargılısınız.

Çevrimdışı velikavlak12

Ulan buna bestede yapılmaz :D spiker sınavı resmen adamm :lol: :lol: :lol:

Abi her gün birine takıp sürekli onu yazıyosun. Bir gün Babel bir gün Elkeson şimdi de Cicinho.  Sivasta enayiydi zaten Necip ve Gökhana karşılık vericek Cicinho'yu. Ayrıca bize hücumcu sağ bek lazım değil. Bize dengeli sağ bek lazım. Cicinho Sivasta bek gibi değil kanat gibi oynuyo.

Ayrıca ben hala Glen Johnson'ın geleceğini düşünüyorum :)
Haksız mıyım @Anıl
İsmi geçen adamlara bak Allah aşkına :bawling: :bawling:
Nesi var Babelin nesi var Cicinhonun ???
Aaaaa pardon onlar Anadoluda oynuyor alırsak Anadolu takımına doneriz dimi ??
Geçin bu işleri....
Beğenmediğiniz Adam bu ligin tartışmasız En iyi sagbeki hatta turkiyeye gelmiş geçmiş en iyi sagbeklerden biri ve Son 2 Sezonun asist kralı :tabe:
[ Son Düzenleme: 23 Haziran 2015, 01:05:38 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı talha

Bu yaşa kadar iş yapsaydı başka lige geçerdi. Geç bu işler Onur bu adamı ben cacığa salatalık olarak bile almam.  :tabe:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu yaşa kadar iş yapsaydı başka lige geçerdi. Geç bu işler Onur bu adamı ben cacığa salatalık olarak bile almam.  :tabe:

Hannovere Geçmiş işte :)

Çevrimdışı Çağrı

Aynı cümlelerin 4-5 katını Opare'de duydum burada ilk geldiğinde tepki koyalım dediğimde Onur aman diyim biz Beşiktaş'ız bu ne Allah aşkına bu kadar da değil.

Burası dememe tahtası değil. Böyle adam alacaksan bunun yaşı en fazla 21 olacak. 30 değil.

İyice çiftliğe çevirdiler artık işi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Hannovere Geçmiş işte :)

Adamlar yedek almışlar maça bile çıkarmamışlar Onur sen ne diyorsun allah aşkına Hannover'den daha iyi bek bulamıorsak biz niye daha futbol oynuyoruz burada.

Çevrimiçi Samet Ç

Taraftarın sağ bek transferine bakış açısı Serdar'dan kesin iyidir. :D Taraftar böyle derse yönetim de Opare Rajtoral getirir. Çek Cumhuriyeti'ne gidip Rajtoral'ı buluyorsan Kaderabek'ide bulursun herhalde :D
[ Son Düzenleme: 23 Haziran 2015, 01:08:57 Samet Ç ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Aynı cümlelerin 4-5 katını Opare'de duydum burada ilk geldiğinde tepki koyalım dediğimde Onur aman diyim biz Beşiktaş'ız bu ne Allah aşkına bu kadar da değil.

Burası dememe tahtası değil. Böyle adam alacaksan bunun yaşı en fazla 21 olacak. 30 değil.

İyice çiftliğe çevirdiler artık işi.

Hayır yani  Opare  sakatlandı saglam oynadıgı maçlarda kötü top oynamadı ki  takım kötü gidince  adama herkes salladı.

sag bek aldık sol bek oynadı falan ona  ragmen