2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12939787 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

kabul edilse şaşardım  :bandit:

Ulan zaten oynatmıyorlar çocupu her türlü kiraya verecekler. Bizde düzenli oynar artı bunun al'si de var. Bizden daha iyi kimi bulacaklar. Bir gariplar.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Ben 20 yıldır tutuyorum bu takımı.

2002'den beri bilinçli olarak izliyorum transfer dönemlerini.

Bu kadar kafası kesik tavuk gibi dolandığımız bir dönem hatırlamıyorum. Resmen el kol bağlı aç tavuk gibi neyi görürsek saldırıyoruz amaçsızca.

Bunun yanında  da öyle kötü bir gururları var ki yardım istemiyorlar. Geçen hafta dedik ayıp değil yardım isteyin ama Beşiktaşlılardan isteyin menajerlerden değil.

1 sene daha başlamadna çöpe gidiyor yazık günahtır. 2016'da çarpık kongre düzeniyle ne olsa seçimi kazanırım mantığıyla hareket ettiğini bu kadar belli etmez, etmemeli insan.
Boşuna demiyorum ya yönetim her türlü 2016'da kazanacağının farkında o yüzden başarısız olsak da farketmez mantığıyla hareket ediyorlar maalesef böyle. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kadir G.

Bu rezalet transfer ihtimallerine de dayanırım da   3 yıl daha kalma düşüncesi korkutuyor.

o bu değilde tam bir kiralama kulübü olduk fikret başkanımız yakında messiyi kiralamaya çalışırsa şaşırmayın  :kop:

Konoplyanka ne oldu  :D

Çevrimdışı GÖRKEM

Boşuna demiyorum ya yönetim her türlü 2016'da kazanacağının farkında o yüzden başarısız olsak da farketmez mantığıyla hareket ediyorlar maalesef böyle. :)

katilmiyorum. bana göre bu kadar yapabiliyorlar.

Çevrimdışı Çağrı

Uefa'ya 5 yılda 1 kez Şampiyonlar Ligine gideceğiz diye teminat verirken ben şunu savunarak yaptıklarını sanmıştım.

Bu takımnın ortalaması 5 yılda 1 şampiyon olmak, o yüzden normal olanı gösterdiler.

Ama öyle değilmiş amaçladıkları ve hedefledikleri bu korkarım gerçekten.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi murat

Almanyadan herhangi bir sağbeki getirsinler yeter razıyım alman olmak koşuluyla. Birde şu daniel wass var sarışın hristiyan tanımına uyan.olmazmıki

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Deniz

Ciddi anlamda soruyorum şu an BJK çatısı içerisinde Şenol Güneş ten başka futboldan anlayan birisi var mı ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı talha

Ya becerebilsek kiralayalım benim umrumda olmaz. Porto geçen sene üç kiralıkla oynadı bunların üçü de geri döndü Porto Porto'luğundan kaybetti mi? Hayır.

Doğru isimleri gençleri getir burada oynat nolacak verecek katkı önemli yok pilot takım olmuşuz da falan da filanda takmam bunları.

Onu da yapamıyoruz ya da yapmıyoruz. Bakalım daha Ağustos'a çok var. Kampa yetişmeyecek işler belli oldu bu kadarı.

Çevrimdışı Hasan Akten

Ciddi anlamda soruyorum şu an BJK çatısı içerisinde Şenol Güneş ten başka futboldan anlayan birisi var mı ?

Baş scout Fikret Orman var. Adam kendisi en az 3 kere gidip izliyor  :D

Çevrimdışı atalay

Yeter arkadaş yeter.

Defalarca yazdığım Daniel Wass'ı, Celta Vigo 2,9 milyon euroya transfer etmiş.

Al sana Daniel Alves misali sağ bek. Olmadı Töre'ye back up.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abiler giremedim, ve kendimi suçlu hissediyorum gariptir :D

Nedir durumlar :naughty:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

Wass 3 milyon Euro'ya Celta'ya gitmiş. Kaderabek 3.5'a gitti. Bunları bu fiyatlara bizde alabilirdik. Uğraştığımız adamlara bak Nyom, Rajtoral  :s20:

Çevrimdışı talha

Sağ beki bulduk Rajitoral.  :super:

Çevrimdışı Tolga

Yeni sağ bekimiz Rajtoral olacak gibi gözüküyor da bakalım :)

Çevrimdışı Hasan Akten

Şimdi Demba Ba veya Gökhan Töre satılmazsa, şu harcayabilecek olduğumuz 3.5 milyon euro ile (o da doğruysa tabi) neler yapılacak çok merak ediyorum. Eksik olan en az 3 mevki, elde 3.5 milyon euro, free oyuncuların çoğu gitmiş. Korku filmi gibi.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yeni sağ bekimiz Rajtoral olacak gibi gözüküyor da bakalım :)
Hmmmmmm yorumunuz nedir peki :D @Tolga_  @EleSuDökenSuat
[ Son Düzenleme: 23 Haziran 2015, 02:14:19 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Hasan Akten

Çevrimdışı Tolga

Çevrimiçi Necmi

şenol güneş anlıyormu :alala:

Çevrimiçi murat

Yeter arkadaş yeter.

Defalarca yazdığım Daniel Wass'ı, Celta Vigo 2,9 milyon euroya transfer etmiş.

Al sana Daniel Alves misali sağ bek. Olmadı Töre'ye back up.
Bende ilk ben yazdım paylaştım sanıyordum.portoda da oynamış.gelirse yalnız sağ bek mi olur sağ veya sol açık mı olur bilemiyorum.sağ beke göre tekniği çok iyi.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

[ Son Düzenleme: 23 Haziran 2015, 02:14:01 Yusuf Tekeli ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Zaten hayırlı bişey beklemiyodum da :evillol:

1 temmuzdan sonra olacak olur beyler henüz introyu izliyoruz biz :D

Ama sağolun bana yaklaşık 14 sayfayı tek tek okutturmadınız :claps: :claps: