Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Freee Mbia alınabilirdi fakat o alınamazsa Atibayşla uzatmak mantıklı olurdu
Ben atibanın fizik durumunda bi gerileme görmedim hemde 33 değil 32 yasında. ne yalan söyliyeyim ve kaldıgı şartlara bakılırsa kimisi Mbia diyor neredeyse 3 katı maliyet Mbiada 29 yasında değildir yani atiba Mbia ya göre daha cok oyunun içinde Mbianın atibadan defansif yönde katkısı daha fazladı bide ekstra hava topu. Velhasıl Atibanın kalması iyi oldu bu takımda yedekte bile dursa yedekte onun gibi oyuncunun durması bence avantajdır. tecrübeli ve işini iyi yapan birisi. bence ŞEnol hocanın sisteminde Veli onemli rol oynayacak ileri 5 li önceki yıllara gore daha cok hücumu düşüneceğinden dolayı velinin daha fazla mucadele etmesi gerekecek.
Rosenborg, Muhammed Demirci'yi beğenmemiş.
Atiba'yi yedek olarak düsünüyorsan tamam. ama ön libero transferi söz konusu olmadigi icin öyle degil. Atiba nin fiziksel düsüsü var. uzun bir sezonu artik kaldiramaz. yasi 32 olan ve 25 gibi oynayan Oyuncular vardir ama Atiba özellikle ligin ikinci yarisinda en az 35 gibi oynadi.ben Mbia'nin alinmasina da karsiydim. o bölgeye Avrupa'da tonlarca Oyuncu var. Bek mevkisi gibi degi. iyi Bek avrupa da bile zor bulunuyor. Defansif orta saha icin illa ki bir tane bulurdun. Veli'yi zaten tamamen yetersiz olarak görüyorum.
hayir satilmasindan bahsetmiyorum. Tolgay'in "beni Fenere alin" diye haber göndermesinden bahsediyorum.eger dogruysa...
Şaka gibi ama 2-3 yıl içinde futbolu bırakacak sanırım.Gerçekten sonunda jiletleyecek kendini bitecek ızdırabı.
karaktersiz demeyelim. profesyonel olmamasi diyelim. yetenegini almanlar da gördü. isteksiz ve hic hirsi olmadigi icin tutmadilar. kendini gelistirmeye acik olmadigini gördüler.
Veli meli duymak istemiyorum artik arkadas, Besiktasta yedek olamayacak adamlar takimin önemli parcasi olarak gösterilmesine sinir oluyorum. Veli, pektemek, ismail, cenk gönen, tolga, ersan gibi isimlerden kurtulmak lazim, artik yeter.
Freee Mbia alınabilirdi fakat o alınamazsa Atibayşla uzatmak mantıklı olurduStopere Vlaar - Britos veya Vlaar-zambrano ikilisini alabilirsek savunmadaki sıkıntıyı çozeriz..Sola Babel veya Dzutsak dan birini mutlaka almalıyız ..Ba Giderse kesinlikle Mitrougluyu istemem vereceği katkı Almeidadan hallice olur Benim Forvet tercihim Elkeson...
Norveç basınında yer alan habere göre; Rosenborg’un Muhammed Demirci’nin istediği ücreti kabul etmemesinden dolayı anlaşma sağlanamadı.Norveç basını, “Türk Messi geri dönüyor” manşetiyle haberi duyurdu.eğer durum böyleyse farklı biraz
O pektemekti
Böyleyse daha da aptal.Adam olma şansını paradan dolayı tepiyor beyimiz.
heryerde Tolgay yaziyor. eski Yönetici Celal Kolot da söylemis. emin misin Pektemek oldugundan?
Eee adama zamanında, hem de bu yaşta aylık 5000 lira bağlarsan o da beğenmez azını
Ne aylık 5000 i Aylığı 50.000 Muhammed'in